שאלה לגבי הצתרפות לבזק בינלאומי (קצת דחוף...)
שלום,
אני בידיוק רוצה לעבור לבזק בינלאומי מהוטנט מגלל בעיות מהירות...
הבנתי שהרבה אנשים כאן משלמים 30 שקל לחודש ל100 מגה אבל מה שלא הבנתי אם הם לקוחות חדשים? כי הם הציעו לי 40 שקל וזה כי אני לקוח "חוזר"
אני רק רוצה להבין אם ה30 שקל זה גם ללקוח חדש או לא....
המון תודה
אני בידיוק רוצה לעבור לבזק בינלאומי מהוטנט מגלל בעיות מהירות...
הבנתי שהרבה אנשים כאן משלמים 30 שקל לחודש ל100 מגה אבל מה שלא הבנתי אם הם לקוחות חדשים? כי הם הציעו לי 40 שקל וזה כי אני לקוח "חוזר"
אני רק רוצה להבין אם ה30 שקל זה גם ללקוח חדש או לא....
המון תודה
40 ש"ח זה ללקוח חדש או חוזר, מנסיון
חיברתי קרובת משפחה לבזב"ל ל- 10Mbps לפני שבוע. לא ממש עזר שאמרתי שאני מחובר ל- 100Mbps בפחות מזה
המחיר המקורי, דרך אגב, היה 50 ש"ח ל- 10Mbps והוא ירד ל- 40 ש"ח כי זה מה שנציגת המכירות (לא שירות לקוחות) יכלה לתת לה. היא אמרה לי במפורש שזה מחיר שימור. אותי, לעומת זאת היא יכלה לצ'פר עם חודש חינם בגלל ההמלצה. אולי נתחלק ב"הכנסות" 
אני לא חושב שלקוח חדש יכול לקבל את החודש חינם... זה מיועד ללקוח שממליץ, למרות שממש לא ידעתי שאני אקבל את זהdiabolo כתב:יופי אז אני ינסה לקבל בנוסף חודש חינם
למרות שמה שאני חושב שאני יעשה זה הצתרף אליהם ואז עוד שבוע יגיד להם שזה יקר לי מידיי ואני יקבל את המחיר של ה30![]()
המון תודה על המהירות...
לגבי ה- 30 ש"ח, הנציגה באמת רמזה לי שכדאי שהיא "תנסה בהמשך" להשיג מחיר "אטרקטיבי יותר" בתור לקוח קיים. נשמח לזרום עם הקומבינה...
(אם אתה באמת מנסה עוד שבוע, אשמח שתעדכן כאן על התוצאות)
גם לי קרה אותו דבר שאלתי אותו לא חבל על הזמן שאני יצתרף עכשיו ב40 שקל ועוד שבוע אני ישיג את זה ב30 כי אני הולך "להתנתק" הוא ענה לי ככה "אני לא יכול לעשות יותר טוב אבל הם לא יוותרו אליך כלכך מהר" הם והרמזים שלהם חחחח
בסוף חזרתי אליהם אני שמח כי הוטנט שיגעו אותי....
תודה ברמן ואני ישמח לעדכן אם אני יצליח להגיע למחיר של 30 שקל
ודרך אגב הם הציעו לי את החבילת גיימר ב15 שקל זה זול?
תודה
תודה
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
זה מה שכולם עושים, תתחברו ולאחר שבוע-שבועיים תתקשרו ותבקשו מחיר נמוך ולא, תתנתקו.
אם יש לך חודש חינם barman - תתקשר אחרי החודש הזה.
diabolo - אז תשלם עוד 5 שקלים יותר על השבועיים הראשונים, אני מאמין שתשרוד את זה, לא
?
אם יש לך חודש חינם barman - תתקשר אחרי החודש הזה.
diabolo - אז תשלם עוד 5 שקלים יותר על השבועיים הראשונים, אני מאמין שתשרוד את זה, לא
נערך לאחרונה על ידי adirbooking ב 15/04/2012 17:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
הגיימר מוצע ב- 11.89 ש"ח. לפחות זה מה שהוצע לי לפני מספר חודשים כלקוח קיים. אני מניח שאתה תוכל "להציע" את המחיר הזה בעצמך, בהמשך, אבל המחיר שקיבלת זה לא רע ללקוח חדש.diabolo כתב:גם לי קרה אותו דבר שאלתי אותו לא חבל על הזמן שאני יצתרף עכשיו ב40 שקל ועוד שבוע אני ישיג את זה ב30 כי אני הולך "להתנתק" הוא ענה לי ככה "אני לא יכול לעשות יותר טוב אבל הם לא יוותרו אליך כלכך מהר" הם והרמזים שלהם חחחח
תודה...