כינוס עיתונאים ומציגים במלון הוא הזדמנות טובה לשיחות חולין (מקריות, או מכוונות). לפניכם כמה תובנות משיחה כזו במהלך ארוחת בוקר עם נציג חברת פנסוניק.
שרשור תגובות: IFA 2012 GPC: מידע חדש על מסכי 2012 של Panasonic
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
למאמר: IFA 2012 GPC: מידע חדש על מסכי 2012 של Panasonic

כינוס עיתונאים ומציגים במלון הוא הזדמנות טובה לשיחות חולין (מקריות, או מכוונות). לפניכם כמה תובנות משיחה כזו במהלך ארוחת בוקר עם נציג חברת פנסוניק.
ניהלת שיחה עם איש פנסוניק ולא שאלת מדוע הטלוויזיות בארץ לא מתאימות לשיטת השידור המקומית? חבל.
לגבי פנסוניק ב-2012, הולך להיות שינוי משמעותי. חלק מהמסכים לא יגיעו עם פאנל IPS, אלא עם VA ו-TN.
כמו כן פנסוניק תשתמש בטכנולוגיית ה-3D הפאסיבי של LG בחלק מהדגמים. עד כה הסקירות מחמיאות, אך השחורים רחוקים מאלו שבפלזמות.
לגבי פנסוניק ב-2012, הולך להיות שינוי משמעותי. חלק מהמסכים לא יגיעו עם פאנל IPS, אלא עם VA ו-TN.
כמו כן פנסוניק תשתמש בטכנולוגיית ה-3D הפאסיבי של LG בחלק מהדגמים. עד כה הסקירות מחמיאות, אך השחורים רחוקים מאלו שבפלזמות.
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
asaf23,
הוא לא מכיר את השוק הישראלי בכלל, ולכן השיחה עסקה כללית בכיוון הנוכחי ולא ירדה לרזולוציה הזו.
לגבי הסדרות הנמוכות יותר, צודק. ל 3D לא נכנסנו מכיוון שגם ככה הפרעתי לו עם האוכל... לא היה לי נעים להתחיל לחקור אותו (ואם היינו ממשיכים לדבר, הייתי מתחיל לשכוח פרטים
).
הוא לא מכיר את השוק הישראלי בכלל, ולכן השיחה עסקה כללית בכיוון הנוכחי ולא ירדה לרזולוציה הזו.
לגבי הסדרות הנמוכות יותר, צודק. ל 3D לא נכנסנו מכיוון שגם ככה הפרעתי לו עם האוכל... לא היה לי נעים להתחיל לחקור אותו (ואם היינו ממשיכים לדבר, הייתי מתחיל לשכוח פרטים
תודה על הסקירה
מעניינת האנקדוטה שציינת בסוף - בנוגע לדילוג של היפנים על הספרה 4 מפאת מזל ירוד. אני כשלעצמי תהיתי מדוע פיוניר הוציאו מגברי LX73/83 ואח"כ דילגו ישר ל- LX75/85. מאחר שגם פיוניר זו חברה יפנית, ייתכן שזה ההסבר לכך.
מעניינת האנקדוטה שציינת בסוף - בנוגע לדילוג של היפנים על הספרה 4 מפאת מזל ירוד. אני כשלעצמי תהיתי מדוע פיוניר הוציאו מגברי LX73/83 ואח"כ דילגו ישר ל- LX75/85. מאחר שגם פיוניר זו חברה יפנית, ייתכן שזה ההסבר לכך.
uriler כתב:asaf23,
לגבי הסדרות הנמוכות יותר, צודק. ל 3D לא נכנסנו מכיוון שגם ככה הפרעתי לו עם האוכל... לא היה לי נעים להתחיל לחקור אותו (ואם היינו ממשיכים לדבר, הייתי מתחיל לשכוח פרטים).
...
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
המאמר עודכן עם וידאו המראה קצת מהאינטראקציה בין המסך לאפליקציה היעודית למכשירי האנדרואיד והאייפון (במקרה זה, מכשיר ה ELUGA המריץ ICS).
asaf23, לגבי התאימות של ישראל - הוא לא ידע לענות לי מכיוון שהוא יותר מתחום קשרי הלקוחות ולא הטכני, אבל הוא יעביר את השאלה לצוות הטכני ואעדכן ברגע שאקבל תשובה.
asaf23, לגבי התאימות של ישראל - הוא לא ידע לענות לי מכיוון שהוא יותר מתחום קשרי הלקוחות ולא הטכני, אבל הוא יעביר את השאלה לצוות הטכני ואעדכן ברגע שאקבל תשובה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
תודות ל'עיצוב החיצוני' המשודרג, ל'איכות תמונה' ו''פונקצינאליות' מוכחות בנוסף ל'מחירים' נוחים אני מאמין שפנסוניק ינגוסו ב'נתח שוק' של סמסונג באופן מוחשי.MartinHSabag כתב:באיזה מובן?לדעתי השנה פנסוניק יהווה מתחרה חזק ביותר לסמסונג....
נתח שוק?
מחירים?
פונקציונאליות?
איכות תמונה?
עיצוב חיצוני?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שילוב של כל הגורמים. נראה שפנסוניק הולכת לתת פייט רציני, כשגם דגמי הביניים יצטיינו באיכות התמונה.MartinHSabag כתב:באיזה מובן?לדעתי השנה פנסוניק יהווה מתחרה חזק ביותר לסמסונג....
נתח שוק?
מחירים?
פונקציונאליות?
איכות תמונה?
עיצוב חיצוני?...
ה-ST50 לדוגמא מסתמן כמסך מנצח.
http://www.avforums.com/reviews/Panason ... eview.html