סרט תלת מימד מופיע כפול במסך מפוצל
שלום
יש לי טלוויזיה סוני ברוויה 55 אינץ' תלת מימד
היום לראשונה הורדתי סרט תלת מימד - הורדתי אווטר (מקורי מצידי)
אני רואה את הסרט דרך המחשב, הקובץ נמצא על המחשב בעצם והמחשב מחובר למסך.
אני רואה את התמונה על מסך מפוצל ז"א התמונה מופיעה פעמיים זו לצד זו (וגם לא בתלת מימד)
מקריאה קלה שחיפשתי באינטרנט הבנתי שמצב כזה קורה כשמפעילים תוכן תלת מימד על מסך שמסוגל לשדר רק דו מימד.
בעוד המצב אצלי הוא לא כזה, המסך הוא תלת מימד בוודאות.
מערכת ההפעלה אצלי היא ווינדוס 7 אם זה משנה משהו
מה עושים?
תודה
יש לי טלוויזיה סוני ברוויה 55 אינץ' תלת מימד
היום לראשונה הורדתי סרט תלת מימד - הורדתי אווטר (מקורי מצידי)
אני רואה את הסרט דרך המחשב, הקובץ נמצא על המחשב בעצם והמחשב מחובר למסך.
אני רואה את התמונה על מסך מפוצל ז"א התמונה מופיעה פעמיים זו לצד זו (וגם לא בתלת מימד)
מקריאה קלה שחיפשתי באינטרנט הבנתי שמצב כזה קורה כשמפעילים תוכן תלת מימד על מסך שמסוגל לשדר רק דו מימד.
בעוד המצב אצלי הוא לא כזה, המסך הוא תלת מימד בוודאות.
מערכת ההפעלה אצלי היא ווינדוס 7 אם זה משנה משהו
מה עושים?
תודה
אז זהו, שברגע שמנתגן סרט תלת מימד בנגן הבלו ריי הייעודי של סוני הטלוויזיה מזהה את זה ועוברת למצב תלת מימד.
אבל כשאני לוחץ על כפתור התלת מימד אצלי בשלט אני מקבל תפריט וכתוב 3d display ויש לי זה off בלי אפשרות לשנות את זה, ניסיתי כבר....
אבל כשאני לוחץ על כפתור התלת מימד אצלי בשלט אני מקבל תפריט וכתוב 3d display ויש לי זה off בלי אפשרות לשנות את זה, ניסיתי כבר....
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
sp0nja
בעיה שאתה כותב ולא מקשיב למה שאנשים כותבים לך.
בעיה שאתה כותב ולא מקשיב למה שאנשים כותבים לך.
רק לאחר שתפעיל את האפשרות המסך יבצע המרה ל תמונה אחת בתלת מימד.Hertz33 כתב:צריך להפעיל את ה3D בטלוויזיה....
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אחי, אתה הוא זה שכותב בלי לקרוא מה שאחרים כותבים. תראה מה כתבתי קודם
לא מצליח לשנות את זה למצב 3d. אין לי אופציה כזאת.אז זהו, שברגע שמנתגן סרט תלת מימד בנגן הבלו ריי הייעודי של סוני הטלוויזיה מזהה את זה ועוברת למצב תלת מימד.
אבל כשאני לוחץ על כפתור התלת מימד אצלי בשלט אני מקבל תפריט וכתוב 3d display ויש לי זה off בלי אפשרות לשנות את זה, ניסיתי כבר.......