חווית קנייה רעה בחנות סטריאוסקופ פיוניר lx85
-
asiboni
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
שלום שמי אסי אני חדש בכתיבת הודעות בפורום הזה אבל אני קורא פסיבי של האתר משנת 2006 רציתי לבקש את דעת הקוראים על המקרה שלי.
לפני כארבעה חודשים רכשתי רסיבר pioneer lx85 מחנות סטריאוסקופ. כעבור יומיים נתגלו שתי תקלות ברסיבר כשהוא נתקע ומסרב להגיב וצריך לאתחל אותו על ידי הוצאת תקע החשמל. והתקלה השנייה היא לפעמים שפותחים את המכשיר בוקע מהרמקולים רעש סטטי וכדי להפסיק את הרעש צריך לכבות ולהדליק את המכשיר. לילה אחד קרתה לי תקלה שהמכשיר לא הציג תמונה או שמע באף אחת מכניסות הhdmi אפילו הכניסות האנלוגיות לא עבדו כולל טיונר הרדיו. פנינו ליגאל בעל החנות והוא שלח את הטכנאי שהתקין את המכשיר לבדוק את החיבורים של הרמקולים והמכשירים, אחרי הבדיקה נמצא שכל החיבורים תקינים והרסיבר הוחלף לאחד חדש. אבל גם אצל הרסיבר החדש נתגלו אותם הבעיות ונשלח אלינו נציג של ט.ר שראה את הבעיה ואמר שיכול להיות שאחד החיבורים גורם את התקלה, ושנזמין את הטכנאי שהתקין את הרסיבר לבדוק שהכל מחובר כשורה. שוב הוזמן הטכנאי המתקין ובדק את החיבורים ואמר שהכל תקין למעט הרסיבר. אני מציין שלפני הlx85 היה לי רסיבר של פיוניר lx73 ושם הכל עבד כשורה ללא תקלות. פנינו ליגאל וביקשנו אם אפשר להחליף למכשיר אחר מחברה אחרת בגלל הניסיון הרע עם פיוניר ביקשתי מיגאל שיזמין עבורי רסיבר YAMAHA RX-A3010 זה היה באמצע פברואר, והוא אמר לנו שהמכשיר לא במלאי אצל הספק ושהוא יזמין לנו אותו נאמר לנו שעד סוף פברואר תחילת מרץ הוא יצור איתנו קשר לתאם את ההחלפה. כשראינו שעבר הזמן יצרנו עם יגאל קשר ונענו בבוטות על ידו שלא צריך להתקשר כל רגע זה לא יזרז את הגעת המכשיר ושהוא לא אשם שהזמנו מכשיר שהוא לא במלאי. צריך לציין שאכן היינו יוצרים איתו קשר כל שבוע מכיוון שיושב לי בחדר רסיבר פגום. עשיתי קצת בירורים בחניות אחרות ונאמר לנו שה YAMAHA RX-A3010 לא יהיה במלאי בזמן הקרוב אבל יש את YAMAHA RX-A2010 במלאי אצל היבואן. דיברנו שוב עם יגאל ושאלנו על YAMAHA RX-A2010 הוא אמר שיש אותו במלאי וסיכמנו שבאותו שבוע יגיע אלינו המכשיר פלוס זיכוי מכיוון שהפיוניר יותר יקר מהימאהה. אבל גם ההחלפה הזאת לא יצאה לפעול מכיוון שיגאל לא מוכן לתת לי זיכוי על המחיר המלא ששילמתי, בטענה הזויה שהוא מפסיד כסף על העסקה ההפרש בין המכשירים עומד על כ5000 שקל אבל יגאל מוכן לתת רק כ3000 שקל זיכוי בטענה שאם הוא ייתן לי זיכוי מלא הוא יפסיד על העסקה הזאת. אחרי דין ודברים השיחה נגמרה בזה שאני צריך לתת לו תשובה מה אני רוצה לעשות. בתחילת חודש מרץ פניתי שוב ליגאל ובלית ברירה בקשתי ששוב יחליף לי לאותו פיוניר lx 85 ונאמר לנו שעד סוף שבוע המכשיר יותקן אצלי, שוב אני מזכיר זה היה בתחילת מרץ. מאז ועד היום לא הותקן המכשיר כל פעם בגלל תירוץ אחר, פעם המתקין עסוק בעבודות אחרות שבוע לאחר מכן המכשיר לא במלאי של הספק, שבוע אחר כך המתקין הגיע לאסוף את המכשיר מהספק, אבל הספק היה סגור. לאחר שכבר נשבר לי פניתי שוב פעם ליגאל בטלפון בטענה למה הוא לא לוקח את המכשיר אליו לחנות כדי שהמכשיר יגיע כבר אליי? נעניתי על ידי יגאל שנמאס לו שאנחנו מטיחים בו האשמות ושהוא לא מוכן לקחת את המכשיר לחנות כי המכשיר גדול וזה יסגור לו את חצי החנות, פשוט ניתקנו את השיחה מכעס. אני מציין שאין לי כל טענות לחברת ט.ר הם מצדם מסכימים להחליף את המכשיר בשלישית ואפילו הנציג שלהם ציין שהם מוכנים לתת לנו זיכוי כספי מלא על המוצר. הבעיה היא עם החנות, יגאל מסיבה לא ברורה לא מוכן להחליף לי מכשיר או לזכות אותי כספית. מה אני אמור לעשות?
לפני כארבעה חודשים רכשתי רסיבר pioneer lx85 מחנות סטריאוסקופ. כעבור יומיים נתגלו שתי תקלות ברסיבר כשהוא נתקע ומסרב להגיב וצריך לאתחל אותו על ידי הוצאת תקע החשמל. והתקלה השנייה היא לפעמים שפותחים את המכשיר בוקע מהרמקולים רעש סטטי וכדי להפסיק את הרעש צריך לכבות ולהדליק את המכשיר. לילה אחד קרתה לי תקלה שהמכשיר לא הציג תמונה או שמע באף אחת מכניסות הhdmi אפילו הכניסות האנלוגיות לא עבדו כולל טיונר הרדיו. פנינו ליגאל בעל החנות והוא שלח את הטכנאי שהתקין את המכשיר לבדוק את החיבורים של הרמקולים והמכשירים, אחרי הבדיקה נמצא שכל החיבורים תקינים והרסיבר הוחלף לאחד חדש. אבל גם אצל הרסיבר החדש נתגלו אותם הבעיות ונשלח אלינו נציג של ט.ר שראה את הבעיה ואמר שיכול להיות שאחד החיבורים גורם את התקלה, ושנזמין את הטכנאי שהתקין את הרסיבר לבדוק שהכל מחובר כשורה. שוב הוזמן הטכנאי המתקין ובדק את החיבורים ואמר שהכל תקין למעט הרסיבר. אני מציין שלפני הlx85 היה לי רסיבר של פיוניר lx73 ושם הכל עבד כשורה ללא תקלות. פנינו ליגאל וביקשנו אם אפשר להחליף למכשיר אחר מחברה אחרת בגלל הניסיון הרע עם פיוניר ביקשתי מיגאל שיזמין עבורי רסיבר YAMAHA RX-A3010 זה היה באמצע פברואר, והוא אמר לנו שהמכשיר לא במלאי אצל הספק ושהוא יזמין לנו אותו נאמר לנו שעד סוף פברואר תחילת מרץ הוא יצור איתנו קשר לתאם את ההחלפה. כשראינו שעבר הזמן יצרנו עם יגאל קשר ונענו בבוטות על ידו שלא צריך להתקשר כל רגע זה לא יזרז את הגעת המכשיר ושהוא לא אשם שהזמנו מכשיר שהוא לא במלאי. צריך לציין שאכן היינו יוצרים איתו קשר כל שבוע מכיוון שיושב לי בחדר רסיבר פגום. עשיתי קצת בירורים בחניות אחרות ונאמר לנו שה YAMAHA RX-A3010 לא יהיה במלאי בזמן הקרוב אבל יש את YAMAHA RX-A2010 במלאי אצל היבואן. דיברנו שוב עם יגאל ושאלנו על YAMAHA RX-A2010 הוא אמר שיש אותו במלאי וסיכמנו שבאותו שבוע יגיע אלינו המכשיר פלוס זיכוי מכיוון שהפיוניר יותר יקר מהימאהה. אבל גם ההחלפה הזאת לא יצאה לפעול מכיוון שיגאל לא מוכן לתת לי זיכוי על המחיר המלא ששילמתי, בטענה הזויה שהוא מפסיד כסף על העסקה ההפרש בין המכשירים עומד על כ5000 שקל אבל יגאל מוכן לתת רק כ3000 שקל זיכוי בטענה שאם הוא ייתן לי זיכוי מלא הוא יפסיד על העסקה הזאת. אחרי דין ודברים השיחה נגמרה בזה שאני צריך לתת לו תשובה מה אני רוצה לעשות. בתחילת חודש מרץ פניתי שוב ליגאל ובלית ברירה בקשתי ששוב יחליף לי לאותו פיוניר lx 85 ונאמר לנו שעד סוף שבוע המכשיר יותקן אצלי, שוב אני מזכיר זה היה בתחילת מרץ. מאז ועד היום לא הותקן המכשיר כל פעם בגלל תירוץ אחר, פעם המתקין עסוק בעבודות אחרות שבוע לאחר מכן המכשיר לא במלאי של הספק, שבוע אחר כך המתקין הגיע לאסוף את המכשיר מהספק, אבל הספק היה סגור. לאחר שכבר נשבר לי פניתי שוב פעם ליגאל בטלפון בטענה למה הוא לא לוקח את המכשיר אליו לחנות כדי שהמכשיר יגיע כבר אליי? נעניתי על ידי יגאל שנמאס לו שאנחנו מטיחים בו האשמות ושהוא לא מוכן לקחת את המכשיר לחנות כי המכשיר גדול וזה יסגור לו את חצי החנות, פשוט ניתקנו את השיחה מכעס. אני מציין שאין לי כל טענות לחברת ט.ר הם מצדם מסכימים להחליף את המכשיר בשלישית ואפילו הנציג שלהם ציין שהם מוכנים לתת לנו זיכוי כספי מלא על המוצר. הבעיה היא עם החנות, יגאל מסיבה לא ברורה לא מוכן להחליף לי מכשיר או לזכות אותי כספית. מה אני אמור לעשות?
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
מפתיע לשמוע, יגאל בדרך כלל ידוע בתור איש מקצוע ישר והגון ששירות הוא ערך עליון, אני בטוח שיש הסבר הגיוני להתנהגות שלו.
אני מציע לך ללכת פיזית לחנות ולנסות לסגור את העניין פנים אל פנים.
בהצלחה,
אני מציע לך ללכת פיזית לחנות ולנסות לסגור את העניין פנים אל פנים.
בהצלחה,
נערך לאחרונה על ידי Cable_Guy ב 17/04/2012 19:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2809
במידה ואינך מרוצה מהרסיבר, אשר הוחלף לדבריך מספר פעמים והתקלה חזרה, אינך מחויב לרכוש רסיבר אחר.
אתה רשאי לבטל העיסקה, לקבל כספך בחזרה ולהתחיל מאפס את השופינג.
מנסיוני האישי מצאתי כי בהחלפת מכשיר או שידרוגו, הלקוח הופך "שבוי" של החנות יכולת המיקוח של הלקוח נמוכה יותר, ולכן הרווח של החנות גבוה בעיסקאות אלו.
מכיוון שהעיסקה בוצעה לדבריך לפני כ- 4 חודשים, סביר כי התשלומים בעבור המכשיר נפדו, ולכן נקיטת אמצעים לצורך ביטול החיובים אינה רלוונטית.
בהצלחה.
אתה רשאי לבטל העיסקה, לקבל כספך בחזרה ולהתחיל מאפס את השופינג.
מנסיוני האישי מצאתי כי בהחלפת מכשיר או שידרוגו, הלקוח הופך "שבוי" של החנות יכולת המיקוח של הלקוח נמוכה יותר, ולכן הרווח של החנות גבוה בעיסקאות אלו.
מכיוון שהעיסקה בוצעה לדבריך לפני כ- 4 חודשים, סביר כי התשלומים בעבור המכשיר נפדו, ולכן נקיטת אמצעים לצורך ביטול החיובים אינה רלוונטית.
בהצלחה.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
אני מכיר את יגאל כמה שנים טובות בחור על הכיפאק
אני בטוח שהפרסום הזה לא טוב בשבילו,נסה שוב
לדבר אתו ולפתור תמשבר הזה,ששניכם תהיו מרוצים
בהצלחה.
אני בטוח שהפרסום הזה לא טוב בשבילו,נסה שוב
לדבר אתו ולפתור תמשבר הזה,ששניכם תהיו מרוצים
בהצלחה.
- Omri617
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2291
גם אני מכיר את יגאל והוא בחור נהדר קניתי מאצלו רק לפני שבועיים סידי של מרנץ
אני חושב גם שהוא היה בסדר בעסקה והסכים לכל מה שביקשת
תנסה לראות את הדברים מעיניו ובתור מוכר ובעל עסק...
תנסה לראות את הדברים מעיניו ובתור מוכר ובעל עסק...
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
מהכירות עם יגאל מסטריאוסקופ בעקבות רכישת סטנדים ,
השירות היה נהדר וזמינות מעולה שלו ,כבעל המקום .
כדי לדבר עם יגאל שוב שיירים צעקות בט.ר. שיארגנו רסיבר כמו שצריך ללא תקלות.
גם אני ממתין לחלק שיגיע מאס.ג'י למעלה מחודש ימים בעקבות קנייה זו
אבל זה לא אשמת יגאל מסטריאוסקופ.
השירות היה נהדר וזמינות מעולה שלו ,כבעל המקום .
כדי לדבר עם יגאל שוב שיירים צעקות בט.ר. שיארגנו רסיבר כמו שצריך ללא תקלות.
גם אני ממתין לחלק שיגיע מאס.ג'י למעלה מחודש ימים בעקבות קנייה זו
אבל זה לא אשמת יגאל מסטריאוסקופ.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
כשזה הולך כמו ברווז
מגעגע כמו ברווז
נראה כמו ברווז
אז כנראה זה ברווז (רק לא גרעיני ..)
והשרות *** ..
לא מעניין אותי אם השרות למישהי אחרת עם מיני או עם כסף הוא טוב....
פשוט שרות גרוע ומגעיל...
מגעגע כמו ברווז
נראה כמו ברווז
והשרות *** ..
פשוט שרות גרוע ומגעיל...
- puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
מה זאת אומרת לראות את הדברים מעניו ? הוא שילם עבור מוצר והמוכר צקיך לספק שירות, איך בדיוק הוא צריך לראות את הדברים ?omri617 כתב:גם אני מכיר את יגאל והוא בחור נהדר קניתי מאצלו רק לפני שבועיים סידי של מרנץ
תנסה לראות את הדברים מעיניו ובתור מוכר ובעל עסק......
ובכלל אני לא מבין את כל אלה שאומרים שקנו אצלו והוא בחור נהדר, אני לא מכיר אותו, אבל מוכר נבחן במקרים שצריך לתת שירות ולא על סמך שלב הקניה שהמטרה זה כמובן למכור לכם ולהיות הכי נחמד שאפשר רק בשביל שתחשבו שגם תקבלו שירות טוב אחרי הקניה
אני במקומך הייתי דורש החזר מלא, לא החלפה ולא כלום, פשוט תדרוש החזר ותקנה במקום אחר, ועוד המלצה לך טלכולם זה במרים כאלו להקליט את כל השיחות במקרה שזה מגיע לתביעה לא תצטרך להתאמץ יותר מדי להוכיח את מה שנאמר והובטח לך
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
ADICT כתב:כשזה הולך כמו ברווז
מגעגע כמו ברווז
נראה כמו ברווז
והשרות *** ..
פשוט שרות גרוע ומגעיל......
מה שבטוח השרשור הזה יעשה את העבודה
תדרוש את כספך [המלא!] בחזרה ותרכוש מחדש את רסיבר חלומותיך.
אולי במקום אחר
- idabari
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1886
אני נמצא בדיוק לפני כתיבת פוסט על מערכת ק"ב חדשה שרכשתי אצל יגאל. זה כולל גם שירות שנזקקתי לו מיגאל בהחלפת רמקול מול היבואן. השירות שלו היה לא פחות ממצויין, גם שפניתי אליו בשעות לא שגרתיות.
-
asiboni
-
- חבר שרק התחיל

נו אז גם אני מכיר את יגאל כמה שנים טובות עוד מהימים שהוא עבד בפיוז (שכמובן אין להם שום קשר לאירוע הזה)
שהוא פתח עסק עצמאי מאד שמחתי בשבילו והעברתי אליו את כל הקניות שלי שכוללות ציוד יקר שאני לא חושב
כרגע שצריך לפרט מהו. הקטע הוא שעד עכשיו לא נזקקתי לשירות מיגאל למעט הזמנת פריט כזה או אחר ותיאום התקנה. עד כאן יגאל היה בסדר. הבעיה כאמור התחילה ברכישה האחרונה ששם נזקקתי לשירות שלו בגלל תקלה שיש במוצר. אפשר לספור על יד אחת את הפעמים שיגאל הרים אלינו טלפון על מנת לעדכן מה קורה, מי שיזם את הטלפונים ואת הפניות זה הייתי אני. אפשר לקרוא לי נודניק אבל אני הייתי רוצה לראות אם משהו מחברי הפורום היה משלם 15,000 שקל על רסיבר והיה מקבל את היחס שאני קיבלתי ולא היה נוהג באותו אופן כמוני. ועוד משהו קטן אין לי כל כוונה לפגוע בפרנסה או בעסק של יגאל, לפני שכתבתי את ההודעה הנ"ל חשבתי על זה 20 פעם פשוט אני חושב שזהו המוצא האחרון שלי כדי לסגור את הפרשה הזו. ועוד עדכון אחרון דיברתי אתמול בערב עם המתקין והוא אמר שיש סיכוי שהוא יגיע מחר כדי להחליף את המכשיר, אני כמובן סקפטי אבל נחיה ונראה.
שהוא פתח עסק עצמאי מאד שמחתי בשבילו והעברתי אליו את כל הקניות שלי שכוללות ציוד יקר שאני לא חושב
כרגע שצריך לפרט מהו. הקטע הוא שעד עכשיו לא נזקקתי לשירות מיגאל למעט הזמנת פריט כזה או אחר ותיאום התקנה. עד כאן יגאל היה בסדר. הבעיה כאמור התחילה ברכישה האחרונה ששם נזקקתי לשירות שלו בגלל תקלה שיש במוצר. אפשר לספור על יד אחת את הפעמים שיגאל הרים אלינו טלפון על מנת לעדכן מה קורה, מי שיזם את הטלפונים ואת הפניות זה הייתי אני. אפשר לקרוא לי נודניק אבל אני הייתי רוצה לראות אם משהו מחברי הפורום היה משלם 15,000 שקל על רסיבר והיה מקבל את היחס שאני קיבלתי ולא היה נוהג באותו אופן כמוני. ועוד משהו קטן אין לי כל כוונה לפגוע בפרנסה או בעסק של יגאל, לפני שכתבתי את ההודעה הנ"ל חשבתי על זה 20 פעם פשוט אני חושב שזהו המוצא האחרון שלי כדי לסגור את הפרשה הזו. ועוד עדכון אחרון דיברתי אתמול בערב עם המתקין והוא אמר שיש סיכוי שהוא יגיע מחר כדי להחליף את המכשיר, אני כמובן סקפטי אבל נחיה ונראה.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
כמובן שצריך לשמוע את שני הצדדים כדי לדעת למי ולמה להאמין.
אבל גם אם אסי "לא שה תמים"(למרות שלי הוא נראה אמין) יגאל פספס פה בענק.
ממה שמתואר לא מדובר פה בלקוח מזדמן, אלא בלקוח ותיק וחוזר שמוכן לשלם סכומים גדולים על מנת לקבל איכות ושירות.
אם הוא הגיע למפח נפש כזה, לא יעזרו שום צידוקים מצד החנות.
חבל חבל חבל.
בגלל מקרה כזה חנות יכולה להפסיד המון לקוחות.
אבל גם אם אסי "לא שה תמים"(למרות שלי הוא נראה אמין) יגאל פספס פה בענק.
ממה שמתואר לא מדובר פה בלקוח מזדמן, אלא בלקוח ותיק וחוזר שמוכן לשלם סכומים גדולים על מנת לקבל איכות ושירות.
אם הוא הגיע למפח נפש כזה, לא יעזרו שום צידוקים מצד החנות.
חבל חבל חבל.
בגלל מקרה כזה חנות יכולה להפסיד המון לקוחות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- daycalon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: daycalon
ככה זה כולם נחמדים לפני שמקבלים את המזומנים.
שמע לי קנית מוצר חדש יקר .
בטל את העיסקה קח את הכסף ותגיד שלום
שמע לי קנית מוצר חדש יקר .
בטל את העיסקה קח את הכסף ותגיד שלום
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

כדאי שמישהו יצלצל ליגאל על השירשור
ותראו איך העניין נפתר על הצד הטוב ביותר
חבל שזה לא נעשה בזמן אמת
אני רכשתי מכשיר מאדם שאיני מכיר
העברתי לו כסף באינטרנט מבלי לראות את המכשיר
ועדיין הוא אצלו ואני לא דואג....
הכל וירטואלי(חוץ מהכסף..)ושני הצדדים בוטחים במאת האחוזים
כדאי שחנויות ילמדו קצת מאנשים במדינה הזו....
השרות לרוב שווה יותר מהכסף...
והחיוך כמובן
ותראו איך העניין נפתר על הצד הטוב ביותר
חבל שזה לא נעשה בזמן אמת
אני רכשתי מכשיר מאדם שאיני מכיר
העברתי לו כסף באינטרנט מבלי לראות את המכשיר
ועדיין הוא אצלו ואני לא דואג....
הכל וירטואלי(חוץ מהכסף..)ושני הצדדים בוטחים במאת האחוזים
כדאי שחנויות ילמדו קצת מאנשים במדינה הזו....
השרות לרוב שווה יותר מהכסף...
והחיוך כמובן
- daycalon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: daycalon
אכן שרות טוב ואדיב שווה$$$
לקוח מרוצה יספר לעוד 40 לקוחות.
לקוח לא מרוצה יספר לעוד 400
לקוח מרוצה יספר לעוד 40 לקוחות.
לקוח לא מרוצה יספר לעוד 400
- stereoscope
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 18
מצטער, אך לא אגיב מעל במה זו, אנחנו לא בבית המשפט
צר לי רק כי אסי שהוא לקוח יקר בחר בדרך זו, תמיד חשבתי שההגיון ינצח את הכל אבל מסתבר שלא תמיד...
ולכל הקוראים שרשור זה אוכל רק להפנות אתכם:
1. לקהל הלקוחות בשרשור זה שדווקא חושב אחרת(גם כותב שרשור זה "חשב" כך מן הסתם לאורך שנים)
2.לביקורות המעולות באתר זה בפורומים השונים.הנה אחד לדוגמה:
http://www.hometheater.co.il/vt152696
3.לשלל הביקורות המעולות וללא הרבב בזאפ שרמת הקפדנות האמינות והדיוק שלהם לגבי הביקורות הינה מהגבוהות ביותר. הנה קישור לקריאה:
http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=3443
4.מכתבי התודה הרבים של לקוחות סטריאוסקופ באתר: www.stereoscope.co.il
5.סטריאוסקופ נושאת את תו אמון הציבור ומחוייבת לכל כלליה.יותר מאשמח אם
5.ובנוסף לכל המעוניין אשמח לתת אלפי מספרי טלפון של לקוחותי המרוצים, הם יותר מישמחו לשתף אתכם בחווית הקניה שאני מעניק.ניתן לפנות בטלפון: 03-5256070 וגם במייל: [email protected]
או פשוט לבקר אותנו בדיזינגוף סנטר בת"א.
ולבסוף אני חייב לציין שכן הוצע להחזיר את מלוא התמורה ששולמה כולל הרסיבר שהתקבל לטרייד-אין וביטול העסקה לגמרי אך זו נדחתה עקב סירובו של אסי לקבל את מכשירו בחזרה "כי הוא לא יודע מה עבר עליו" המכשיר כמובן תקין ועובד פיקס ואף הוצע שיעשה טרייד-אין עם חנות אחרת מהסיבה שאיני מעוניין להיקלע לעימותים כאלו, לכן גם הפליאה הגדולה כאן בשרשור מפי רבים.
תודה
יגאל
צר לי רק כי אסי שהוא לקוח יקר בחר בדרך זו, תמיד חשבתי שההגיון ינצח את הכל אבל מסתבר שלא תמיד...
ולכל הקוראים שרשור זה אוכל רק להפנות אתכם:
1. לקהל הלקוחות בשרשור זה שדווקא חושב אחרת(גם כותב שרשור זה "חשב" כך מן הסתם לאורך שנים)
2.לביקורות המעולות באתר זה בפורומים השונים.הנה אחד לדוגמה:
http://www.hometheater.co.il/vt152696
3.לשלל הביקורות המעולות וללא הרבב בזאפ שרמת הקפדנות האמינות והדיוק שלהם לגבי הביקורות הינה מהגבוהות ביותר. הנה קישור לקריאה:
http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=3443
4.מכתבי התודה הרבים של לקוחות סטריאוסקופ באתר: www.stereoscope.co.il
5.סטריאוסקופ נושאת את תו אמון הציבור ומחוייבת לכל כלליה.יותר מאשמח אם
5.ובנוסף לכל המעוניין אשמח לתת אלפי מספרי טלפון של לקוחותי המרוצים, הם יותר מישמחו לשתף אתכם בחווית הקניה שאני מעניק.ניתן לפנות בטלפון: 03-5256070 וגם במייל: [email protected]
או פשוט לבקר אותנו בדיזינגוף סנטר בת"א.
ולבסוף אני חייב לציין שכן הוצע להחזיר את מלוא התמורה ששולמה כולל הרסיבר שהתקבל לטרייד-אין וביטול העסקה לגמרי אך זו נדחתה עקב סירובו של אסי לקבל את מכשירו בחזרה "כי הוא לא יודע מה עבר עליו" המכשיר כמובן תקין ועובד פיקס ואף הוצע שיעשה טרייד-אין עם חנות אחרת מהסיבה שאיני מעוניין להיקלע לעימותים כאלו, לכן גם הפליאה הגדולה כאן בשרשור מפי רבים.
תודה
יגאל
- oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
אכן אנחנו לא בבית משפט.
אבל אני לסטריאוסקופ לא אכנס רק מחמת הספק שמא גם אני אזדקק לשירות אחרי הקניה.
חווית קניה לא מוצלחת אחת מספיקה בשביל למחוק כמה עשרות מוצלחות.
אבל אני לסטריאוסקופ לא אכנס רק מחמת הספק שמא גם אני אזדקק לשירות אחרי הקניה.
חווית קניה לא מוצלחת אחת מספיקה בשביל למחוק כמה עשרות מוצלחות.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78948
- שם מלא: עפר לאור
oron1g,
דווקא ההסבר נשמע לי הגיוני לחלוטין ואני חושב שיגאל עשה מאמץ משמעותי מאוד בכדי לפתור את הבעיה.
אם הלקוח מסרב לקבל בחזרה את ה-trade in ולהחזיר את המצב לקדמותו אז באמת אין הרבה שהחנות יכולה לעשות.
סה"כ תקלות קורות, וכנראה שמרפי כאן עבד שעות נוספות.
בדיווח של המשתמש ניכר שהיה מאמץ אמיתי להגיע להסדר, אבל נראה שבסופו של דבר שני הצדדים פשוט לא הצליחו להגיע לעמק השווה. אני אישית לא יכול לחשוב על משהו שהחנות היתה יכולה לעשות אחרת במצב הזה.
דווקא ההסבר נשמע לי הגיוני לחלוטין ואני חושב שיגאל עשה מאמץ משמעותי מאוד בכדי לפתור את הבעיה.
אם הלקוח מסרב לקבל בחזרה את ה-trade in ולהחזיר את המצב לקדמותו אז באמת אין הרבה שהחנות יכולה לעשות.
סה"כ תקלות קורות, וכנראה שמרפי כאן עבד שעות נוספות.
בדיווח של המשתמש ניכר שהיה מאמץ אמיתי להגיע להסדר, אבל נראה שבסופו של דבר שני הצדדים פשוט לא הצליחו להגיע לעמק השווה. אני אישית לא יכול לחשוב על משהו שהחנות היתה יכולה לעשות אחרת במצב הזה.
-
asiboni
-
- חבר שרק התחיל

חבל שבתגובה של יגאל לא פורסמה כל האמת אכן הוצע לי לקבל את המכשיר בחזרה אבל לאחר כ3 חודשים. הסיפור הוא כזה לאחר שהותקן לי בפעם הראשונה הlx85 נלקחו ממני 2 מכשירים לטרייד אחד lx73 שמייד הותקן אצל לקוח אחר, ואחד הרמן קרדון מסוג avr 135. המכשירים יצאו מביתי בחודש דצמבר, לאחר רק כשלושה חודשים יגאל הציע להחזיר לי את הפיוניר lx73 אז פשוט עניתי לו שאני לא יודע מה המכשיר עבר בשלושת החודשים האלו, מאצלי בבית המכשירים יצאו תקינים מה שהם עברו בזמן הזה אם זה אצל לקוחות שלקחו את המכשיר או בתצוגה של החנות. אם היה מוצע לי לבטל את ההעסקה אחרי יומיים ולקבל את המכשירים והכסף בחזרה הייתי מסכים, אבל לא אחרי שלושה חודשים, מישהו כאן היה מסכים לקבל מכשיר כזה בחזרה שהוא לא יודע מה הוא עבר אחרי 3 חודשים? אני בטוח שלא. ועוד יגאל רשם שהוא הציע לי לעשות טרייד אין עם חנות אחרת, כמובן שלא הוצע לי דבר כזה בכל החודשים כשדיברנו אני לא יודע מאיפה הומצא הדבר הזה. בשורה התחתונה עדיין לא קיבלתי את השירות של "לקוח יקר" כפי שכתב יגאל. אני שמח שאחרים קיבלו.
נערך לאחרונה על ידי asiboni ב 19/04/2012 11:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא מבין למה אתה צריך להתעסק עם המכשירים שנתת לטרייד....
אתה צריך לקבל מכשיר חדש ולא תקול של ה85
גם אם יגאל יצטרך להביא לך משלוחים של רסיוורים של 85 כמו של פיצה
עד אשר יהיה אחד תקין....
ואת הראש ישבור עם גיל לייזר מ-טר...
מדהים אותי כל פעם מחדש שגם היום כאשר אתה מוציא מכשיר חדש בקרטון אתה עדיין יכול למצוא עצמך
עם מכשיר תקול ועוד פעם אחר פעם...
,
ואילו מכשירים בEBAY או ביד 2 שמסתובבים למכירה הינם בני עשרות שנים
ועדיין בועטים ונמכרים באלפי שקלים ו$
אתה צריך לקבל מכשיר חדש ולא תקול של ה85
גם אם יגאל יצטרך להביא לך משלוחים של רסיוורים של 85 כמו של פיצה
עד אשר יהיה אחד תקין....
ואת הראש ישבור עם גיל לייזר מ-טר...
מדהים אותי כל פעם מחדש שגם היום כאשר אתה מוציא מכשיר חדש בקרטון אתה עדיין יכול למצוא עצמך
עם מכשיר תקול ועוד פעם אחר פעם...
ואילו מכשירים בEBAY או ביד 2 שמסתובבים למכירה הינם בני עשרות שנים
ועדיין בועטים ונמכרים באלפי שקלים ו$