סמסונג D8000 דגמי UA,UN,
אם לחדד את מה שנאמר -
המסך האמריקאי אינו multi-system ויודע לקבל שידורים רק ב-60 הרץ (או "NTSC"), מה שאומר שלא תוכל לחבר לו ממיר של הוט/יס מהארץ ללא קופסה חיצונית שממירה מ-NTSC ל-PAL.
התעסקות מיותרת. הדגם האסייתי/אירופאי יודע לקבל כל סוג שידור (ולכן גם עולה יותר, כי הוא מבוקש יותר).
המסך האמריקאי אינו multi-system ויודע לקבל שידורים רק ב-60 הרץ (או "NTSC"), מה שאומר שלא תוכל לחבר לו ממיר של הוט/יס מהארץ ללא קופסה חיצונית שממירה מ-NTSC ל-PAL.
התעסקות מיותרת. הדגם האסייתי/אירופאי יודע לקבל כל סוג שידור (ולכן גם עולה יותר, כי הוא מבוקש יותר).
בסביבות ה 3000 ש"ח וגם איתו לא תקבל תמיד תמונה חלקה.
הייתי בדיוק במצב שלך לפני כמה חודשים ואמרתי לעצמי שאני אקנה מסך בחו"ל.
לפני קצת יותר משבוע קניתי בארץ UA.
אין מה לעשות,אם אתה מתכנן לראות שידורי ספורט ועוד שידורים מהממיר המסכים האלו לא מתאימים.
הייתי בדיוק במצב שלך לפני כמה חודשים ואמרתי לעצמי שאני אקנה מסך בחו"ל.
לפני קצת יותר משבוע קניתי בארץ UA.
אין מה לעשות,אם אתה מתכנן לראות שידורי ספורט ועוד שידורים מהממיר המסכים האלו לא מתאימים.
לי יש טלויזיה UND6400 והיא מחוברת להוט והכל עובד רגיל ללא חיבורים ותוספות נוספים.nils3373 כתב:אכן יש הבדל די משמעותי במחיר אבל עם זאת לדגם האמריקאי אתה אמור לרכוש בנוסף גם וידאו decoder מ-PAL ל-NTSC ושנאי כח שעלותם יחדיו יכולה להגיע לאלפי שקלים....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ואני יודע על מספר לא מבוטל של בעלי מסכי UN שכן קנו decoders ולא בגלל העודף.amirss כתב:לי יש טלויזיה UND6400 והיא מחוברת להוט והכל עובד רגיל ללא חיבורים ותוספות נוספים.nils3373 כתב:אכן יש הבדל די משמעותי במחיר אבל עם זאת לדגם האמריקאי אתה אמור לרכוש בנוסף גם וידאו decoder מ-PAL ל-NTSC ושנאי כח שעלותם יחדיו יכולה להגיע לאלפי שקלים.......
זה קשור ליבואן?nils3373 כתב:ואני יודע על מספר לא מבוטל של בעלי מסכי UN שכן קנו decoders ולא בגלל העודף.amirss כתב:לי יש טלויזיה UND6400 והיא מחוברת להוט והכל עובד רגיל ללא חיבורים ותוספות נוספים.nils3373 כתב:אכן יש הבדל די משמעותי במחיר אבל עם זאת לדגם האמריקאי אתה אמור לרכוש בנוסף גם וידאו decoder מ-PAL ל-NTSC ושנאי כח שעלותם יחדיו יכולה להגיע לאלפי שקלים..........
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
יבואן רשמי לא מיבא UN כי היצרן הוא זה שמכתיב לו מה הוא יקבל (זה לפחות מה שהיבואנים טוענים). בדרך כלל מגיעים מסכים המיועדים (סמסונג, פנסוניק) לאסיה וחלק מאירופה (סוני).amirss כתב:אתה רוצה להגיד שאם קניתי עכשיו טלויזיה דגם UN מיבואן רשמי יש מצב שממיר YES/HOT לא יעבדו עליו?...
שאלתי בחנות DVDCENTER לגבי הדגם UND8000, ונאמר לי שמי שרוכש אותו יקבל אותו כולל מכשיר "סקילר" (לא מכיר) שאחראי על המרת השידורים ל-PAL,תוך שצויין כי הכן תיהיה פגיעה מסויימת באיכות השידור...
מישהו יודע מזה המכשיר הזה ומה עלותו בנפרד?
מישהו יודע מזה המכשיר הזה ומה עלותו בנפרד?
Windows has detected you do not have a keyboard, please Press 'F9" to continue.
אני לא יודע איזה סקיילר הם אמרו שהם יספקו.
מה שאני יכול להעיד זה שראיתי מסך UN עם סקיילר נחשב (DVDo Edge) שעלותו אם אני לא טועה היא באזור ה 3000 ש"ח בארץ.
האיכות לא הייתה טובה מספיק בשביל שאוכל להנות מהשידור.
לעניות דעתי לקנות בארץ דגם UN מיועד אך ורק למי שלא צורך תכנים שמשודרים מממירים.
אחרת זה כמו לקנות מרצדס בלי מזגן (אולי טוב בשביל מדינות קרות, בארץ זה לא לעניין
).
מה שאני יכול להעיד זה שראיתי מסך UN עם סקיילר נחשב (DVDo Edge) שעלותו אם אני לא טועה היא באזור ה 3000 ש"ח בארץ.
האיכות לא הייתה טובה מספיק בשביל שאוכל להנות מהשידור.
לעניות דעתי לקנות בארץ דגם UN מיועד אך ורק למי שלא צורך תכנים שמשודרים מממירים.
אחרת זה כמו לקנות מרצדס בלי מזגן (אולי טוב בשביל מדינות קרות, בארץ זה לא לעניין
מישהו יודע מה קורה עם המחירים של המסך הזה שמשתנים כול הזמן למטה ולמעלה ??? לפני כמה שבועות עלות ה-UND8000 הייתה 16,900 ש''ח ועכשיו הוא קפץ ל-19,200?!! למה זה קורה ?
Windows has detected you do not have a keyboard, please Press 'F9" to continue.
איפה בדיוק אתה רואה את המחירים האלה ?Bar18 כתב:מישהו יודע מה קורה עם המחירים של המסך הזה שמשתנים כול הזמן למטה ולמעלה ??? לפני כמה שבועות עלות ה-UND8000 הייתה 16,900 ש''ח ועכשיו הוא קפץ ל-19,200?!! למה זה קורה ?...
בזאפ, אני עוקב שם מדי פעם אחרי מחירי המסך שמשתנים כול הזמן, פעם יורדים ופעם עולים...dor8 כתב:איפה בדיוק אתה רואה את המחירים האלה ?Bar18 כתב:מישהו יודע מה קורה עם המחירים של המסך הזה שמשתנים כול הזמן למטה ולמעלה ??? לפני כמה שבועות עלות ה-UND8000 הייתה 16,900 ש''ח ועכשיו הוא קפץ ל-19,200?!! למה זה קורה ?......
שזה ירד לפני כמה זמן ל-16200 אז הנחתי שזה בגלל סידרת המסכים ES החדשה של סמסונג (דגמי 2012) אבל פתאום זה עלה שוב...