מרכזיית מצלמות
פתרון תוכנתי - תבדוק תוכנה בשם blue iris.
פתרון חומרתי:
1. כל NAS של synology מכיל יכולת כזו וכולל רשיון למצלמה אחת.
בהתאם לחוזק ה- NAS הוא יכול להיות לנטר יותר מצלמות (יותר ממצלמה אחת דורש רישוי = serial)
2. ל- QNAP יש פתרון שנקרא viostor (יש לי כזה בדרך מארה"ב.... אוכל לחוות דעה בקרוב)
פתרון חומרתי:
1. כל NAS של synology מכיל יכולת כזו וכולל רשיון למצלמה אחת.
בהתאם לחוזק ה- NAS הוא יכול להיות לנטר יותר מצלמות (יותר ממצלמה אחת דורש רישוי = serial)
2. ל- QNAP יש פתרון שנקרא viostor (יש לי כזה בדרך מארה"ב.... אוכל לחוות דעה בקרוב)
ה blue iris נראית לא רעה בכלל, הבעייה שאין לה ממשק web
המטרה שלי היא קודם כל לראות בזמן אמת מה קורה בבית + מערכת התראות ושמירה שיש כבר בילד אין במצלמות.
אני רוצה ממשק web או לפחות אפשרות להתחבר מרחוק כדי להיות חופשי משימוש ב team viewer וכו'
אני גם מעדיף ממשק ניהול משותף ואפשרות להתחבר ל IP אחד לראות את כל המצלמות במכה ללא צורך להגדיר forwarding בניפרד לכל מצלמה כדי לאפשר גישה מחוץ לרשת הביתית.
המטרה שלי היא קודם כל לראות בזמן אמת מה קורה בבית + מערכת התראות ושמירה שיש כבר בילד אין במצלמות.
אני רוצה ממשק web או לפחות אפשרות להתחבר מרחוק כדי להיות חופשי משימוש ב team viewer וכו'
אני גם מעדיף ממשק ניהול משותף ואפשרות להתחבר ל IP אחד לראות את כל המצלמות במכה ללא צורך להגדיר forwarding בניפרד לכל מצלמה כדי לאפשר גישה מחוץ לרשת הביתית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
יש שלל אפליקציות לסלולרי עם תמיכה במספר מצלמות, ייתכן וזה יספק אותך.
לפחות אלו שראית עובדות ישירות מול המצלמה, כל מצלמה היא סרבר עצמאי משלו, מה שאומר שלכל מצלמה בבית צריך לקנפג forward נ פרד בשרות NO-IP או דומה וצריך לקנפג כל מצלמה בניפרד.ziv_r כתב:יש שלל אפליקציות לסלולרי עם תמיכה במספר מצלמות, ייתכן וזה יספק אותך....
מה שאני מעדיף זה סרבר אחד בבית שמתקשר עם כל המצלמות ויודע להוציא את הoutput של כולן דרך כתובת אחת וממשק נוח גם לקינפוג כל המצלמות, לדוגמה ביציאה מהבית - כולן להתחיל להקליט לפי זיהוי תזוזה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים