extender pc ל- MCE

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

אני זוכר שקראתי בפורום איפשהו (למרות שאני לא מצליח למצוא את זה כבר :( ) שיש אפשרות להשתמש גם ב- PC כ- extender ל- MCE באמצעות תוכנה או משהו כזה.

אם מישהו יכול להזכיר את הפתרון אני מאוד אודה לו (אם יש צורך להתקין עוד MCE גם אפשרי אבל לא נראה לי שזה יעזור).

האם יש מישהו שמשתמש בפתרון כזה כאן?

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

MEDIA CENTER EXTENDER AND MEDIA CONNECT
http://www.microsoft.com/windows/window ... echnology=
זה תוכנה של מיקרוסופפט שמיועדת להתחבר למכשירים היודעים את הפורמט כמו XBOX וDLINK
http://www.microsoft.com/windowsxp/medi ... fault.mspx
וזה הורסיה של MCE מול אותם מכשירים

יתכן שMEDIA PLAYER יודע להתחבר אליו דרך PLUGIN
נערך לאחרונה על ידי AdiLev ב 30/07/2006 14:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #3 

עדי, הלינק מגיע ל- download כללי של מדיה פלייר.

השאלה היא האם יש פלאג-אין כזה, אחרת זה לא שווה הרבה עבורי, אין לי XBOX ובכל מקרה אני רוצה לצפות במחשב לא בטלוויזיה.
HiFiMusic IL

aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

ניסיון נוסף

שליחה #4 

מומחים יקרים,

חשבתי שאסביר יותר טוב מה אני מנסה להשיג. האמת היא שדיי נמאס לי מהמחשב הרעשן בסלון (למרות שהשקעתי בסילברסטון, זלמן וכו וכו) בנוסף אני רוצה לחבר אותו למספר ממירים ולא רק אחד.

אני בעצם רוצה להשיג את מה שאורן עושה עם sage, כלומר מחשב ראשי במזווה עם חיבור לשלושה ממירים ובסלון לשים מחשב דק ומעוצב שיקבל את שידורי הטלויזיה דרך הרשת הביתית (קוית ג'יגה). לא בעיה שבשניהם תהיה MCE אבל איך אפשר לקבל את ה- streaming הזה?

מקווה שתוכלו לעזור בקושיה הזאת ושבכלל יש אופציה, אם לא זאת תעודת עניות ל- MCE, סך הכל פיצ'ר בסיסי...

תודה.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #5 

aloni,
אני שמח שמתחילים להבין שמחשב HTPC מלא בסלון זה לא ריאלי מבחינת גודל/ממירים/רעש...
פתרון של שרת/לקוח הוא לדעתי הפתרון הטוב ביותר - הן כדי להמנע ממה שרשמתי קודם והדבר החשוב ביותר הוא -
מניעת תקלות הקלטה! ואני אסביר.

כאשר מגיעים למצב בו יש שלשה ממירים המחוברים ל-HTPC נוצר מצב בו לא רואים יותר (כמעט) LIVETV ומסתמכים רק על הקלטות מראש. מערכת כזו צריכה לתת 100% (או לשאוף ל-100%) עבודה ללא תקלות. זאת אומרת שלא אפשרי מצב בו רוצים לצפות בסרט שהורדנו מהרשת, ובמקרה הוא פגום, ובמקרה ה-HTPC נופל ... ואז מאבדים 3 הקלטות...(ואז מקבלים על הראש מה"בוס").

תצורת שרת/לקוח מאפשר לחבר לשרת גם UPS שאליו מחוברים גם הממירים! כך שאם נופל החשמל בבית לכמה דקות עדיין ממשיך להקליט! (עובד מדהים - והציל לי מספר הקלטות!). בנוסף ניתן לכבות את ה-לקוח בסלון או בח. שינה ולא לדאוג אם הוא נופל...
ניתן כמובן להפוך את השרת לשרת קבצים ביתי - חוץ משרת HTPC. בנוסף אפשר להריץ על השרת עדכון EPG, חיתוך פרסומות ועוד. היות ואין את עומס "ניגון" הסרטים ה-CPU של השרת לא צריך להיות חזק במיוחד.

אני לא נתקלתי בלקוח MCE מבוסס תוכנה...

בהצלחה,
אורן.

נ.ב. אל תשכח שתמיד קיימת האופציה ל- SAGETV... :wink:

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042
נתן תודות: 13 פעמים

שליחה #6 

מה שאתה מחפש לא קיים בMCE

האופציה היחידה היא XBOX360 שעובד יפה מאוד פרט ל כל הקשור לקובצי DIVX

aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #7 

פששש, זה כל כך מפתיע שמיקרוסופט לא נתנו לזה בפתרון בעצמם ועוד יותר מפתיע שאף אחד לא עלה על הפרוטוקול של ה- extender וכתב משהו...
HiFiMusic IL

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278

שליחה #8 

הבעיה הידועה עם מיקרוסופט זה מידע חסר כרגיל! ההיפך מOPEN SOURCE.
מצד שני טכנולוגיה זאת צריכה לשמור על DRM כך שהיא העדיפה לשמור את זה למכשירים שומרי זכויות. אבל אף אחד לא מחייב אותך לעבוד עם MCE וזה אחד הסיבות לכך!
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”