פתיחת Dedicated Server להורדות - צריך עזרה קטנה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #1 

ראיתי את ההצעה הזו:
http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/mg_best_of.xml

שרת ייעודי עם מעבד עוצמתי, 24GB זיכרון RAM, נפח אחסון של 6TB ומהירות חיבור של 10Gb ב- 900 שקל לחודש.
משתלם ?

שימושים:
אני מתכוון לפתוח אתר הורדות חדש לסרטים באיכות HD. ולאחסן את כל הסרטים בשרת ולהציע את הסרטים להורדה דרך הטורנט במהירות גבוהה בלי צורך בהעלאה מצד אנשים אחרים.

כדאי כל הרעיון הזה ?

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3845
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מתכוון לשלם לבד אז לא כדאי כי זה רק הוצאה ואני לא רואה שום הכנסה
אני לא חושב שתרצה לזרוק כל חודש 900 שח על שרת יעודי כדי שאנשים יורידו ממך
ללא תשלום כלשהו אם אתה כבר רוצה לפתוח אתר משלך להורדות אז תשקול להכניס מערכת
רווח כלשהו כדי שיכסה לך את ההוצאת אחרי הכל 900 שח זה לא סכום קטן

דבר נוסף 6 טרה זה יספיק לך לכמות קטנה של סרטים בהנחה שאתה הולך לשים 1080P או בלו ריי 1080P
כי כל סרט בבלו ריי יכול בקלות להגיע לסביב ה 30-40 ג'יגה לסרט או סרט בפורמט MKV סביב ה 10-12 גי'גה

ככה שאני לא חושב שזה משתלם כי זה לזרוק 900 שח כל חודש לאוויר לטובת ציבור המורידים

אם אתה כבר רוצה ומוכן לשים 900 שח בחודש אני יוכל להציא לך סידבוקס של 10 ג'יגה סימטרי גם יושב בדאטה סנטר של OVH
נפח אחסון של 1.5 טרה סביב ה 150 דולר בחודש תוריד דרכו סרטים ומקסימום תיצור טורנט בטראקר פומבי או פרטי ותחלק לאנשים שיורידו
ממך

אם אתה רוצה את האתר של הדיסבוקס דרך איתי בפרטי כי הבנתי שאסור פה לדון בעיניין הסידבוקסים
משכן אני הזכרתי לשבוע נסייון סידבוקס של 1 ג'יגה סימטרי כונן SSD 50 ג'יגה מהירות הורדה של סביב ה 60 מגה בשניה
ואפלאוד של סביב ה 80 מגה בשניה עלה לי ברמה חודשית עולה 30-25 דולר תלוי איזה כונן אתה בוחר רגיל או SSD

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

nerya40 כתב:ראיתי את ההצעה הזו:
http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/mg_best_of.xml

שרת ייעודי עם מעבד עוצמתי, 24GB זיכרון RAM, נפח אחסון של 6TB ומהירות חיבור של 10Gb ב- 900 שקל לחודש.
משתלם ?

שימושים:
אני מתכוון לפתוח אתר הורדות חדש לסרטים באיכות HD. ולאחסן את כל הסרטים בשרת ולהציע את הסרטים להורדה דרך הטורנט במהירות גבוהה בלי צורך בהעלאה מצד אנשים אחרים.

כדאי כל הרעיון הזה ?
...
"משתלם" למי? אתה הולך להרוויח מזה?
אם זה לא משהו עסקי, אז זה נשמע לי יקר ומיותר, להוציא מעל 10000 ש"ח בשנה על תחביב וירטואלי שבסופו מדובר בזריקת כסף. אם יש לך את הכסף על זה, אז לא נראה לי שזה עניין של משתלם...
אם היה לי חצי מהכסף הזה וממש הייתי משועמם, הייתי עושה channel bonding בבית, או לחילופין משלם על הגדלת מהירות ההעלאה כלקוח עסקי. תשקול את האופציות האלה. ישאר לך מספיק כסף כדי לקנות שרת חזק לבית שיעשה שימוש בתשתית הזו.
אני מסתפק בשימוש בסידבוקס ב- 10 יורו לחודש שנותן את העבודה, וגם אותו אני אפסיק בקרוב... אחרי כמעט 3 חודשים של שימוש יש לי מעל 3TB פנויים ב- TL ו- ratio שיספיקו לי לשנים הקרובות...

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #4 

barman -
אוף דה רקורד...

ב-3 שבועות שיש לי את הסידבוקס שלי עשיתי למעלה מ-7.7TB UPLOAD, אתה עובד לאט ידידי..
אם כבר אתה מדבר על משתלם או לא משתלם, גם אצלך אפשר לעשות בדק בית קטן :)

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

adirbooking כתב:barman -
אוף דה רקורד...

ב-3 שבועות שיש לי את הסידבוקס שלי עשיתי למעלה מ-7.7TB UPLOAD, אתה עובד לאט ידידי..
אם כבר אתה מדבר על משתלם או לא משתלם, גם אצלך אפשר לעשות בדק בית קטן :)
...
אני באמת עובד לאט. אין לי יותר זמן להשקיע בזה ועם מה שעשיתי זה די והותר לבינתיים :) קצב השימוש שלי יהיה איטי במיוחד. רציתי בעיקר לצבור נפח להורדות עתידיות בראש שקט.

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

ירדתי מהעניין בסופו של דבר, כאשר הבנתי שהסיפור ממש אבל ממש לא זול.
עכשיו נשאר לי רק לחשוב איך להשיג הזמנה ל TL....
אם אני אקנה סידבוקס טוב יביאו לי הזמנה ל- TL ?

booras
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #7 

nerya40 כתב:ירדתי מהעניין בסופו של דבר, כאשר הבנתי שהסיפור ממש אבל ממש לא זול.
...
אני לא מבין אותך.. אתה מוכן לשלם 900 שקל בשביל להוריד תכנים שיש לך ב 10 דולר לחודש ניוזגרופ עם כל מה שיש ב TL ופי כמה וכמה יותר והורדה על מקס תמיד בלי להיות תלוי באפלוד ובלי לשלוח כלום תמורה?

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

booras כתב:
nerya40 כתב:ירדתי מהעניין בסופו של דבר, כאשר הבנתי שהסיפור ממש אבל ממש לא זול.
...
אני לא מבין אותך.. אתה מוכן לשלם 900 שקל בשביל להוריד תכנים שיש לך ב 10 דולר לחודש ניוזגרופ עם כל מה שיש ב TL ופי כמה וכמה יותר והורדה על מקס תמיד בלי להיות תלוי באפלוד ובלי לשלוח כלום תמורה?
...
כן צודק. כעיקרון רציתי להקים אתר בשביל לקדם את השיתוף הקבצים. וחשבתי על רעיון גאוני איך להפיץ הורדות בצורה שלא תפגע בי. לפי מה שאני יודע צריך להקים את האתר בהולנד/שוודיה עם סיומת .me ולא אמורה להיות בעיה.

GDG2005YGZH

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”