מחפש ספק אינטרנט אחר
הסיפור הוא כזה:
התקשרתי ל 014 על מנת לעדכן חבילה ( יותר נכון להוריד את המחיר שאני משלם כיום - 89 ש"ח ל 30MB).
לאחר שיחה של 15 דקות שבה הנציג ממלמל על כך ש014 היא הספקית היחידה שמאפשרת 30 MB בצרה הטובה ביותר .. ועוד כל מיני דברי שקר לא מעניינים.
מפה לשם - ההצעה שקיבלתי כלקוח ותיק של 9 שנים - 49 ש"ח עבור 30M.
כמובן שלא הסכמתי ודרשתי 29 ש"ח עבור 100M - הנציג אמר לי שאין אפשרות לכזה מחיר... ושזה "
שקר" שאנשים גולשים במחיר כזה.
אז פשוט אמרתי לו " סבבה, תרגיש חופשי לנתק אותי". ושלחתי פקס לניתוק החשבון תוך 72 שעות.
עכשיו אני מחפש ספקית אחרת - איך HOTNET?
התקשרתי ל 014 על מנת לעדכן חבילה ( יותר נכון להוריד את המחיר שאני משלם כיום - 89 ש"ח ל 30MB).
לאחר שיחה של 15 דקות שבה הנציג ממלמל על כך ש014 היא הספקית היחידה שמאפשרת 30 MB בצרה הטובה ביותר .. ועוד כל מיני דברי שקר לא מעניינים.
כמובן שלא הסכמתי ודרשתי 29 ש"ח עבור 100M - הנציג אמר לי שאין אפשרות לכזה מחיר... ושזה "
אז פשוט אמרתי לו " סבבה, תרגיש חופשי לנתק אותי". ושלחתי פקס לניתוק החשבון תוך 72 שעות.
עכשיו אני מחפש ספקית אחרת - איך HOTNET?
נערך לאחרונה על ידי amadey ב 17/04/2012 10:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
הנציג שנתקלת בו לא רשאי לתת לך את המחיר שציינת. הם עשו לי את אותו הדבר, ולא רק לי. קשרי לקוחות יתן לך את המחיר הזה. חבל שאתה לא בדקת כאן לפני ש"חתכת" עניינים.amadey כתב:הסיפור הוא כזה:
לאחר שיחה של 15 דקות שבה הנציג חפר לי על כך ש014 היא הספקית היחידה שמאפשרת 30 MB בצרה הטובה ביותר .. ועוד כל מיני דברי שקר לא מעניינים.
עכשיו אני מחפש ספקית אחרת - איך HOTNET?...
בכל מקרה, אם אתה רוצה לעבור, אז הוטנט סבבה לגמרי. הם הבחירה השניה שלי.
(וסוף סוף הוטנט עושים resolving ל- IP שלהם, תחת hotnet.net.il. הגיע הזמן. הם השתפרו מאוד עם הזמן)
אני חושב שהוטנט תתן לך תוצאות טובות.amadey כתב:בכל זאת אם 014 לא יציעו לי את המבוקש - אני צריך להתחבר לספקית כמה שיותר זהה ל 014 (באותו היום שמנתקים אותי, כך שאני שואל עכשיו)...
בכל מקרה, אתה יכול לבקש ישר את קשרי לקוחות של בזב"ל ולהתמקח איתם. אתה תגיע די בקלות ל- 30 ש"ח לחודש, ואם לא אז הם יכולים גם ישירות לנתק אותך.