מואי כיף
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
איזה יופי.
ישר לחצתי על הדגמים של שנות ה-70..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
mass production.... הרסה את האיכות והוזילה את המחיר..
משנות ה 60 יש ירידה באיכות הבניה, כאשר ב-2000 הירידה תלולה ביותר.
משנות ה 60 יש ירידה באיכות הבניה, כאשר ב-2000 הירידה תלולה ביותר.
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
Form78HiFi כתב:mass production.... הרסה את האיכות והוזילה את המחיר..
משנות ה 60 יש ירידה באיכות הבניה, כאשר ב-2000 הירידה תלולה ביותר....
נו באמת ...
כנראה שאף פעם לא שמעת את סדרות הרפרנס שלהם משנות השמונים החל מדגם 102 וכלה בדגם 107 ...
לו הייתי רוטשילד ...
- Form78HiFi
- חבר ותיק

זה נכון, שמעתי פעם את ה 105 reference ונפלתי בריצפה.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בקשר לטאנוי, ככל הידוע לי זה לא פול ריינג', זה Dual Concentric - נראה כמו One Way אבל למעשה זה Two Way. בכל מקרה הרמקולים מהסידרה הזו (Prestige) הם הטובים ביותר (כנראה) ש(הרבה)כסף יכול לקנות.mr_dish כתב:היה לי העונג להביא בשנת 1986, את ה-105-2...חוויה נדירה של איזון ועושר צליל.
לא הייתי מתנגד לשדך להם גם זוג של טאנוי פול ריינג` 15 אינצ`...
[/url]...
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אמת בידך.. מדובר ברמקול "קואקסיאל". הטוויטר והבאס יושבים על ציר אחד וחולקים מגנט, לא מדובר ברמקול פול ריינג'.dragon כתב:בקשר לטאנוי, ככל הידוע לי זה לא פול ריינג', זה Dual Concentric - נראה כמו One Way אבל למעשה זה Two Way. בכל מקרה הרמקולים מהסידרה הזו (Prestige) הם הטובים ביותר (כנראה) ש(הרבה)כסף יכול לקנות.mr_dish כתב:היה לי העונג להביא בשנת 1986, את ה-105-2...חוויה נדירה של איזון ועושר צליל.
לא הייתי מתנגד לשדך להם גם זוג של טאנוי פול ריינג` 15 אינצ`...
[/url]......
כמו שחלקכם יודעים, יש לי כאלה בבית
בנוגע לאתר שsagipel פרסם - מדובר במקור מידע מעולה לטנוי.. אני השגתי 90% מהמידע שהייתי צריך כשבניתי את שלי מהאתר הזה.
- Form78HiFi
- חבר ותיק

ל: "omri617" יש tannoy dual concentric
מחוברים לרוטל..
מחוברים לרוטל..
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מבולבל.. 105-2 זה לא טאנוי.omri617 כתב:כמו שחלקכם יודעים, יש לי כאלה בביתאם כי לא עם תיבות האלה.
...
אותם אלמנטים של 105-2?...
אצלי יש את ה ka-3809 מסדרת wildcat.
בקשר לטאנוי, ככל הידוע לי זה לא פול ריינג', זה Dual Concentric - נראה כמו One Way אבל למעשה זה Two Way. בכל מקרה הרמקולים מהסידרה הזו (Prestige) הם הטובים ביותר (כנראה) ש(הרבה)כסף יכול לקנות....
אכן, ידוע...אלא שמטעמי "קיצור" העדפתי לעשות שימוש במונח לא מדוייק, היות ורוב הנוכחים כאן לא ממש שוחים בתחום.
הטאנוי יותר פתוח מהקף, אבל גם יותר מעייף בגבוהים, לטעמי. מה שאהבתי מאד בטאנוי זה האווריריות והנכונות של הבס באלמנטים של ה-15 אינצ`...
הרבה מאד שנים אלה היו האלמנטים האולטימטיביים באולפני הקלטות, בעולם...ולא סתם. אם הייתי יכול לשים על זוג כזה יד, בישראל...באנגליה זה אפשרי ממש בקלות, אבל להעמיס רמקולים של כ-100 קילו על מטוס...זה לא אפשרי עבורי.
mr_dish כתב:בקשר לטאנוי, ככל הידוע לי זה לא פול ריינג', זה Dual Concentric - נראה כמו One Way אבל למעשה זה Two Way. בכל מקרה הרמקולים מהסידרה הזו (Prestige) הם הטובים ביותר (כנראה) ש(הרבה)כסף יכול לקנות....
אכן, ידוע...אלא שמטעמי "קיצור" העדפתי לעשות שימוש במונח לא מדוייק, היות ורוב הנוכחים כאן לא ממש שוחים בתחום.
הטאנוי יותר פתוח מהקף, אבל גם יותר מעייף בגבוהים, לטעמי. מה שאהבתי מאד בטאנוי זה האווריריות והנכונות של הבס באלמנטים של ה-15 אינצ`...
הרבה מאד שנים אלה היו האלמנטים האולטימטיביים באולפני הקלטות, בעולם...ולא סתם. אם הייתי יכול לשים על זוג כזה יד, בישראל...באנגליה זה אפשרי ממש בקלות, אבל להעמיס רמקולים של כ-100 קילו על מטוס...זה לא אפשרי עבורי....
mr_dish הנכבד,
הנה זוג אינדיאנים קטנים בשבילך, נישאר רק לכופף את המוכר המפולפל, ( גם במחיר וגם באי רצונו לשלוח
לישראל ). את התיבות תוכל להזמין בארץ, אני מניח ש Tankpopper יוכל לעזור לך.
http://www.ebay.com/itm/PAIR-TANNOY-RED ... 27c6094f82
לפעמים עדיפה אמת שחורה על פני שקר לבן.
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

אמנם מדובר ביופי של דרייברים, והם אפילו באים עם הקרוס המקורי, אבל המחיר הוא שערורייתי! אפשר למצוא באיביי זוג super gold monitor עם הקרוס המקורי בפחות בחצי מחיר.. ואני מדבר על 15 אינץ ולא 12.sagipel כתב:mr_dish כתב:בקשר לטאנוי, ככל הידוע לי זה לא פול ריינג', זה Dual Concentric - נראה כמו One Way אבל למעשה זה Two Way. בכל מקרה הרמקולים מהסידרה הזו (Prestige) הם הטובים ביותר (כנראה) ש(הרבה)כסף יכול לקנות....
הרבה מאד שנים אלה היו האלמנטים האולטימטיביים באולפני הקלטות, בעולם...ולא סתם. אם הייתי יכול לשים על זוג כזה יד, בישראל...באנגליה זה אפשרי ממש בקלות, אבל להעמיס רמקולים של כ-100 קילו על מטוס...זה לא אפשרי עבורי....
mr_dish הנכבד,
הנה זוג אינדיאנים קטנים בשבילך, נישאר רק לכופף את המוכר המפולפל, ( גם במחיר וגם באי רצונו לשלוח
לישראל ). את התיבות תוכל להזמין בארץ, אני מניח ש Tankpopper יוכל לעזור לך.
http://www.ebay.com/itm/PAIR-TANNOY-RED ... 27c6094f82...
בנוגע לאיך שהTANNOY נשמעים.. אי אפשר לומר שהם נשמעים X כי יש המון סוגים שונים של Dual concentric driver שלהם - super gold monitor, super red monitor, super black monitor, hpd series, k-series ועוד ועוד! וכל אחד ידוע בתכונות מסוימות משלו.
- Form78HiFi
- חבר ותיק

לי יש את ה 12 gold מניו יורק, איזה טמבל רצה לזרוק אותם...
התיבות היו רקובות. אז בניתי תיבה בארץ
הנה זוג זהה
[/url]http://www.ebay.com/itm/Tannoy-Monitor- ... t_1337[url]
[/url]
התיבות היו רקובות. אז בניתי תיבה בארץ
הנה זוג זהה
[/url]http://www.ebay.com/itm/Tannoy-Monitor- ... t_1337[url]
[/url]
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

http://www.ebay.com/itm/Fab-pair-Tannoy-HPD315-dual-concentric-speakers-T-xovers-hard-edge-836-837-/150791610637?pt=UK_AudioVideoElectronics_HomeAudioHiFi_HiFiSpeakers&hash=item231be1610d#ht_1881wt_1037
והנה העסקה שנראת הכי טוב בEBAY כרגע.. גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איכות הדרייברים.
כמו כן, בניית תיבות לדרייברים האלה זו אמנם לא משימה פשוטה, אבל רחוקה מאוד מלהיות בלתי אפשרית. לבעלי ידע וגישה לציוד נגרות מדובר בהרפתקה שאמורה להסתכם באזור ה2000 לתיבות + קרוס אוברים, בהנחה שהיחידות כבר נרכשו.
והנה העסקה שנראת הכי טוב בEBAY כרגע.. גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איכות הדרייברים.
כמו כן, בניית תיבות לדרייברים האלה זו אמנם לא משימה פשוטה, אבל רחוקה מאוד מלהיות בלתי אפשרית. לבעלי ידע וגישה לציוד נגרות מדובר בהרפתקה שאמורה להסתכם באזור ה2000 לתיבות + קרוס אוברים, בהנחה שהיחידות כבר נרכשו.