שלום
בהמלצת הפורום התחדשתי ב1043 ובדונגל 822 וכך בשעה טובה שידרגתי את הרשת הביתית בבית לרשת יציבה וחזקה בתקן n.
הראוטר שודרג כבר לגירסא החדשה מהאתר של tp link.
עניין אותי לדעת האם יש הגדרות שמומלצות לראוטר? ראיתי שיש לו המון אופציות להגדרה כמו בחירת תקן רשת ערוץ וכדומה, לרוב הוא מגיע על אוט׳ או למשל בתקן bgn mixed...
השאלה האם כדאי להגדיר רק קשת n ? כל המשתמשים ברשת תומכים בn , והאם כדאי לבחור ערוץ קבוע?
חלק מהשדרוג בא על מנת לנסות ולשדרג את בעיית הקליטה בבית שאני חייב לציין שהשיפור כרגע משמעותי !
ובנוסף אני מנסה לפתור את הבעיה שקוראת לי בזמן שימוש בAirPlay באפל טיוי, במשחקים מסויימים הלאגים פשוט נוראיים עד מצב שאי אפשר לשחק...
תודה על העזרה וההמלצה..
התחדשתי בTp link 1043, האם יש הגדרות מומלצות?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש.
אתה יכול להשאיר על bgn mixed, זה לא משנה.
תגדיר אבטחה WPA2 עם ססמא טובה.
לגביי ערוצים, אתה יכול לשחק ולראות איזה ערוץ נותן תוצאה טובה יותר או להשתמש בתוכנה כמו inssider או באפליקציה לאנדרואיד wifi analyzer כדי לראות איזה ערוצים פנויים יותר ובהם להשתמש.
אתה יכול להשאיר על bgn mixed, זה לא משנה.
תגדיר אבטחה WPA2 עם ססמא טובה.
לגביי ערוצים, אתה יכול לשחק ולראות איזה ערוץ נותן תוצאה טובה יותר או להשתמש בתוכנה כמו inssider או באפליקציה לאנדרואיד wifi analyzer כדי לראות איזה ערוצים פנויים יותר ובהם להשתמש.
עשיתי בדיקה ובאמת בערוץ 4 הקליטה הכי טובה, בנוסף שמתי לב שהראוטר במצב אוט׳ גם בחר בch 4 כך שנראה לי שאני ישאיר על אוט׳ כי עושה רושם שזה עובד לא רע..
אני לא בטוח שיש קשר לפורום אבל יש לי שאלה על הwifi , שמתי לב שבאייפד החדש אני מקבל פינג הרבה יותר גבוהה מהאייפון 4s ובנוסף בשימוש במשחקים בAirPlay ב אפל טיוי המשחקים מקרטעים.. האם יש אפשרות לשנות הגדרה ולסדר את זה?
אני לא בטוח שיש קשר לפורום אבל יש לי שאלה על הwifi , שמתי לב שבאייפד החדש אני מקבל פינג הרבה יותר גבוהה מהאייפון 4s ובנוסף בשימוש במשחקים בAirPlay ב אפל טיוי המשחקים מקרטעים.. האם יש אפשרות לשנות הגדרה ולסדר את זה?