HTPC וצפייה בתלת מימד
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות HTPC שאיתו אני יראה תכני 3D. עכשיו רציתי לשאול: אם אני מריץ על הHTPC קובץ של סרט שהורדתי בפורמט SBS, האם:
א. יש תוכנה שאיתה אני יכול להפעיל קבצי תלת מימד (SBS/OU) על הHTPC עצמו? במידה וכן היא יודעת איך להציג כתוביות בפורמט SRT בעיברית על הטלויזיה?
ב. האם אני צריך גם לעשות איזה הגדרה בטלויזויה בישביל שאני אוכל לראות עם המשקפיים? כי הרי צריך שיהיה סנכרון בין הטלויזיה למשקפיים, אז אי לא כל כך מבין איך, אם HTPC מריץ את הסרט, איך הטלוזויה יודעת לעשות את הסנכרון עם המשקפיים ולהראות את הסרט ב3D.
הטלוזויה היא Hisense 55" led 3d.
תודה רבה לעונים!
א. יש תוכנה שאיתה אני יכול להפעיל קבצי תלת מימד (SBS/OU) על הHTPC עצמו? במידה וכן היא יודעת איך להציג כתוביות בפורמט SRT בעיברית על הטלויזיה?
ב. האם אני צריך גם לעשות איזה הגדרה בטלויזויה בישביל שאני אוכל לראות עם המשקפיים? כי הרי צריך שיהיה סנכרון בין הטלויזיה למשקפיים, אז אי לא כל כך מבין איך, אם HTPC מריץ את הסרט, איך הטלוזויה יודעת לעשות את הסנכרון עם המשקפיים ולהראות את הסרט ב3D.
הטלוזויה היא Hisense 55" led 3d.
תודה רבה לעונים!
1) ישנה תוכנה שנקראת Potplayer המסוגלת להטמיע כתוביות בסרטי תלת מימד. חפש את האשכול בו מודבר רבות על קינפוג התוכנה.
2) לעניות דעתי, אין שום סנכרון בית המשקפיים למסך, שכן כל מה שקורה כאשר הטלוויזיה מזהה סיגנאל תלת מימד הוא להחליף את המוד של המסך.
2) לעניות דעתי, אין שום סנכרון בית המשקפיים למסך, שכן כל מה שקורה כאשר הטלוויזיה מזהה סיגנאל תלת מימד הוא להחליף את המוד של המסך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
רק על HTPC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שלום חברים!
מבקש התייחסות ועזרה במפרט :
מארז ANTEC NSK2480
זכרון KHX BLU KINGSTON 2GB*2 DDR3 1600MHZ
לוח אם ASUS P8Z68-M PRO Z68
מעבד i3 2120
כ.מסך AMD RADEON 6570 SAPPHIRE
דיסק קשיח WD 2 TB SATA2 64MB C.G
האם זו בחירה מספיק טובה לצפיה בתלת מימד?
תודה
מבקש התייחסות ועזרה במפרט :
מארז ANTEC NSK2480
זכרון KHX BLU KINGSTON 2GB*2 DDR3 1600MHZ
לוח אם ASUS P8Z68-M PRO Z68
מעבד i3 2120
כ.מסך AMD RADEON 6570 SAPPHIRE
דיסק קשיח WD 2 TB SATA2 64MB C.G
האם זו בחירה מספיק טובה לצפיה בתלת מימד?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
windshear, הערה מיותרת...
Mark123, ברוך הבא לפורום!
לא כועסים עליך, רק שים לב להבא לפתוח שרשור חדש אם זה לא קשור לנושא באופן ישיר.
לשאלתך - אין צורך בכרטיס מסך חיצוני (ה-HD6570). כרטיס המסך מובנה המעבד יתמוך לך בעצמו בצפייה בוידאו תלת מימד.
Mark123, ברוך הבא לפורום!
לא כועסים עליך, רק שים לב להבא לפתוח שרשור חדש אם זה לא קשור לנושא באופן ישיר.
לשאלתך - אין צורך בכרטיס מסך חיצוני (ה-HD6570). כרטיס המסך מובנה המעבד יתמוך לך בעצמו בצפייה בוידאו תלת מימד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
Mark123
ממש לא כועסים עליך, אני חושב דיון חדש היית מקבל מלא צומת לב, ואת כל התשובות שתרצה לדעת.
מאשר לכתוב בדיון של מישהו אחר שכבר הולך ונעלם..
ממש לא כועסים עליך, אני חושב דיון חדש היית מקבל מלא צומת לב, ואת כל התשובות שתרצה לדעת.
מאשר לכתוב בדיון של מישהו אחר שכבר הולך ונעלם..
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.