מחפש ספק אינטרנט אחר

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
amadey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הסיפור הוא כזה:
התקשרתי ל 014 על מנת לעדכן חבילה ( יותר נכון להוריד את המחיר שאני משלם כיום - 89 ש"ח ל 30MB).
לאחר שיחה של 15 דקות שבה הנציג ממלמל על כך ש014 היא הספקית היחידה שמאפשרת 30 MB בצרה הטובה ביותר .. ועוד כל מיני דברי שקר לא מעניינים.
מפה לשם - ההצעה שקיבלתי כלקוח ותיק של 9 שנים - 49 ש"ח עבור 30M.
כמובן שלא הסכמתי ודרשתי 29 ש"ח עבור 100M - הנציג אמר לי שאין אפשרות לכזה מחיר... ושזה "
שקר" שאנשים גולשים במחיר כזה.
אז פשוט אמרתי לו " סבבה, תרגיש חופשי לנתק אותי". ושלחתי פקס לניתוק החשבון תוך 72 שעות.

עכשיו אני מחפש ספקית אחרת - איך HOTNET?
נערך לאחרונה על ידי amadey ב 17/04/2012 10:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #2 

חכה שיחזרו אליך מהשימור לקוחות או שתתקשר ותבקש שיעבירו אותך לשימור, ה 29.9 הוא מחיר של שימור לקוחות

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

amadey כתב:הסיפור הוא כזה:
התקשרתי ל 014 על מנת לעדכן חבילה ( יותר נכון להוריד את המחיר שאני משלם כיום - 89 ש"ח ל 30MB).
לאחר שיחה של 15 דקות שבה הנציג חפר לי על כך ש014 היא הספקית היחידה שמאפשרת 30 MB בצרה הטובה ביותר .. ועוד כל מיני דברי שקר לא מעניינים.
מפה לשם - ההצעה שקיבלתי כלקוח ותיק של 9 שנים - 49 ש"ח עבור 30M.
כמובן שלא הסכמתי ודרשתי 29 ש"ח עבור 100M - הנציג אמר לי שאין אפשרות לכזה מחיר... ושזה "
שקר" שאנשים גולשים במחיר כזה.
אז פשוט אמרתי לו " סבבה, תרגיש חופשי לנתק אותי". ושלחתי פקס לניתוק החשבון תוך 72 שעות.

עכשיו אני מחפש ספקית אחרת - איך HOTNET?
...
הנציג שנתקלת בו לא רשאי לתת לך את המחיר שציינת. הם עשו לי את אותו הדבר, ולא רק לי. קשרי לקוחות יתן לך את המחיר הזה. חבל שאתה לא בדקת כאן לפני ש"חתכת" עניינים.

בכל מקרה, אם אתה רוצה לעבור, אז הוטנט סבבה לגמרי. הם הבחירה השניה שלי.

(וסוף סוף הוטנט עושים resolving ל- IP שלהם, תחת hotnet.net.il. הגיע הזמן. הם השתפרו מאוד עם הזמן)

amadey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

בכל זאת אם 014 לא יציעו לי את המבוקש - אני צריך להתחבר לספקית כמה שיותר זהה ל 014 (באותו היום שמנתקים אותי, כך שאני שואל עכשיו)

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

amadey כתב:בכל זאת אם 014 לא יציעו לי את המבוקש - אני צריך להתחבר לספקית כמה שיותר זהה ל 014 (באותו היום שמנתקים אותי, כך שאני שואל עכשיו)
...
אני חושב שהוטנט תתן לך תוצאות טובות.
בכל מקרה, אתה יכול לבקש ישר את קשרי לקוחות של בזב"ל ולהתמקח איתם. אתה תגיע די בקלות ל- 30 ש"ח לחודש, ואם לא אז הם יכולים גם ישירות לנתק אותך.

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 513
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #6 

אני בהוטנט. עברתי מנטוויזן.
הגלישה מהירה. יוטיוב נטען ללא תקיעות. והטורנט עובד מעולה שזה הכי חשוב לי.
לצרכים שלי אי אפשר לבקש יותר ב20 שקל בחודש.
למשחקים לא ניסיתי.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”