רמקולים JBL TLX -2: לתקן או לפחם?
.
מבחינת תקציב , התכוונתי להשקיע עד 6000 ש"ח באנטגריטד חדש , משהוא בסגנון NAIM NAIT 5I, ROKSAN KANDY K2 , ROTEL RA 1520, AUDIOLAB 8200A יד שנייה שווה להמשיך לחפש גם בארץ יש מציאות אין הצדקה על חלק מהמוצרים האלו לקנות חדש
מבחינת תקציב , התכוונתי להשקיע עד 6000 ש"ח באנטגריטד חדש , משהוא בסגנון NAIM NAIT 5I, ROKSAN KANDY K2 , ROTEL RA 1520, AUDIOLAB 8200A יד שנייה שווה להמשיך לחפש גם בארץ יש מציאות אין הצדקה על חלק מהמוצרים האלו לקנות חדש
י
שיפצור
-
- עפ מה שנכתב על הרמקולים ומצבם , לא הזמנתי טבעות חדשות , במקום, הוצאתי טבעות וממברנה מרמקולים ישנים ומפוחמים שהיו לי
-
- הוופר עם ממברנה,טבעת וכיפה מוחלפים
-
- המיד עם טבעת מוחלפת וכיפה שהייתה של הוופר ו''הוקטנה''
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
כל הכבוד. אני מניח שגם רפי האוזמן התחיל ממשהו שהוא קצת פחות יקר מ-L300. מאוד נחמד בתור אימון תיקון רמקולים ואני מרוצה שלא השקעת בזה כסף. עם זאת - הייתי מאוד שמח, באופן אישי, אם הזוג הזה היה מוצא את דרכו למקומו הטבעי בצפרדע הקרובה למקום מגוריך. מהר - לפני שיתגלה שהם מלאים בטרמטים ופרעושים...
אומרים שגן העדן זה מקום שבו האוכל הוא צרפתי, המאהבים הם איטלקיים, המכוניות גרמניות, המשטרה היא בריטית, וההנהלה שוויצרית. בגיהנום, לעומת זאת, האוכל הוא בריטי, המאהבים הם שוויצרים, המכוניות צרפתיות, המשטרה גרמנית - ואת הכל מנהלים האיטלקים. JBL TLX, קרועים, מפלסטיק, שכתוב עליהם דנמרק ובסוף הם מצרפת - זה באמת כבר מתחיל להתקרב לגיהנום מהבדיחה. לדעתי הם כן יוצרו בדנמרק - אבל הדנים התביישו שזה קורה להם והדביקו מדבקה צרפתית.
אומרים שגן העדן זה מקום שבו האוכל הוא צרפתי, המאהבים הם איטלקיים, המכוניות גרמניות, המשטרה היא בריטית, וההנהלה שוויצרית. בגיהנום, לעומת זאת, האוכל הוא בריטי, המאהבים הם שוויצרים, המכוניות צרפתיות, המשטרה גרמנית - ואת הכל מנהלים האיטלקים. JBL TLX, קרועים, מפלסטיק, שכתוב עליהם דנמרק ובסוף הם מצרפת - זה באמת כבר מתחיל להתקרב לגיהנום מהבדיחה. לדעתי הם כן יוצרו בדנמרק - אבל הדנים התביישו שזה קורה להם והדביקו מדבקה צרפתית.
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
tnsilver כתב: אומרים שגן העדן זה מקום שבו האוכל הוא צרפתי, המאהבים הם איטלקיים, המכוניות גרמניות, המשטרה היא בריטית, וההנהלה שוויצרית. בגיהנום, לעומת זאת, האוכל הוא בריטי, המאהבים הם שוויצרים, המכוניות צרפתיות, המשטרה גרמנית - ואת הכל מנהלים האיטלקים....
אהבתיtomyeshuah כתב:tnsilver כתב: אומרים שגן העדן זה מקום שבו האוכל הוא צרפתי, המאהבים הם איטלקיים, המכוניות גרמניות, המשטרה היא בריטית, וההנהלה שוויצרית. בגיהנום, לעומת זאת, האוכל הוא בריטי, המאהבים הם שוויצרים, המכוניות צרפתיות, המשטרה גרמנית - ואת הכל מנהלים האיטלקים....מעולה.
...
שלום לכולם, עברו 9 חודשים מאז שמישהו כתב בשרשור הזה, אבל גוגל לא שוכח...הרצתי חיפוש על הרמקולים האלו וככה הגעתי לכאן.
יש לי את אותו זוג רמקולים בבית בדיוק באותו מצב כמו בתמונות הראשונות של פותח השרשור ואני מעוניין למסור אותם למי שמעוניין, ע"מ שיתקן אותם או ישמיש אותם מחדש ויהנה מהם.
אני גר בת"א אז תחליטו מי מכם לוקח אותם.
רק בבקשה, אני יודע שאולי זה שטותי, אבל הם מלווים אותי כבר 15 שנה לפחות ולא בא לי למסור אותם סתם למשועמם שאין לו שימוש בהם או למישהו שישרוף אותם בל"ג בעומר... רק מי שבאמת רוצה אותם לפרויקט או להנאתו האישית.
ממתין לבחירתכם
יש לי את אותו זוג רמקולים בבית בדיוק באותו מצב כמו בתמונות הראשונות של פותח השרשור ואני מעוניין למסור אותם למי שמעוניין, ע"מ שיתקן אותם או ישמיש אותם מחדש ויהנה מהם.
אני גר בת"א אז תחליטו מי מכם לוקח אותם.
רק בבקשה, אני יודע שאולי זה שטותי, אבל הם מלווים אותי כבר 15 שנה לפחות ולא בא לי למסור אותם סתם למשועמם שאין לו שימוש בהם או למישהו שישרוף אותם בל"ג בעומר... רק מי שבאמת רוצה אותם לפרויקט או להנאתו האישית.
ממתין לבחירתכם