בעיה בממשק החדש בממירים של יס
שלום לכולם,
יש בעיה במהירות התגובה בממשק של הממירים החדשים התגובה נורא איטית כמו המעבר בין הערוצים וכ'ו.
למי שלא הבין אני אסביר את עצמי בממשק של הממיר הישן שאני רוצה להעביר לערוץ מספר 22 הייתי לוחץ 22 בשלט ואז במקום לחכות שהממיר יעביר לערוץ 22 הייתי לוחץ על המקש YES והשידור היה עובר לערוץ 22.
כנ"ל במעבר בין הערוצים המעודפים (בכפתור הכחול), שאני מעביר בין הערוצים המעודפים התמונה לא עוברת עם הלחיצות מה שעובר זה רק הפס מידע.
איך אפשר לסדר את התופעה המרגיזה הזו?
תודה לכל העוזרים!
יש בעיה במהירות התגובה בממשק של הממירים החדשים התגובה נורא איטית כמו המעבר בין הערוצים וכ'ו.
למי שלא הבין אני אסביר את עצמי בממשק של הממיר הישן שאני רוצה להעביר לערוץ מספר 22 הייתי לוחץ 22 בשלט ואז במקום לחכות שהממיר יעביר לערוץ 22 הייתי לוחץ על המקש YES והשידור היה עובר לערוץ 22.
כנ"ל במעבר בין הערוצים המעודפים (בכפתור הכחול), שאני מעביר בין הערוצים המעודפים התמונה לא עוברת עם הלחיצות מה שעובר זה רק הפס מידע.
איך אפשר לסדר את התופעה המרגיזה הזו?
תודה לכל העוזרים!
טיפ קטן למקרה שאתה לא מכיר: אם מדובר בערוץ חד ספרתי תוסיף 00 לפני מספר הערוץ והממיר יגיב מהר יותר.....0 אם מדובר בערוץ דו ספרתי....ואם מדובר בערוץ תלת ספרתי אז אתה לא צריך להוסיף כלום המעבר יהיה גם כך יותר מהיר(לוקח זמן להתרגל לזה אבל אז את לא יכול בלי זה) 
קיבלתי מהם ממיר חדש ( מדבקה צהובה אם זה אומר משהו ) והוא מהיר כמו שד.
יותר מהיר באופן דרמטי מהממיר הקודם שהיה לי ( מדבקה כחולה אם אני לא טועה ).
בכל מקרה , רצוי להוסיף כמו שכתבו כאן 0 בדו ספרתי או 00 בחד ספרתי.
יותר מהיר באופן דרמטי מהממיר הקודם שהיה לי ( מדבקה כחולה אם אני לא טועה ).
בכל מקרה , רצוי להוסיף כמו שכתבו כאן 0 בדו ספרתי או 00 בחד ספרתי.