מה המדיניות של YES לגבי חיבור שני בתים שכנים צמודים לאותו המנוי ? אפשרי ?
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לאחרונה רכשתי מהשכנה שלי את הבית שליד ההורים שלי קיר אחד מפריד ביני לבינם ואנחנו שכנים לכל דבר בית צמוד אחד לשני,
כיום יש לי YES בבית מנוי רגיל עם כל הערוצים וכל מיני תוספות של ממירים כאלה ואחרים..
רציתי לדעת אם אני יכול לבקש מ YES להגיע ולהצהיר כי הבית שרכשתי זהו המשך של הבית הקיים יצרנו מין "יחידת דיור" כזו אבל מבחינת בית זה בית לכל דבר.
אפשרי להזמין אותם ולטעון שאני רוצה לעשות התקנה של עוד 3 שקעים חדשים והם יקדחו אותם מבית לבית ויוסיפו לי ממירים על חשבון המנוי הקיים?
זה נראה לי חסכוני מאוד שאני אתחלק עם ההורים שלי בתשלום אבל מבחינת מדיניות החברה זה תקין ?
כיום יש לי YES בבית מנוי רגיל עם כל הערוצים וכל מיני תוספות של ממירים כאלה ואחרים..
רציתי לדעת אם אני יכול לבקש מ YES להגיע ולהצהיר כי הבית שרכשתי זהו המשך של הבית הקיים יצרנו מין "יחידת דיור" כזו אבל מבחינת בית זה בית לכל דבר.
אפשרי להזמין אותם ולטעון שאני רוצה לעשות התקנה של עוד 3 שקעים חדשים והם יקדחו אותם מבית לבית ויוסיפו לי ממירים על חשבון המנוי הקיים?
זה נראה לי חסכוני מאוד שאני אתחלק עם ההורים שלי בתשלום אבל מבחינת מדיניות החברה זה תקין ?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אם יש מעבר פנימי בין 2 היחידות זה מנוי אחד -זה לא קומבינה.asaf23 כתב:נשמע כמו קומבינה וקצת חוצפה למען האמת....
קומבינה שעושים זה פתיחת מעבר ,פשוט דלת פנימית אם לא קיים.
אם מדובר בבית בודד וילה,היחדת דיור זה מחיר סימלי של 99 שח גם בהוט וגם ביס.כלומר 2 משפחות באופן חוקי על אותו מנוי.יחדת דיור מוגדרת כדירה צמודה עם שרותים ומטבח [צימר],גלריה או סתם מחסן בלי שרותים.ומטבח גם עם כניסה נפרדת,אך
צמודה ליחדת הדיור היא נחשבת כחלק מהדירה המקורית,ואין עליה דמי מנוי.
הכללים הללו חלים גם בעיריה וח"ח.
הנקודה שכל עוד החברות ועובדייהן עוצמות עין על מנת לא להפסיד לקוחות,זהעובד לטובת הצרכן הקומבינטור,עד שהקומבינה מפריעה למישהו מהרשויות[הפסד הכנסות].
במגזר הערבי יש מנוי אחד לחמולה שלמה -זה כבר פיראטי-אך החברות לא מוצאות פתרון לפלונטר הקומבינה במגזר.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אלא אם ניתן להגדיר אחד מהם כיחידת סמך של השני (אבל גם אז - זה לא חינם אלא רק עלות מופחתת).oferlaor כתב:אם זה שני מבנים שונים זה לא חוקי....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
איינשטיין כתב:אלא אם ניתן להגדיר אחד מהם כיחידת סמך של השני (אבל גם אז - זה לא חינם אלא רק עלות מופחתת).oferlaor כתב:אם זה שני מבנים שונים זה לא חוקי.......
אתה יכול להצהיר שהיחידה השנייה גם היא שלך ומושכרת על-ידך, הם לא צריכים לדעת שההורים שלך גרים שם...