עשרות צפו במין קבוצתי בצעירה; איש לא התערב, גם לא המשטרה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73368
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
כן הסיפור הזה רץ מהבוקר.... הזוי לחלוטין. 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
זה סתם לחמםtaoyossi כתב:מדוע לא כתבו אשה חילוניה קיימה יחסי מין עם צעירים חילוניים בחוף הים ?
הרי ברור לכולם שמקרה דומה\מקביל בעדה החרדית היה נתקל בפרסום הרבה הרבה יותר "הזוי" ........
ברור לי (ואני מקווה שגם לך) יש דברים שהם בעלי ערך DEFAULT, כמו לדוגמא שכותבים על אדם ולא מציינים את צבע עורו אז מתכוונים לאדם לבן. גם פה יש ערך DEFAULT וזה מן הסתם אדם חילוני.
אני לא מבין , האם יתכן שהיה מעורב שם סם אונס , ולא בדקו את זה ? הרי גם אשה פגוע בנפשה לא שוכבת עם אנשים באמצע הרחוב/חוף ועוד מזלזלים בה . או שהיא כל כך פגועה עד שהיא זקוקה למין בתור השפלה המונית (לא ידוע לי אישית על משהו כזה , אבל אני לא מומחה), או שמדובר פו על סם מסויים .
למה אף אחד לא טרח לבדוק ?
שאלה שניה , מאמתי ת"א נהפכה לניו יורק בזמנים הרעים שלה ?
אולי הגיע הזמן למצוא איזשהו ג'וליאני למשטרה שינער אותה ויפטר חציה ואת החצי השני יוודא שהוא נקי ונמרץ ?
וכן אני יודע שבגלל שהמשטרה נהפכה לגובה מיסים לאוצר זה לא יקרה , אבל לא היגיעו מיים עד נפש עם העיר המחור**ת הזו ?
למה אף אחד לא טרח לבדוק ?
שאלה שניה , מאמתי ת"א נהפכה לניו יורק בזמנים הרעים שלה ?
אולי הגיע הזמן למצוא איזשהו ג'וליאני למשטרה שינער אותה ויפטר חציה ואת החצי השני יוודא שהוא נקי ונמרץ ?
וכן אני יודע שבגלל שהמשטרה נהפכה לגובה מיסים לאוצר זה לא יקרה , אבל לא היגיעו מיים עד נפש עם העיר המחור**ת הזו ?
מתוך וואלה!
לירון, אחת מהצעירות שהיו בחוף בזמן האירוע סיפרה בצהריים בראיון לגלי צה"ל כי האישה שקיימה יחסי מין עם הצעירים הייתה בת 40 וכי כלל "לא הייתה תחושה שהיא בסכנה". היא ציינה כי למעשה הייתה "מזועזעת מזה שבת 40 מתעסקת עם קטינים". עוד סיפרה לירון כי כל האנשים שניסו לקחת את האישה לצד ולהפסיק את המעשים נתקלו בסירוב מצידה....
הזוי לגמרי המקרהלצד זאת אמרה עדת הראייה כי הצעירים שהיו מעורבים באירוע היו קטינים, ורמזה כי עובדי המסעדה הסמוכה לא הזמינו את המשטרה מכיוון שהם שמכרו את האלכוהול לקטינים, "ואולי זו הסיבה שהם לא רצו שהמשטרה תגיע". על האישה אמרה כי "היא לא האדם הכי נורמטיבי שראיתי, אבל היא השתעשעה וזה נראה כמו קלות ראש ולא כמו מצוקה. היא נשכבה על עוד אנשים בחוף, ביקשה מכל בנאדם בחוף אלכוהול וכסף, הסתובבה עירומה בחוף ויצאה מהמים בלי תחתונים". לירון שבה והדגישה בראיון כי לרגע לא חשבה שמדובר באירוע בכפייה ואמרה: "לרגע לא חשבתי להתקשר למשטרה, אני גרה בתל אביב, זו לא פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה. אמנם לא אחד לאחד, אבל יש בנות קלות דעת שעושות כאלה דברים"....
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73368
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.mako.co.il/news-israel/local ... 631018.htm
"האישה מפרשת המין הקבוצתי בחוף מדברת לראשונה.
מי שעמדה בלב הסערה בעקבות פרשת המין הקבוצתי בחוף בוגרשוב בתל אביב, הגיעה לחקירה במשטרת ת"א ושוחררה בסופה בתנאים מגבילים. בריאיון מיוחד טוענת האישה, נערת ליווי, שכל המעשים בוצעו בהסכמה: "קצת שתיתי וודקה, קצת התחרפנתי, אבל לא סבלתי""
מי שעמדה בלב הסערה בעקבות פרשת המין הקבוצתי בחוף בוגרשוב בתל אביב, הגיעה לחקירה במשטרת ת"א ושוחררה בסופה בתנאים מגבילים. בריאיון מיוחד טוענת האישה, נערת ליווי, שכל המעשים בוצעו בהסכמה: "קצת שתיתי וודקה, קצת התחרפנתי, אבל לא סבלתי""
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
או בקיצור,Huber כתב:http://www.mako.co.il/news-israel/local ... 631018.htm
מי שעמדה בלב הסערה בעקבות פרשת המין הקבוצתי בחוף בוגרשוב בתל אביב, הגיעה לחקירה במשטרת ת"א ושוחררה בסופה בתנאים מגבילים. בריאיון מיוחד טוענת האישה, נערת ליווי, שכל המעשים בוצעו בהסכמה: "קצת שתיתי וודקה, קצת התחרפנתי, אבל לא סבלתי""...
ברווז עיתונאי.
לא אנסים ולא נאנסת והעדויות השונות רק חושפות כמה המציאות היא בעיני המתבונן ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני לא מאמין לסיפור עד שלא אצפה במה שקרה ואחליט 
- i-smart
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 17
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רונן כתב:אני לא מאמין לסיפור עד שלא אצפה במה שקרה ואחליט...