yes מעלה את מחיר ה-VOD מ-9.9 ל-14.90 שקל בחודש
-
Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
טוב מזמן הם לא העלו מחיר למשהו. 
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- guyyg
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
מסכנים, לבכות עכשיו?
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אותי מרגיzה העלאת המחיר באחוזים. זו חזירות לעלות מחיר ב50%
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 17/04/2012 21:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
העם דורש..... כל מיני דברים
- Jonman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
guyyg היקר, אני שם לב שבכל הזדמנות שיש לך אפשרות להציג בפנינו דברים נחמדים שיש yes עושים, אתה עושה את זה עם התלהבות רבה, שזה אחלה דבר להכנס לפורום הזה ולקרוא על התחדשויות נחמדות ש-yes עושים. אבל כשמישהו כותב משהו שלילי על yes, אתה ישר נגדו ואפילו מגיב בציניות כמו בשרשור הזה. אז כמו שזה בסדר לשבח את yes, זה בסדר גם להעביר עליהם ביקורת, ובשביל זה קיים הפורום הזה כדי שהאנשים יחלקו אחד עם השני את חוויות הצפיה, השירות ושאר הדברים כמו העלאה/הורדת מחירים לטוב וגם לרע. ואם מישהו כותב למשל על העלאת מחירים של vod או למשל שהוא לא יתחבר ל-yes כי ההצעה שהוא קיבל מהם היא מעל התקציב שלו, אז זו זכותו המלאה! לכן הירידות שלך הן לא במקום, גם אם yes כל-כך קרובה ללבך.
- or4558
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 812
לי אין דמי מנוי לVOD זה כלול לקוח קיים..
- Bonanja
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
בכלל הVOD בדיחה באופן יחסי... עוד 15 שקל ואתה מנוי לנטפליקס עם היצע ענק...
- YardenBenlulu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
אני יודע שמגיע לי החזר מלא על השירות 9.90 יקחו שקל נוסף יחזירו אותו בסוף...
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46461
-
Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
אין הפתעות?ziv_r כתב:אם מסתכלים על נקודת המחיר בלבד, כמה כיף שבעידן+ אין הפתעות כאלו....
http://www.hometheater.co.il/article031 ... 7%99%D7%94
לקנות ממיר חדש שיתמוך ב-HD זאת לא הפתעה?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46461
Mistoffelees,
אמרתי שאני מתייחס למחיר בלבד. המחיר לא הולך להשתנות.
לגבי האמרה שלך, השידורים הקיימים ימשיכו להתקיים, מי שירצה HD, ישלם, בדיוק כמו כל מי שרצה בזמנו להנות מיכולות הצגת HD צריך היה לשדרג את המסך שלו.
אמרתי שאני מתייחס למחיר בלבד. המחיר לא הולך להשתנות.
לגבי האמרה שלך, השידורים הקיימים ימשיכו להתקיים, מי שירצה HD, ישלם, בדיוק כמו כל מי שרצה בזמנו להנות מיכולות הצגת HD צריך היה לשדרג את המסך שלו.
- oreach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 581
זיו,
הרשה לי לתקן אותך.
בזמנו הגדירה הרשות את מאפייני הממירים הנדרשים עם המלצות לגבי העתיד, ומה שעולה מהמסמך שפורסם, הוא ש-HD בתקן DVB-T זו תכונה מומלצת (ראה סעיף 3 וגם בסוף המסמך), ומכך היא נותנת ליבואנים (וגם לצרכנים) להבין שהם יכולים לשווק ממירים עם הכנה ל-HD בעתיד (כלומר ששידורים עתידיים ב-HD אכן ייקלטו ע"פ המפרט), וזאת ע"פ המלצות הרשות!
מה שהרשות עשתה, זה לשנות את הכללים, מה שגרם לאנשים להוציא יותר כסף על ממירים עם יכולת HD מתוך ידיעה שהממיר נקנה לשנים, ולא שבתוך 3 שנים יידרשו שוב להוצאה כספית. כך שלפי הטענה שלך, מי שרצו שידורי HD כבר בעצם שילמו את תוספת המחיר, וכעת עם שינוי שיטת השידור, נפלה ה"הפתעה" על אותם אנשים, בצורה של הוצאה נוספת ולא מתוכננת...
הרשה לי לתקן אותך.
בזמנו הגדירה הרשות את מאפייני הממירים הנדרשים עם המלצות לגבי העתיד, ומה שעולה מהמסמך שפורסם, הוא ש-HD בתקן DVB-T זו תכונה מומלצת (ראה סעיף 3 וגם בסוף המסמך), ומכך היא נותנת ליבואנים (וגם לצרכנים) להבין שהם יכולים לשווק ממירים עם הכנה ל-HD בעתיד (כלומר ששידורים עתידיים ב-HD אכן ייקלטו ע"פ המפרט), וזאת ע"פ המלצות הרשות!
מה שהרשות עשתה, זה לשנות את הכללים, מה שגרם לאנשים להוציא יותר כסף על ממירים עם יכולת HD מתוך ידיעה שהממיר נקנה לשנים, ולא שבתוך 3 שנים יידרשו שוב להוצאה כספית. כך שלפי הטענה שלך, מי שרצו שידורי HD כבר בעצם שילמו את תוספת המחיר, וכעת עם שינוי שיטת השידור, נפלה ה"הפתעה" על אותם אנשים, בצורה של הוצאה נוספת ולא מתוכננת...
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
הפתעות,
חזק השרשור
דרך אגב ביס סןפרייז קיבלתי 2 כרטיסים לסרט .
עדין המחיר זול מהוט בדמי מנוי ביס אם אני לא טועה.
בפעם הבאה המחיר יעלה ל30 לפי התמחור של יס.
דרך אגב ביס סןפרייז קיבלתי 2 כרטיסים לסרט .
עדין המחיר זול מהוט בדמי מנוי ביס אם אני לא טועה.
בפעם הבאה המחיר יעלה ל30 לפי התמחור של יס.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
תשובת yes:
"מדובר בעליית מחיר בדמי השימוש של הVOD. זוהי עליית מחיר הראשונה של השירות מאז שיצא ללקוחותינו."
"מדובר בעליית מחיר בדמי השימוש של הVOD. זוהי עליית מחיר הראשונה של השירות מאז שיצא ללקוחותינו."
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
אני כבר חצי שנה בלי יס, וכל יום שעובר אני כועס על עצמי איך לא עשיתי זאת קודם.
אתמול היתה הדוגמא בה' הידיעה.
אני מאושר בלווין.
אתמול היתה הדוגמא בה' הידיעה.
אני מאושר בלווין.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
uh99 כתב:תשובת yes:
"מדובר בעליית מחיר בדמי השימוש של הVOD. זוהי עליית מחיר הראשונה של השירות מאז שיצא ללקוחותינו."...
הכיצד?בהתחלה ניתן חינם \שולב במקס.אחרכך הפרידו לחוד מי שויתר על השרות ,ועשו מודול חיוב זיכוי בתכנים.
גם השלט היה חינם לפני 11 שנה וקפץל67 שקל ,עד שמישהו ברשות הגביל ל47.החשבון והשכלול נעשה בלי מחשבה,
מה הפלא שאנשים מתרחקים מ"זכות" לצפות בתכנים שמחציתם בתשלום.אתה משלם 15 שח עבור הזכות להשתמש במנוי לVOD
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- dodi88
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3803
אין כמו לשלם 319 ש"ח על הטריפל של הוט, אינטרנט (12 מ"ב) + 5 ממירים (HD + HD MAGICS) + טלפון 1000 דקות, וכמובן שה-VOD כלול בעסקה...
ואתם תמשיכו עם הסגידה העיוורת לחברת YES.....
ואתם תמשיכו עם הסגידה העיוורת לחברת YES.....
- biss
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
יש סיבה שעזבתי את הוט.dodi88 כתב:אין כמו לשלם 319 ש"ח על הטריפל של הוט, אינטרנט (12 מ"ב) + 5 ממירים (HD + HD MAGICS) + טלפון 1000 דקות, וכמובן שה-VOD כלול בעסקה...
ואתם תמשיכו עם הסגידה העיוורת לחברת YES........
שירות מזעזע, חוסר אמינות ונסיון לגנוב לי מהארנק. לאט הם הוציאו לי את המיץ עד שבסוף נשבר.
זו גם הסיבה שלמרות שיס יקרים (והחצופים האלה עוד מעלים מחירים), כעת נראה שיש סיכוי גדול יותר שאעבור לעידן+ מאשר אחזור להוט.
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
שמעתי שעידן+ לא הודיעו בכלל על שום העלאות מחירים צפויות והמחיר אצלם ממשיך להיות מחיר עגול במיוחד.
... בקיצור, למה אתם ממשיכים לפרנס את ה***** האלה?
... בקיצור, למה אתם ממשיכים לפרנס את ה***** האלה?
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
לא הובן לי מה השוני לvod הקיים לvod החדש פרט לעליית המחיר
http://www.thecom.co.il/article.php?id=16731
http://www.thecom.co.il/article.php?id=16731