שרשור תגובות: iGo primo החדשה. ניווט הארד-קור

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78864
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 787 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #1 

למאמר: iGo primo החדשה. ניווט הארד-קור

תמונה
iGo primo היא תכנת ניווט מורכבת ומלאה בתכונות. זה גם לפעמים החסרון העיקרי שלה. עפר לאור בדק את האייגו בחופשת הפסח. ביקורת.

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #2 

סקירה מעולה. (Y)
עכשיו צריך להמתין כי IGO יעדכנו את הפיצ'רים החדשים עבור משתמשי ה- PND הוותיקים והאנדרואיד החדשים.
צבי וורובל

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #3 

ביקורת מעולה וממצה
אלי חבוש

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #4 

סקירה מעולה.

עם זאת, הבעיה העיקרית של iGO היא דווקא בחירת המסלולים שלה.
בדקתי אותה מספר פעמים מול איתורן ומול waze, והיא בדר"כ בחרה במסלול האיטי ביותר מבין שלוש התוכנות. עד כמה שהצלחתי להבין היא פשוט מסתכלת על המהירות המותרת בכביש וכך מחשבת את המסלול הקצר ביותר מבחינת מרחק ומהירות כביש, תוך התחשבות במספר דיווחי תנועה שהיא מקבלת. הבעיה היא, שבעיקר בתוך עיר, הרבה פעמים התנועה איטית הרבה יותר מהמהירות המותרת, למרות שזה לא פקק שמקבל דיווח תנועה.
פעם אחר פעם היא התעקשה ללכת במסלול איטי בתוך העיר, במקום להשתמש בכביש העוקף.
את איתורן לא הצלחתי לגמרי להבין. אולי היא מתחשבת גם ברמזורים ולכן המסלול שלה קצת טוב יותר בדר"כ מ-iGO.

מה שכן, iGO טובה יותר בכל הנוגע להתמצאות בשטח בלתי מוכר, ואפשרויות החיפוש בה נוחות יותר לטעמי.

gpsmore
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 57
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

קרמריקה כתב:סקירה מעולה.

עם זאת, הבעיה העיקרית של iGO היא דווקא בחירת המסלולים שלה.
בדקתי אותה מספר פעמים מול איתורן ומול waze, והיא בדר"כ בחרה במסלול האיטי ביותר מבין שלוש התוכנות. עד כמה שהצלחתי להבין היא פשוט מסתכלת על המהירות המותרת בכביש וכך מחשבת את המסלול הקצר ביותר מבחינת מרחק ומהירות כביש, תוך התחשבות במספר דיווחי תנועה שהיא מקבלת. הבעיה היא, שבעיקר בתוך עיר, הרבה פעמים התנועה איטית הרבה יותר מהמהירות המותרת, למרות שזה לא פקק שמקבל דיווח תנועה.
פעם אחר פעם היא התעקשה ללכת במסלול איטי בתוך העיר, במקום להשתמש בכביש העוקף.
את איתורן לא הצלחתי לגמרי להבין. אולי היא מתחשבת גם ברמזורים ולכן המסלול שלה קצת טוב יותר בדר"כ מ-iGO.

מה שכן, iGO טובה יותר בכל הנוגע להתמצאות בשטח בלתי מוכר, ואפשרויות החיפוש בה נוחות יותר לטעמי.
...
שלום רב
בדוק בהגדרות התוכנה:
תפריט>עוד>הגדרות>הגדרות מסלול>שיטת תכנון מסלול>מהיר
שבוע טוב

gpsmore
עוסק בתחום
עוסק בתחום

IGO PRIMO APP

שליחה #6 

שלום רב

1. לחצן היציאה מהתוכנה הוסר עקב דרישה חד משמעית של אפל .

כל תוכנות הניווט באפסטור החדשות יוחסרו לחצן יציאה ( לדברי אפל).

2. מבנה התפריטים כלל לא מסובך , הוא משתמש בסכימת תפריטים ״ מתקדמת״ , אם יעבור דרך מסך ההגדרות לסכימות - ״קלאסי״ או ״פשוט״ , הכל יהיה הרבה יותר נוח.
3. חשוב לציין שבתוכנה שלנו אין צורך באינטרנט בח"ול

שבוע טוב

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #7 

gpsmore כתב: שלום רב
בדוק בהגדרות התוכנה:
תפריט>עוד>הגדרות>הגדרות מסלול>שיטת תכנון מסלול>מהיר
שבוע טוב
...
שבוע טוב.
מן הסתם, זו האופציה המסומנת.

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #8 

יפה.
מה שלא מובן לי למה ה igo primo lite israel צריכה לתפוס מעל 1 GB - כמעט כמו המפה וכמות הנתונים ב igo primo america הגדולה שמבקשת אחסון של 1.3 GB. ועוד יותר מוזר זה שהגרסה הישראלית בתשלום בגודל 0.5 GB בלבד - הרי אמורים לשלם על יותר תוכן או פונקציונליות לא ???

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #9 

רגע !!

אז ה- IGO החדש נקרא PRIMO ???

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

PRIMO LITE גרסה חינמית - כדאי להוריד מ ITUNES כל מה ש FREE - והתקנה במכשיר מתי שצריך

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

אם יש פה נציג של IGO - למה האפליקציה לא מאפשרת גודל מסך 2X על ה IPAD החדש?

gpsmore
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #12 

hm32hm כתב:יפה.
מה שלא מובן לי למה ה igo primo lite israel צריכה לתפוס מעל 1 GB - כמעט כמו המפה וכמות הנתונים ב igo primo america הגדולה שמבקשת אחסון של 1.3 GB. ועוד יותר מוזר זה שהגרסה הישראלית בתשלום בגודל 0.5 GB בלבד - הרי אמורים לשלם על יותר תוכן או פונקציונליות לא ???
...
שלום שאלה במקום ..
אנחנו מחכים לעדכון לגרסת הלייט שמיועד לצאת כל יום בעדכון זה "משקל " התוכנה יהיה פחות מחצי
שבוע טוב

gpsmore
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #13 

hm32hm כתב:אם יש פה נציג של IGO - למה האפליקציה לא מאפשרת גודל מסך 2X על ה IPAD החדש?
...
שלום רב
בימים הקרובים יוצא עדכון גרסא שיתמוך באייפד החדש..
שבוע טוב

roeeb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 290
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #14 

רכשתי לפני שנתיים בערך את הגרסה לאייפון של iGo אולם כמעט מעולם לא השתמשתי בה. העדפתי את Waze למרות (או בזכות) שהיא בעלת הרבה פחות אפשרויות:
1. עליה מהירה (זאת אומרת, מרגע לחיצה על האפליקציה עד להתחלת ניווט). ב-Waze, הטעינה, הגעה לחלון בחירת יעד, ובחירת היעד עצמו הרבה יותר מהירים. נראה שהם הקדישו מחשבה לנקודה חשובה זו.
2. הממשק של התפריטים ב-Waze דומה לשאר התפריטים באייפון. זה מקל על המשתמש, מאפשר אנימציה מהירה וניהול שטח מסך טוב יותר. ב-iGo יש אפשרות להפעלת "אנימצית תפריטים" (ברירת המחדל היא ללא אנימציה), כנראה בגלל הכבדות שלהם. בכלל, החוויה ב-iGo יותר איטית מ-Waze.
3. כל הרעיון שהתוכנה כוללת את המפה ממש לא קוסם לי. אני לא מרוצה שכל עדכון דורש הורדה של מאות מגה בייטים. גם לא אכפת לי שישתמש בחבילת דאטה בשביל להוריד מסלולים (סמארטפון ללא חבילת דאטה הוא לא ממש סמארטפון). 95% מהניווטים מתרחשים בארץ - לפני נסיעה לחו"ל אשקול להוריד מפות.

ועוד לא נכנסתי לכל הנושא ש-Waze מתעדכנת במהירות בפקקי תנועה וכו'...

ברגע האמת, כשהאצבע צריכה לבחור אם ללחוץ Waze או iGo - היא בוחרת Waze, כי כל מה שאני רוצה זה להתחיל לנסוע ליעד במינימום זמן, מינימום לחיצות, ומינימום תפריטים. למרות כל זאת, אחרי הביקורת של עופר נראה לי שאתן עוד צ'אנס ל-iGo.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78864
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 787 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #15 

gpsmore

בכל המצבים יש פשוט יותר מדי אפשרויות. לדוגמא, כל נושא ההתראות צריך היה להיות מנוהל פשוט יותר. במצב בסיסי הוא עובד בדיוק כמו במצב המתוחכם - קרי: יש יותר מדי אופציות (זה צריך היה להגיע עם התראות צפצופים כבויות פרט למצלמות כאשר המהירות מעל המותרת, למשל).

נושא נוסף הוא מספר הלחיצות על המסך שנדרשות בשביל לנווט ליעד כלשהו. אני מעדיף את המקלדת המובנית (סה"כ שאר התוכנות משתמשות בה) ובשילוב עם האפשרויות הרבות זה פשוט תהליך ארוך מדי לנווט למקום כלשהו.

לגבי ההסרה של הכפתור, אז לא הבנתי מה הפיתרון של יציאה מהאפליקציה - היא ממשיכה לנווט לי מהכיס גם אחרי שהגעתי ליעד...
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 15/04/2012 16:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #16 

gpsmore כתב:
hm32hm כתב:אם יש פה נציג של IGO - למה האפליקציה לא מאפשרת גודל מסך 2X על ה IPAD החדש?
...
שלום רב
בימים הקרובים יוצא עדכון גרסא שיתמוך באייפד החדש..
שבוע טוב
...
תודה על העדכון

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

roeeb כתב:רכשתי לפני שנתיים בערך את הגרסה לאייפון של iGo אולם כמעט מעולם לא השתמשתי בה. העדפתי את Waze למרות (או בזכות) שהיא בעלת הרבה פחות אפשרויות:
1. עליה מהירה (זאת אומרת, מרגע לחיצה על האפליקציה עד להתחלת ניווט). ב-Waze, הטעינה, הגעה לחלון בחירת יעד, ובחירת היעד עצמו הרבה יותר מהירים. נראה שהם הקדישו מחשבה לנקודה חשובה זו.
2. הממשק של התפריטים ב-Waze דומה לשאר התפריטים באייפון. זה מקל על המשתמש, מאפשר אנימציה מהירה וניהול שטח מסך טוב יותר. ב-iGo יש אפשרות להפעלת "אנימצית תפריטים" (ברירת המחדל היא ללא אנימציה), כנראה בגלל הכבדות שלהם. בכלל, החוויה ב-iGo יותר איטית מ-Waze.
3. כל הרעיון שהתוכנה כוללת את המפה ממש לא קוסם לי. אני לא מרוצה שכל עדכון דורש הורדה של מאות מגה בייטים. גם לא אכפת לי שישתמש בחבילת דאטה בשביל להוריד מסלולים (סמארטפון ללא חבילת דאטה הוא לא ממש סמארטפון). 95% מהניווטים מתרחשים בארץ - לפני נסיעה לחו"ל אשקול להוריד מפות.

ועוד לא נכנסתי לכל הנושא ש-Waze מתעדכנת במהירות בפקקי תנועה וכו'...

ברגע האמת, כשהאצבע צריכה לבחור אם ללחוץ Waze או iGo - היא בוחרת Waze, כי כל מה שאני רוצה זה להתחיל לנסוע ליעד במינימום זמן, מינימום לחיצות, ומינימום תפריטים. למרות כל זאת, אחרי הביקורת של עופר נראה לי שאתן עוד צ'אנס ל-iGo.
...
ישנם היום כמה אופציות לניווט חינמי בישראל, ואני מוצא את עצמי מפעיל אותם בסדר הבא:
GOOGLE MAPS - לסריקה מהירה של מצב התנועה בכל המסלול הדרוש : פתרון מהיר מאוד - אך דורש רשת
IGO - משמש אותי לניווט מדויק - הגעה ליעדים ו POI - ללא צורך ברשת פעילה
WAZE - ליווי והכוונת נסיעה בשעות עומס - אני פחות מתחבר לזה בגלל ריבוי פרסומים על המסך

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #18 

אז עכשיו צריך לסגור את האפליקציה ממנהל המשימות ?
שי

HDF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

Re: IGO PRIMO APP

שליחה #19 

gpsmore כתב:שלום רב

1. לחצן היציאה מהתוכנה הוסר עקב דרישה חד משמעית של אפל .

כל תוכנות הניווט באפסטור החדשות יוחסרו לחצן יציאה ( לדברי אפל).

2. מבנה התפריטים כלל לא מסובך , הוא משתמש בסכימת תפריטים ״ מתקדמת״ , אם יעבור דרך מסך ההגדרות לסכימות - ״קלאסי״ או ״פשוט״ , הכל יהיה הרבה יותר נוח.
3. חשוב לציין שבתוכנה שלנו אין צורך באינטרנט בח"ול

שבוע טוב
...
מדוע אין גירסא לאנדרואיד??
רק לאפל פאנבוייז מגיע? :evil:
ואם כבר אפל, איזה מן טמטום זה לבטל את אופציית היציאה?? איכס, בחיים לא אקנה אייפון! פשוט זוועה

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #20 

לא משנה כמה פיצ'רים הם יידחפו פנימה, הקונספט של תוכנה עם מפות שיושבות על הדיסק המקומי וללא דיווחי משתמשים חיים הוא פאסה. גם אם התוכנה הזו הייתה בחינם עדיין הייתי מעדיף את Waze. ויעיד מכשיר ה-GPS שמוטל אצלי בתא כפפות כאבן שאין לה הופכין.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”