מתלבט בין UE46D7000 לבין UA46D6600
כן.
1. בסדרה 6 של סמסונג יש "רולטת פנאלים", אתה לא יכול לדעת אם תקבל מסך עם פנאל איכותי או פחות איכותי (שמשפיע משמעותית על טיב הטלוויזיה, ובעיקר אם מוציאים עליה סכום נכבד). סדרה 7 מגיעה עם פנאל PVA איכותי בוודאות.
2. התלת מימד בסדרה 6 גרוע עד כדי "אל תסמוך על הפיצ'ר הזה". אם חשוב לך, אין בכלל התלבטות - ה-7000 לוקחת.
מקווה שעזרתי.
1. בסדרה 6 של סמסונג יש "רולטת פנאלים", אתה לא יכול לדעת אם תקבל מסך עם פנאל איכותי או פחות איכותי (שמשפיע משמעותית על טיב הטלוויזיה, ובעיקר אם מוציאים עליה סכום נכבד). סדרה 7 מגיעה עם פנאל PVA איכותי בוודאות.
2. התלת מימד בסדרה 6 גרוע עד כדי "אל תסמוך על הפיצ'ר הזה". אם חשוב לך, אין בכלל התלבטות - ה-7000 לוקחת.
מקווה שעזרתי.
התלת ב D6600 בעייתי בגלל שזה חצי Full HD זה אומר שבסרט תלת מימד כל עיין תקבל 540P במקום 1080P ודבר שני אין מה להשוות בין המסכים ה D7000 הרבה יותר טוב האם להוסיף בשבילו 3000 שקל זה כבר שיקול שלך לדעתי אם יש תקציב כן אם אין תקציב אז לא
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
זה Half 3D ולא Full 3D אין קשר בין התלת ל-HD במסך.דניאלהבוס כתב:התלת ב D6600 בעייתי בגלל שזה חצי Full HD זה אומר שבסרט תלת מימד כל עיין תקבל 540P במקום 1080P ודבר שני אין מה להשוות בין המסכים ה D7000 הרבה יותר טוב האם להוסיף בשבילו 3000 שקל זה כבר שיקול שלך לדעתי אם יש תקציב כן אם אין תקציב אז לא...
מה שכן בגלל שזה חצי רזולוציה כמו שהזכירו מעליי, כאשר תנגן סרטים שהם SBS\TAB שמלכתחילה הם חצי רזולוציה, אתה תקבל רבע תלת..
לא כדאי ממש.
סמסונג עובדים על תיקון התלת, לא הייתי סומך על זה שיצא בקרוב ואני לא יודע עד כמה זה יתקן את התלת ב-100%
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... 23950.html
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
3000 זה המון כסף בשביל ההבדלים זניחים או משמעותיים ככל שיהיו.
אני ממליץ לך לנסות למצוא מקום בו שני המכשירים קיימים ורצוי אחד ליד השני כדי לראות בעיניים את ההבדלים.
היות ואני ראיתי אותם אחד ליד השני, לדעתי האישית (כמו תמיד אני בדעת מיעוט בפורום, אבל לא נורא). ההבדל זניח.
גם "רולטת הפנלים" ורזולוצית ה 3D הם נושאים שקצת יצאו מכל פרופורציה.
אני עם D6600 פנל CN (נחות) ומאושר עד הגג.
כמו שנאמר "מפגר אבל אופטימי"
אני ממליץ לך לנסות למצוא מקום בו שני המכשירים קיימים ורצוי אחד ליד השני כדי לראות בעיניים את ההבדלים.
היות ואני ראיתי אותם אחד ליד השני, לדעתי האישית (כמו תמיד אני בדעת מיעוט בפורום, אבל לא נורא). ההבדל זניח.
כמו שנאמר "מפגר אבל אופטימי"
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
תראו, אי אפשר להתעלם מהעובדות.
יש בעיה וקל מאוד להוכיח אותה בעזרת ציוד מקצועי.
עד כמה העין שלנו מסוגלת להבחין בבעיה זה כבר עניין אחר.
אני טענתי ועדיין טוען שרולטת המסכים ובעיית ה 3D יצאו מפרופורציה ומעט מאוד אנשים מסוגלים להבחין בבעיה או בהבדלים העין אנושית.
עד עכשיו הייתי מיעוט נרדף בפורום, אני שמח שיש עוד אנשים שחושבים כמוני.
אני טענתי ועדיין טוען שרולטת המסכים ובעיית ה 3D יצאו מפרופורציה ומעט מאוד אנשים מסוגלים להבחין בבעיה או בהבדלים העין אנושית.
עד עכשיו הייתי מיעוט נרדף בפורום, אני שמח שיש עוד אנשים שחושבים כמוני.
זה נכון שפנאל CN נחות ,ואתה אכן אומר שאתה מאושר ויש עוד הרבה אנשים שטוענים כמוך,יש גם אנשים שלא מרוצים מS-PVA , נראה לי שהמסקנה היא ש"הכל בראש" יש אנשים שתמיד ירצו יותר טוב ממה שיש להםahersko כתב:3000 זה המון כסף בשביל ההבדלים זניחים או משמעותיים ככל שיהיו.
כמו שנאמר "מפגר אבל אופטימי"...
נו אז מה הטעם להוסיף יותר מ1000 ש"ח ולקבל תלת תקין לכאורה שהואahersko כתב:תראו, אי אפשר להתעלם מהעובדות.
עד עכשיו הייתי מיעוט נרדף בפורום, אני שמח שיש עוד אנשים שחושבים כמוני....
בעצם תקין רק כשבודקים זאת בציוד מקצועי ולא בעין האנושית?