עזרה מקצועית
שלום לכ החברים באתר!!!
אני חבר חדש באתר ולאחרונה התחלתי בתכנון ובניית בית פרטי
בשבועות האחרונים אני עוקב אחרי ההודעות והמדריכים בפורומים השונים באתר ואני חייב לציין את המיקצועיות של כל חברי האתר ולמדתי דברים רבים.
אני מעוניין בהכנת הסלון בבית שגודלו 22 מ"ר בערך (5*4.5) כן גם יש לזכור שפינה אחת בחדר כולל 75% ו40% מהקירות הצמודים אליה בהתאמה עשויים זכוכית !!! להקמת מערכת מוסיקה/קולנוע ביתי
כאשר הדגש העיקרי לרמקולים שקועים בקיר! (לא בכרח סאבים שקועים)
נכון לעכשיו ברשותי STUDIO 80 ּ CC450 PS2200 וכן 450 AMS ובנוסף YAMAHA DSPA3090 שנרכשו לפני כ10 שנים ומאוד נהניתי מהם.
עיקר הדברים שאני שומע הם מוזיקה (כולל רוק כבד!!!!!!!!!!!) וכן גם תקליטים מסגנונות שונים אך אני נהנה גם לראות סרטים טובים (עדיין משתמש בלייזר דיסק לפעמים) וכמובן נהנה מפסי קול עתירי סאונד
הייתי רוצה לקבל המלצות לבניית מערכת חדשה כולל הגברה נאותה!!! כולל התייחסות מיוחדת לסגנונות השונים שאני שומע/רואה
תקציב מיועד 48000 ש"ח
תודה מכל הלב לכולם!!!!!
אני חבר חדש באתר ולאחרונה התחלתי בתכנון ובניית בית פרטי
בשבועות האחרונים אני עוקב אחרי ההודעות והמדריכים בפורומים השונים באתר ואני חייב לציין את המיקצועיות של כל חברי האתר ולמדתי דברים רבים.
אני מעוניין בהכנת הסלון בבית שגודלו 22 מ"ר בערך (5*4.5) כן גם יש לזכור שפינה אחת בחדר כולל 75% ו40% מהקירות הצמודים אליה בהתאמה עשויים זכוכית !!! להקמת מערכת מוסיקה/קולנוע ביתי
כאשר הדגש העיקרי לרמקולים שקועים בקיר! (לא בכרח סאבים שקועים)
נכון לעכשיו ברשותי STUDIO 80 ּ CC450 PS2200 וכן 450 AMS ובנוסף YAMAHA DSPA3090 שנרכשו לפני כ10 שנים ומאוד נהניתי מהם.
עיקר הדברים שאני שומע הם מוזיקה (כולל רוק כבד!!!!!!!!!!!) וכן גם תקליטים מסגנונות שונים אך אני נהנה גם לראות סרטים טובים (עדיין משתמש בלייזר דיסק לפעמים) וכמובן נהנה מפסי קול עתירי סאונד
הייתי רוצה לקבל המלצות לבניית מערכת חדשה כולל הגברה נאותה!!! כולל התייחסות מיוחדת לסגנונות השונים שאני שומע/רואה
תקציב מיועד 48000 ש"ח
תודה מכל הלב לכולם!!!!!
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
ברול הבא, תקציב מכובד מאוד ולכן ההמלצה יחסית פשוטה
בגדול אין מנוס מללכת לחנויות מתמחות ולהתחיל לשמוע צירופים שונים, עכשיו אני קולט שאתה רוצה לעבור
לרמקולים שקועים, אתה צפוי לרדת באיכות עם מעבר לרמקולים לשקועים, ההחלטה לעבור לשקועים סופית?
שקול לצמצם נזקים
ולעבור לאחוריים שקועים בלבד.
האם יש לך מסך/מקרן HD?
בגדול אין מנוס מללכת לחנויות מתמחות ולהתחיל לשמוע צירופים שונים, עכשיו אני קולט שאתה רוצה לעבור
לרמקולים שקועים, אתה צפוי לרדת באיכות עם מעבר לרמקולים לשקועים, ההחלטה לעבור לשקועים סופית?
שקול לצמצם נזקים
האם יש לך מסך/מקרן HD?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש מצב שתוכל לשתף פה תרשים של החדר, כולל מיקום ה-TV, רהיטים, קירות זכוכית ומיקום פוטנציאלי של הרמקולים?
יש פתרונות "חצי-שקועים" של רמקולים שטוחים במיוחד שניתנים לתלייה ישירה על הקיר - למשל סדרות ה-Shadow וה-SoundFrame של מוניטור אודיו.
יש פתרונות "חצי-שקועים" של רמקולים שטוחים במיוחד שניתנים לתלייה ישירה על הקיר - למשל סדרות ה-Shadow וה-SoundFrame של מוניטור אודיו.
אם יש לך אפשרות למקם את המערכת בחדר נפרד עם רמקולים נורמליים - עדיף.
רמקולים שקועים נותנים מענה סביר בק"ב אבל פחות במוזיקה. זה כמובן תלוי מה הרפרנס שאליו אתה משווה. אם הבנתי נכון יש לך רצפתיים של פרדיים דגם סטודיו 80 .
ארז
רמקולים שקועים נותנים מענה סביר בק"ב אבל פחות במוזיקה. זה כמובן תלוי מה הרפרנס שאליו אתה משווה. אם הבנתי נכון יש לך רצפתיים של פרדיים דגם סטודיו 80 .
ארז
שלום לכל החברים שהגיבו ובכלל לכולם!!!
תודה על התגובות והעזרה!!!
ההחלטה היא לשדרג מערכת שלמה כולל מסך/מקרן או אפילו TV ומעצם להתחיל מאפס
כאשר ההחלטה לגבי רמקולים היא סופית כלומר שקועים או חצי שקועים כמו של MONITOR AUDIO
כאשר רק הסאב וופרים (אולי אפילו 2) יהיו חיצוניים.
כל המערכת הישנה (כולל הסטדיו 80) עוברת לחדר קטן יותר ולא תהיה שימושית לסלון הזה כלל אולי במקרה חריג רק הסאב יישאר ע"פ המלצותיכם.
בעיקרון עניין האסתטיקה נועד להנעים את עיני כל יושבי הבית ואותי אך לא הייתי רוצה שהרמקולים
השקועים/חצי שקועים/תלויים יפגעו באיכות הסאונד כולל שימוש באלמנטים חזקים יותר של מוסיקה כמו רוק כבד
ביקרתי בהמון אתרים כמו של קליפס/ B&W / פאראדיגם / מוניטור אודיו וראיתי רמקולים שונים העונים על הדרישה הנ"ל השאלה היא האם אי אפשר לתת אותה תמורה או הכי דומה כמו ריצפתיים כאשר מספר הרמקולים אפילו לא מהווה בעייה מחינתי?
כמובן שבגלל השילוב החשוב בין מוסיקה לקולנוע ביתי יש לשלב גם הגברה מצויינת והבנתי שבמוסיקה הכוונה למגבר/ים+פרה ובקולנוע רסיבר אז איך לבנות את הכל?
תודה על העזרה מכל הלב!!
מצורף ציור של החדר כאשר הקיר האדום הוא בעצם זכוכית ולא קיר לכיוון הנוף ופינת הישיבה תהיה מול הכניסה מול הזכוכית
תודה על התגובות והעזרה!!!
ההחלטה היא לשדרג מערכת שלמה כולל מסך/מקרן או אפילו TV ומעצם להתחיל מאפס
כאשר ההחלטה לגבי רמקולים היא סופית כלומר שקועים או חצי שקועים כמו של MONITOR AUDIO
כאשר רק הסאב וופרים (אולי אפילו 2) יהיו חיצוניים.
כל המערכת הישנה (כולל הסטדיו 80) עוברת לחדר קטן יותר ולא תהיה שימושית לסלון הזה כלל אולי במקרה חריג רק הסאב יישאר ע"פ המלצותיכם.
בעיקרון עניין האסתטיקה נועד להנעים את עיני כל יושבי הבית ואותי אך לא הייתי רוצה שהרמקולים
השקועים/חצי שקועים/תלויים יפגעו באיכות הסאונד כולל שימוש באלמנטים חזקים יותר של מוסיקה כמו רוק כבד
ביקרתי בהמון אתרים כמו של קליפס/ B&W / פאראדיגם / מוניטור אודיו וראיתי רמקולים שונים העונים על הדרישה הנ"ל השאלה היא האם אי אפשר לתת אותה תמורה או הכי דומה כמו ריצפתיים כאשר מספר הרמקולים אפילו לא מהווה בעייה מחינתי?
כמובן שבגלל השילוב החשוב בין מוסיקה לקולנוע ביתי יש לשלב גם הגברה מצויינת והבנתי שבמוסיקה הכוונה למגבר/ים+פרה ובקולנוע רסיבר אז איך לבנות את הכל?
תודה על העזרה מכל הלב!!
מצורף ציור של החדר כאשר הקיר האדום הוא בעצם זכוכית ולא קיר לכיוון הנוף ופינת הישיבה תהיה מול הכניסה מול הזכוכית
שלום חברים
האם השקעה על מגברים כמו DSP Z11 או 7 שווה את ההשקעה?
האם ישנם הבדלים רבים בין 7 ל11 והאם שווה את המחיר?
האם הסדרה הנ"ל באמת שווה את ההשקעה או שאפשר להסתפק ב RXV 3067
למשל?
האם נקודת התורפה של המגברים הנ"ל היא בתחום המוזיקה או שהם לא פחות טובים
בתחום הזה
האם כדאי לקנות מגברים רסיברים מתצוגה או עודפים ובהחלט יכול להיות שהיו בשימוש
בחנות מיקצועית
תודה חברים!
האם השקעה על מגברים כמו DSP Z11 או 7 שווה את ההשקעה?
האם ישנם הבדלים רבים בין 7 ל11 והאם שווה את המחיר?
האם הסדרה הנ"ל באמת שווה את ההשקעה או שאפשר להסתפק ב RXV 3067
למשל?
האם נקודת התורפה של המגברים הנ"ל היא בתחום המוזיקה או שהם לא פחות טובים
בתחום הזה
האם כדאי לקנות מגברים רסיברים מתצוגה או עודפים ובהחלט יכול להיות שהיו בשימוש
בחנות מיקצועית
תודה חברים!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם ההשקעה שווה רק האוזניים שלך יגידו, אבל לדעתי אין ספק שהתוצאות שה-DSPZ של ימאהה (7 או 11, ואני לא נכנס כרגע להבדלים ביניהם...) יתנו לך במוזיקה יהיו בהחלט תחרותיות עם מגברי סטריאו ייעודיים. יחד עם זאת, אני לא בטוח שמבחינת הצרכים שלך אתה לא תוכל להסתפק ב-3067, בטח בהתחשב במחיר שלו כרגע...
נ.ב. עקרונית, מגברים מתצוגה אמורים לקבל אחריות מלאה מהחנות, ולא הייתי מוותר על כך...
נ.ב. עקרונית, מגברים מתצוגה אמורים לקבל אחריות מלאה מהחנות, ולא הייתי מוותר על כך...