צריך המלצה למערכת+מגבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
omer323 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני עובר דירה עוד כחודש וחצי ואני רוצה חוויה טובה של צפיה בסרטים שם, ועכשיו זה נראלי הזמן להתחיל להתעסק בנושא.

אז... סט רמקולים, 5.1 כמובן, רמקולים קטנים שיהיו תלויים על הקיר שלא תופסים הרבה "נוכחות".
ומגבר כמובן, חשוב שתהיה לו יציאה אופטית, כי יש לי Xtreamer SideWinder 1 ואין לו קואקסלי

חשוב שהכל יהיו מוצרים שמחזיקים שנים, אני לא מתכוון להחליף בשנים הקרובות

כמובן שאני מעדיף בכל המוצרים כמה שיותר זול! לא צריך כל מיני פיצ'רים מיותרים!
אין לי תקציב מסוים לתת לכם, פשוט הדבר הזול ביותר שבאיכות מספיקה ועונה על הדרישות...

תודה מראש!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

פיוניר 421 ב-$200 בדיוטי פרי וסט רמקולים של פיוניר בעוד $200 בדיוטי פרי זה הכי זול שיש שגם עונה על הגדרה של איכות סבירה.

omer323 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

שלום,
אני לא מבין מספיק בנושא אבל נראה כאילו המגבר לא עונה כל כך על הדרישות שלי. יש לו המון "פיצ'רים מיותרים" (תמיכה בתלת מימד? 3 כניסות HDMI?!) ודווקא אין לו את הדבר היחידי שכן רציתי: יציאה אופטית! (רק כניסה)

יכול להיות שכל אלה זה סטנדרט, אם כן אז סליחה...

בכל מקרה, אני לא יכול לבנות על גישה לדיוטי-פרי, לאדע אם ומתי תהיה. מעדיף לקנות משו שאפשר לקנות גם בחנויות בארץ(אם כי במידה ויש הבדל משמעותי, אפשר לארגן משהו...)

ובקשר לרמוקלים, במידה והתכוונת ל:PIONEER 5.1 S-HS100.
נשמע לי דיי זול 200$... אני זוכר שרמקולים היו קונים ב2000 שקל, זה אומר שהם פחות איכותיים? אפשר לסמוך עליהם? אם במחיר כזה הם טובים אני אשמח לקנות!

תודה רבה!

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #4 

ביקשת זול קיבלת זול. ב1400 שקל אתה מקבל סט שיעלה בארץ כ3000. אתה צריך להגדיר תקציב מסויים שנוכל לעזור לך. לא תוכל לקבל איכות ללא עלות. לגבי אריכות הימים רק אלוהיי האלקטרוניקה יודעים תשובות לגבי זה. רסיבר או רמקולים ב15K יכולים להשרף אחרי חודש כשרסיבר ב1500 שקל יכול להחזיק שנים.
"על החתום...."

omer323 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני יודע שזה בעיה בלי תקציב, אבל אני מניח שכמו בכל תחום, יש איזה שהוא רף מינימום של איכות מספיקה ואני רוצה משהו באזור הזה.
האם מהרמקולים האלה של ה 200$ אני ארגיש מסופק ששומעים גם מספיק חזק וגם מספיק טוב ולא אתחרט שלא השקעתי יותר?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6 

ידידי, אתה לא יכול להגדיר תקציב בתור "הכי מעט שיש" ואז לשאול שאלה טעונה כמו "האם מהרמקולים האלה... לא אתחרט שלא השקעתי יותר?" - לאף אחד אין תשובה לשאלה הזאת חוץ מלך ולאוזניים שלך..! :?

בקשר למגבר, כל מה שציינת זה סטנדרט, ולראיה אלה פיצ'רים במגבר הכי בסיסי בערך ממותג בעל שם טוב שנמכר היום בארץ...
בנוגע ליציאה האופטית, לא ברור לי למה היא דרושה לך? הרי הסטרימר אמור להתחבר אל הכניסה האופטית במגבר ולא להיפך... 8O

omer323 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אופסית! צודק לגמריי, טעות מפגרת שלי, אני צריך כניסה אופטית, לא יציאה :)

פשוט חבל לי לשלם 200$ (למרות שזה גם דיי זול) על רסיבר שאני אשתמש באחוז קטן מאוד מהפיצ'רים שהוא נותן... אבל אם אתה אומר שאין פחות אז בסדר.

לגביי הרמקולים, ברור לי שאם אשמע את התוצאה שלהם עם אוזניי היקרות, אני אדע מייד אם אני אתחרט או לא. אבל זה קצת בעיה, איפה אני אשמע? לכן אני שואל האם מנסיון שלכם(במידה וקיים) שומעים במידה מספיקה ברמקולים האלה?

למשל, יש לי בחדר סט רמקולים של מחשב של לוגיטק(X540) שאם מישהו היה שואל אותי האם לקנות אותו, הייתי אומר לו שווה להשקיע יותר, כי הם לא מספיקים!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #8 

יש חנויות מתמחות בארץ שיאפשרו לך לשמוע (לרוב אצלם, ולא אצלך בבית ;) ) שילובים שונים של מגברים ורמקולים. חפש משהו קרוב אליך בקישור "איפה קונים?" בראש האתר.

Huvenster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1031
שם מלא: huvenster
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #9 

omer323 כתב: למשל, יש לי בחדר סט רמקולים של מחשב של לוגיטק(X540) שאם מישהו היה שואל אותי האם לקנות אותו, הייתי אומר לו שווה להשקיע יותר, כי הם לא מספיקים!
...
http://www.amazon.com/Logitech-Surround ... 032&sr=8-1

תראה מתוך 408 חוו"דים רק 25 נתנו 2 כוכבים ומטה לרמקולים שאתה לא ממליץ עליהם... אתה מבין כמה זה סובייקטיבי?

omer323 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

Huvenster כתב:
omer323 כתב: למשל, יש לי בחדר סט רמקולים של מחשב של לוגיטק(X540) שאם מישהו היה שואל אותי האם לקנות אותו, הייתי אומר לו שווה להשקיע יותר, כי הם לא מספיקים!
...
http://www.amazon.com/Logitech-Surround ... 032&sr=8-1

תראה מתוך 408 חוו"דים רק 25 נתנו 2 כוכבים ומטה לרמקולים שאתה לא ממליץ עליהם... אתה מבין כמה זה סובייקטיבי?
...
ביחס למחיר שלהם!
אתה מקבל באיזה 500 שקל מערכת סראונד שעובדת כולל רסיבר!

אבל אם היו שואלים אותי הייתי אומר
במידה ויש לך רק 500 שקל, סבבה תקנה אותם הם עושים את העבודה פחות או יותר
אבל עדיף להשקיע יותר!

Zrizi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #11 

נשמע לי שאתה מכוון לרסיבר ב200$ מהאינטרנט, ומערכת רמקולים באיזור ה2000 שח, בסגנון Jamo A102, Canton 60/80
לך תשמע אותן בחנות ותראה אם זה סאונד שצדיק מבחינתך את העלות מעל לX540, ואולי בכלל אתה מחפש משהו יותר איכותי.

omer323 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

Zrizi כתב:נשמע לי שאתה מכוון לרסיבר ב200$ מהאינטרנט, ומערכת רמקולים באיזור ה2000 שח, בסגנון Jamo A102, Canton 60/80
לך תשמע אותן בחנות ותראה אם זה סאונד שצדיק מבחינתך את העלות מעל לX540, ואולי בכלל אתה מחפש משהו יותר איכותי.
...
הPIONEER 5.1 S-HS100 ב200$ מהדיוטי פרי נשמע מאוד מפתה, כי זה מחיר זול לדעתי
אתה יודע איך הם במקרה?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”