טאבלטי אנדרואיד ~100$ מדיל אקסטרים
לי אין נסיון איתם אך לפי מה ששמעתי, הם, בגדול , עובדים. העניין הוא, שהביצועים לא מתקרבים למכשיר איכותי.
זה אומר שהטאצ', אני מניח, לא עובד כל כך טוב, צריכת הסוללה, המהירות וכו'.
אני גם לפעמים חושב על קניית טאבלט זול, שיהיה לילדים.. אבל לא בטוח שזה שווה.
זה אומר שהטאצ', אני מניח, לא עובד כל כך טוב, צריכת הסוללה, המהירות וכו'.
אני גם לפעמים חושב על קניית טאבלט זול, שיהיה לילדים.. אבל לא בטוח שזה שווה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
זה עובר על חוק DX - לא תקנה ביותר מ50$ לפחות 10 פריטים סה"כ 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
agent__smith כתב:זה עובר על חוק DX - לא תקנה ביותר מ50$ לפחות 10 פריטים סה"כ...
כבר זמן מה קוראים פרסומים על כך שגוגל עומדים להוציא טאבלט מרובע ליבות ב-200$. פשוט נראה לי לא כל כך קשה לייצר טאבלט סיני ולא ממותג ב-100$ שגם יעבוד. כמובן, שזו לא תהיה הפעם הראשונה שאני טועה
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אתה לא זוכר את האייבון הסיני ? תלמד מניסיונות עבר...
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
העניין עם האייפונים הסינים שהם לא היו עם מערכת ההפעלה של APPLE לכן הם רק נראו כמו IPHONE ולא התנהגו כמוהו.agent__smith כתב:אתה לא זוכר את האייבון הסיני ? תלמד מניסיונות עבר......
בטאבלטים וטלפונים מבוססי ANDROID לא צריך להיות שום הבדל בממשק ובתאימות (בתנאי שהשתמשו במעבדים "תקניים" לאנדרויד).
יכול להיות הבדל בביצועים אם הם לקחו מעבדים מדורות קודמים - אבל את זה בדרך כלל ניתן לראות במפרט.
כמוכן המסך יכול להיות מיושן עם רזולוציה מופחתת (גם רשום במפרט) ו- TOUCH לא איכותי.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
זה בדיוק ההבדל - איכות החומרהtheone כתב:ונים הסינים שהם לא היו עם מערכת ההפעלה של APPLE לכן הם רק נראו כמו IPHONE ולא התנהגו כמוהו.
בטאבלטים וטלפונים מבוססי ANDROID לא צריך להיות שום הבדל בממשק ובתאימות (בתנאי שהשתמשו במעבדים "תקניים" לאנדרויד).
יכול להיות הבדל בביצועים אם הם לקחו מעבדים מדורות קודמים - אבל את זה בדרך כלל ניתן לראות במפרט.
כמוכן המסך יכול להיות מיושן עם רזולוציה מופחתת (גם רשום במפרט) ו- TOUCH לא איכותי....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
ARMdevices.net נמצא בימים אלו בסין וסוקר בקצרה שלל טאבלטים וסלולרים סינים זולים. הביצועים לא נראים כאלו רעים...
תציצו בקטעי הוידאו האחרונים שעלו בשבוע האחרון: http://www.youtube.com/user/Charbax#g/u
תציצו בקטעי הוידאו האחרונים שעלו בשבוע האחרון: http://www.youtube.com/user/Charbax#g/u