התלבטות בין פיליפס לסמסונג..עזרה
47PFL7606H
אן לך מה להתלבט ולא רק בגלל רולטת הפנלים בסמסונג
אן לך מה להתלבט ולא רק בגלל רולטת הפנלים בסמסונג
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לא מומלץ
,כתבו לך כבר, הייתי אומר ככה, אם אתה מחפש LCD/LED איכותי, לך על LG או אם יש לך כסף, אז קנה sharp של ה4צבעים.
אם אתה רוצה פלסמה, אז רק פנסוניק, שער החברות לא הייתי חושב לבדוק, במיוחד לא סמסונג בגלל הפאנלים (רק אם אתה חושב לרכוש פלסמה שלהן אז יש על מה לדבר)
לגבי פיליפס, תכלס הן מעולות, הפאנל של LG, אם כי יותר יקרות.
אם אתה רוצה פלסמה, אז רק פנסוניק, שער החברות לא הייתי חושב לבדוק, במיוחד לא סמסונג בגלל הפאנלים (רק אם אתה חושב לרכוש פלסמה שלהן אז יש על מה לדבר)
לגבי פיליפס, תכלס הן מעולות, הפאנל של LG, אם כי יותר יקרות.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
אני לא יודע על סמך מה אתה מביא את התאוריות שלך ,denis29 כתב:לא מומלץ,כתבו לך כבר, הייתי אומר ככה, אם אתה מחפש LCD/LED איכותי, לך על LG או אם יש לך כסף, אז קנה sharp של ה4צבעים.
לגבי פיליפס, תכלס הן מעולות, הפאנל של LG, אם כי יותר יקרות....
עם כל הכבוד למקצועיות של החברים הנכבדים כאן, "רולטת המסכים" הזו שהפכה להיות האימה הקוריאנית החדשה, קצת מגוחכת. סמסונג חברה מאוד גדולה ורצינית עם בקרת איכות כיאה לגודלה ולמוניטין שלה והשאלה איזה מסך מותקן באיזה דגם, חשובה ככל שתהיה, קצת מנופחת כאן, להבנתי המוגבלת. המסכים הללו , אני מניח, מיוצרים לפי מפרט זהה בין בסין, בין בקוריאה, בין בתיאלנד ( או בכל מקום אחר ). היכולת ליצור ביניהם הבדלים, ודאי כאלו הנראים לעין, מסובכת בהרבה מאשר ייצור מסכים זהים לחלוטין, גם באיכותם. בדיוק כמו המורכבות הנדרשת לייצר טויוטות זהות מכנית אבל בכל זאת עם "איכות שונה" בטורקיה, אנגליה, או יפן.