בחירת טלויזיה 32 אינץ'
אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר השינה. לצערי למקום המיועד לא ייכנס יותר מ 32 אינץ'.
התוכן ב 90% יהיה עידן+, היתר DIVX מהמחשב. לא מתוכנן HD. מעדיף ממיר DVB-T מובנה, אבל לא קריטי.
התקציב כ 2000 שקל גמיש.
כמה שאלות:
האם עדיף לי HDR על פני FHD כי אני רואה רק SD?
האם רמקולים של 2X5W זה לא חלש מדי? בסלון יש לי מסך עם 2X10 ובחלק מהערוצים אנ י נאלץ להגביר כמעט עד המקסימום.
ישנם מספר דגמים של שארפ מאוד זולים. AF10, M300, M400. אני תופס משארפ כחברה טובה. האם הם מומלצים?
חוץ משארפ , יש את פנסוניק, סמסונג, LG וסוני. מטושיבה אני סולד בגלל נסיון העבר.
איזה דגם מומלץ לעידו+ ?
התוכן ב 90% יהיה עידן+, היתר DIVX מהמחשב. לא מתוכנן HD. מעדיף ממיר DVB-T מובנה, אבל לא קריטי.
התקציב כ 2000 שקל גמיש.
כמה שאלות:
האם עדיף לי HDR על פני FHD כי אני רואה רק SD?
האם רמקולים של 2X5W זה לא חלש מדי? בסלון יש לי מסך עם 2X10 ובחלק מהערוצים אנ י נאלץ להגביר כמעט עד המקסימום.
ישנם מספר דגמים של שארפ מאוד זולים. AF10, M300, M400. אני תופס משארפ כחברה טובה. האם הם מומלצים?
חוץ משארפ , יש את פנסוניק, סמסונג, LG וסוני. מטושיבה אני סולד בגלל נסיון העבר.
איזה דגם מומלץ לעידו+ ?
הסמסונג 32D450 מתפקדת בצורה מושלמת בעידן+, כולל EPG ברור ונוח במיוחד. כנ"ל בתמיכה בהקרנה בכל מה שרלבנטי להכניס דרך שקע ה-USB, כולל תמיכה בעברית בלי קונצים. התמונה טובה בהחלט ביחס למה שאפשר לצפות ב-LCD. מסך מט.
רמקולים: 2X10W, נותנים עוצמה ממספיקה בהחלט לחדר שינה ממוצע, עם סאונד לגמרי לא רע לשימוש יומיומי (בלי "אפקט הטרנזיסטור" של מסכים זולים, ובכ"ז אל תצפה לאיכות ק"ב)
מסך HDR אבל לא צריך יותר מזה בגודל 32. תעלה לך פחות ממה שהקצבת, ביבוא רשמי.
רמקולים: 2X10W, נותנים עוצמה ממספיקה בהחלט לחדר שינה ממוצע, עם סאונד לגמרי לא רע לשימוש יומיומי (בלי "אפקט הטרנזיסטור" של מסכים זולים, ובכ"ז אל תצפה לאיכות ק"ב)
מסך HDR אבל לא צריך יותר מזה בגודל 32. תעלה לך פחות ממה שהקצבת, ביבוא רשמי.
קודם כל תודה.
מה עם שארפ ופנסוניק? האם X20 של פנסוניק הוא 100 הרץ?
לא כדאי להשתדרג ל D550? הפרש של 100 שקל.מסך HDR אבל לא צריך יותר מזה בגודל 32. תעלה לך פחות ממה שהקצבת, ביבוא רשמי....
איזה LG? יש להם מיליון דגמים. אם הבנתי נכון, LD זה דגמים של 2010 , LK זה 2011. אבל קטונתי מלהבין את ההבדלים בין כל הספרות שאחרי האותיות. ראיתי ש LK330 זכה לתגובות טובות, והוא עולה רק 1500. גם LK450 , אבל הוא כבר עולה כמעט 2000.לעידן+ מומלץ סמסונג או LG....
מה עם שארפ ופנסוניק? האם X20 של פנסוניק הוא 100 הרץ?
נערך לאחרונה על ידי dmitrys ב 14/04/2012 22:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
D550 תוסיף לך בעיקר רזולוציה FHD. נחמד בשביל לספר לחבר'ה, בפועל אפקט אפס מבחינת חוויית הצפייה ממרחק נורמלי.dmitrys כתב: לא כדאי להשתדרג ל D550? הפרש של 100 שקל....
עוד תקבל שם חיבור רשת (אם זה חשוב לך בחדר), וכניסת USB נוספת או משהו כזה אם אני לא טועה.
ההפרש לדעתי גבוה מ-100 שקל, אבל אם זה כך ושני המסכים מיבוא רשמי - לך על זה אם זה יעשה לך טוב.
יש קטע טריקי עם תמיכה בעידן+ ב-LG. אם אני לא טועה אז רק מסכים עם סיומת Y בשם תומכים, לפחות בדגמי 2011. זה מה שהסתבר לי כשקניתי לחמותי את ה-42LK430Y, אבל אני לא מאה אחוז סגור על זה. תבדוק טוב.dmitrys כתב: איזה LG? יש להם מיליון דגמים. אם הבנתי נכון, LD זה דגמים של 2010 , LK זה 2011. אבל קטונתי מלהבין את ההבדלים בין כל הספרות שאחרי האותיות. ראיתי ש LK330 זכה לתגובות טובות, והוא עולה רק 1500. גם LK450 , אבל הוא כבר עולה כמעט 2000.
מה עם שארפ ופנסוניק?...
בכל אופן ל-LG יש כמה עניינים משלה: תמיכה מגמגמת בעברית (סימני פיסוק), חוסר תמיכה ב-AAC באודיו בקבצים. בעיניי גם הממשק בסמסונג מתוכנן יותר ידידותי למשתמש.
שארפ ופנסוניק - תמיכה פחות טובה במדיה וחוסר תמיכה מוחלט בעברית.
מצטרף להמלצה על LG (מניסיון אישי) ועל סמסונג (על פי נתוניה)
שלום לכולם,
אני מצטרף להמלצות על סמסונג 32D450 בהתבסס על המפרט הטכני שלה (אין לי ניסיון אישי איתה).
כמו כן, מצטרף להמלצות על LG LK330Y - יש לי טלביזיה כזו בחדר שינה כבר כחצי שנה ואני מאד מרוצה ממנה:
ממיר מובנה שפועל מצויין, חיבור USB שמתפקד כנגן סרטים סביר מאד (כל קבצי הסרטים לרבות MKV, אך למעט קידוד שמע DTS. ניתו להמיר קבצי MKV בקידוד שמע DTS לקידוד אחר באמצעות תוכנה כגון MKV2AC3).
העברית של ה-LG טובה מאד בתפריט וב-EPG, וסבירה בכתוביות לעברית של הסרטים (מציג את העברית שבכתוביות מימין לשמאל, אך משנה את מיקום סימני הפיסוק. ניתן לתקן זאת חלקית באמצעות שינוי קבצי הכתוביות עם התוכנה Subabi).
איכות התמונה ב-LG סבירה בשידורי SD וטובה בהחלט בקבצי MKV באיכות 720P ו-1080P (יש להתאים מראש את רמת הציפיות - מדובר במסך זול יחסית ובאיכות בינונית).
איכות השמע ברמקולים של הטלביזיה בינונית-סבירה - לא לצפות ליותר מדי. הם לא נועדו לשמיעת מוזיקה איכותית.
בברכה,
אורי.
אני מצטרף להמלצות על סמסונג 32D450 בהתבסס על המפרט הטכני שלה (אין לי ניסיון אישי איתה).
כמו כן, מצטרף להמלצות על LG LK330Y - יש לי טלביזיה כזו בחדר שינה כבר כחצי שנה ואני מאד מרוצה ממנה:
ממיר מובנה שפועל מצויין, חיבור USB שמתפקד כנגן סרטים סביר מאד (כל קבצי הסרטים לרבות MKV, אך למעט קידוד שמע DTS. ניתו להמיר קבצי MKV בקידוד שמע DTS לקידוד אחר באמצעות תוכנה כגון MKV2AC3).
העברית של ה-LG טובה מאד בתפריט וב-EPG, וסבירה בכתוביות לעברית של הסרטים (מציג את העברית שבכתוביות מימין לשמאל, אך משנה את מיקום סימני הפיסוק. ניתן לתקן זאת חלקית באמצעות שינוי קבצי הכתוביות עם התוכנה Subabi).
איכות התמונה ב-LG סבירה בשידורי SD וטובה בהחלט בקבצי MKV באיכות 720P ו-1080P (יש להתאים מראש את רמת הציפיות - מדובר במסך זול יחסית ובאיכות בינונית).
איכות השמע ברמקולים של הטלביזיה בינונית-סבירה - לא לצפות ליותר מדי. הם לא נועדו לשמיעת מוזיקה איכותית.
בברכה,
אורי.
אין להם מיליון דגמים. לך לחנויות, יש שניים שלושה דגמים.dmitrys כתב:קודם כל תודה.
לא כדאי להשתדרג ל D550? הפרש של 100 שקל.מסך HDR אבל לא צריך יותר מזה בגודל 32. תעלה לך פחות ממה שהקצבת, ביבוא רשמי....
איזה LG? יש להם מיליון דגמים. אם הבנתי נכון, LD זה דגמים של 2010 , LK זה 2011. אבל קטונתי מלהבין את ההבדלים בין כל הספרות שאחרי האותיות. ראיתי ש LK330 זכה לתגובות טובות, והוא עולה רק 1500. גם LK450 , אבל הוא כבר עולה כמעט 2000.לעידן+ מומלץ סמסונג או LG....
מה עם שארפ ופנסוניק? האם X20 של פנסוניק הוא 100 הרץ?...
X20 זה דגם ענתיקה שלא נמכר יותר. שוב, מומלץ לבקר בחנות לפני רכישה
אני מוגבל בתקציב, וזה פי 1.5 ממחיר ה LCD. נראה לי עדיף לך לפתוח שרשור של LED 32 אינץ'.HDF כתב:אף אחד לא ממליץ על ה 32D5000? על פניו נראה מסך שיש בו הכל!
כולל DVB-T , 100HZ , FHD , תאורת LED וכו'... המחיר בערך 2400 + 280 לאחריות מורחבת של סמליין..
ת'אמת חשבתי לקנות אחת כזו לחדר השינה....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ההבדל בצריכת חשמל בין LCD ל LED בגודל 32" הוא כ 3 ש"ח בחודש בצפיה של 3-4 שעות כל יום....asaf23 כתב:שכחת את החיסכון בחשמל....
בשימוש בחדר שינה מדובר על 1 ש"ח לחודש בקושי...
אין לי משהו טוב או רע להגיד על המסך הזה, אבל ה 100HZ שלו זה לא אמיתי. CMR זה מנגנון החלקת תמונה, זה לא התדר האמיתי של המסך, שכנראה 50HZ. תקרא את זה:HDF כתב:אף אחד לא ממליץ על ה 32D5000? על פניו נראה מסך שיש בו הכל!
כולל DVB-T , 100HZ , FHD , תאורת LED וכו'... המחיר בערך 2400 + 280 לאחריות מורחבת של סמליין..
ת'אמת חשבתי לקנות אחת כזו לחדר השינה....
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1685681
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
עם כל הכבוד....למסכים ברמת כניסה בסיסית ובתקציב 2K זה לא ממש משנה איזה פנל יהיה.dmitrys כתב:אני מתלבט בין LK330 של LG , D450 ו D403 של סמסונג. כולם LCD 32 אינץ'.
האם רולטת הפנלים תקיפה לדגמים האלה? בשרשור המפורסם של טל הם לא מופיעים....
ההבדל בין פנל MVA ו PVA היום קטנים מתמיד וההבדלים יהיו נראים לעין רק שיש גם מעבד וכד' שגם יכול להוציא את היכולות של הפנל לפועל.
אני רק רוצה לוודא שמה שאני אראה בחנות זה מה שאקבל בבית.
בשרשור ההוא דובר גם על זוית צפיה, אני מניח שזה לא קשור למעבד.
וגם השרשור התרכז בעיקר בסמסונג, אבל יכול להיות של LG יש איזה פאנל מסוים נחות במיוחד שצריך לשים לב?
בשרשור ההוא דובר גם על זוית צפיה, אני מניח שזה לא קשור למעבד.
וגם השרשור התרכז בעיקר בסמסונג, אבל יכול להיות של LG יש איזה פאנל מסוים נחות במיוחד שצריך לשים לב?