בעיה עם חסימת שיתוף קבצים של חברות ספקי האינטרנט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
qwedsa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,
לאחרונה העלתי את מהירות רוחב הפס של האינטרנט שלי ל30 מגה (בבזק) כתוצאה מכך הייתי חייב להחליף את הRouter שלי ל- d link 6740u.
השאלה שלי היא כזו לפני שהעלתי את מהירות האינטרנט ושיניתי את הנתב מהירות ההורדה של ההורדות שלי ב-Utorrent היה בין 1-1.5 מגה כיום זה בקושי 80kb .קראתי במספר פורומים על חסימת שיתוף הקבצים של ספקי האינטרנט ולפי מה שיצא לי יש לי באמת בעיה רצינית אם מהירות האינטרנט(פחות מ1 מגה) כאשר תוכנת השיתוף עובדת.
האם תוכלו לעזור לי בנושא הזה בבקשה?

Rיקושט
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

קודם כל, מי ספק האינטרנט שלך? (בזק זה תשתית ולא קשורה להגבלת שיתוף כזו או אחרת)

דבר שני, תוודא שה listening port ב utorrent הוא קבוע ולא רנדומלי ותדווא שהוא פתוח בנתב.
(בעיקרון UPNP אחראי לפתיחת הפורט, אז תראה אם אם יש לך V ירוק בפינה ימנית תחתונה)

qwedsa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה על העזרה

שליחה #3 

קודם כל תודה רבה על העזרה,וספק האינטרנט שלי זה בזק בינלאומי ולפי מה שקראתי באתרים רבים הם אלו שאחראים על חסימת שיתוף הקבצים ולפעמים גם פורטים.
דבר שני בדקתי שב-Utorrent הפורט קבוע ולא רנדומלי ביטלתי את הסימון בתיבה המתאימה ויש לי V בתיבה של ה-UPNP
ולפי מה שבדקתי עם הנתב אין לי חסימת פורטים אבל שאני מפעיל את התוכנה המהירות צונחת לי במחשב והאינטרנט לא זז ולפעמים גם נופל.
תודה רבה

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #4 

ממה שאני מבין שאינטרנט שלך בסדר כי אני גם אם אותו ראוטר של בזק אבל ב 50 מגה מוגדר כי ברידג' מחובר לטיפילינק 1043
ואני מוריד טורנטים נניח מ TL על 6-6.5 מגה בשניה לפעמים גם 5 מגה

אם אתה אומר שהאינטרנט לא זז ונופל לך ב 99 אחוז אני מניח שכמות חיבורים שמוגדר לך ב UTORRENT היא גדולה יותר ממה שהראוטר מסוגל לתמודד
אם יש לך כמות חיבורים מעל 100 לצורך העיניין 250 מעלה ה 6740 של בזק לא סוחב ונתקע ואז אין לך אינטרנט אבל עדין הראוטר עובד כאילו יש לך חיבור אבל בפועל אין לך

משאני מציא זה להגדיר בתוכנת טורנט כמות חיבורים ל 100 שים טורנט שיש לו המון מקורות ותראה מה קורה אם המהירות
אם אתה רואה שהטורנט יורד ובמגביל יש לך גלישה תקינה באינטרנט אז זאת היתה הבעיה

אם עדין התופעה נמשכת אז כנראה יש בעיה אחרת מודם פגום או בעיה אחרת

כי אמרתי לך אני אם 50 מגה ב NGN ספק 014 אבל יוזר של 100 מגה
ואני מוריד בכל שעות היום סביב ה 5-6 מגה בשניה שלא נדבר שהורדתי ב 3-4 ימים מעל 200 ג'יגה בהורדה רציפה
והאינטרנט עדין תפקד כמו שעון שוויצרי אפילו אחרי זה לצורך בדיקה ללא איפוס איפי או ציוד עצמו הורדתי קובץ מ TL של 22 ג'יגה וזה
הוריד על 5.9-6.1 מגה בשניה הורדה יציבה ללא ירידות במהירות

qwedsa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

MrYair

שליחה #5 

שלום MrYair תודה על העזרה שלך אבל רציתי להגיד לך ששינתי את מספר החיבורים כפי שאמרתה לי לפחות מ-200 אך הבעיה נשארה לי אותה בעיה איטיות מוחלטת של פחות מ1 מגה באינטרנט והורדה איטית מאוד של טורנט עם 1041 seed ואחד peer מאתר ההורדות TorrentLeech כפי שציינתי לפני כן בעבר ההורדות שלי היו על 1-1.3 מגה לשניה כיום זה עומד על 10KB לאחר שהעלתי את מהירות האינטרנט שלי קיבלתי נתב של netgar שעשה בעיות רבות והחלפתי אותו לפני מספר שבועות לD-Link קראתי במספר פורומים והם הציעו שאולי עדיף לשנות את הנתב לברידג' וזה אמור לפתור את הבעיה ולחסום ולמנוע את חסימת שיתוף הקבצים שבזק עושה כיום.רציתי לשאול את דעתך וכמובן אם יש לך רעיונות אחרים שיכולים לעזור לי אני ישמח מאוד,משום שאני כבר עובד עצות ומאוד חשוב לי לסדר את זה.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #6 

תשים ב utorrent פורט 53 קבוע.
סגור ותפעיל את התוכנה.

אתה תראה את השינוי... (Y)

גם לי יש בזק בינלאומי 30 מגה.
לפעמים אני לא עובר במצב זה את ה 1 מגה בטורנט ... למרות שאין סיבה שלא, פרט להגבלה על המהירות.
ולפעמים עובר ומגיע גם ל 3- 4 מגה.

בשעה זאת למשל לא עובר את ה 1 מגה לשניה בהורדה עם טורנט למרות שהיה צריך לטוס 4 מגה

qwedsa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

דבר ראשון תודה על התגובה.
אתה יכול אולי לצלם לי את החלונות של ה-Bandwidth,Connection ועוד חלונות חשובים עם יש כאלה של ה-Utorrent שאני יתאים אותו לנתב החדש שלי ה-D-Link6740u ?
דבר נוסף אתה יכול להגיד לי איפה בדיוק אני רושם את הפורט 53 port used for incoming connection?ורושמים רק 53?

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #8 

שמע תאמת להגיד לך אני לא מצליח להבין מה חוסם לך את המהירות הורדה
כי אני אם אותו מודם על 50 מגה ואני מקבל הורדה של סביב ה 5 מגה בשניה
ככה שלא נראה לי שבזק חוסמת לך הורדות למרות שבימינו הכל יכול להיות
במיוחד שבזק הורידה את העלות קו קל ועלתה מחירים של תשתית גלישה ב 25 שח
ככה שלא הרווחנו כלום

אבל אגב מהספק שלך?

כי יכול להיות גם שיש איזה חסימה חדשה מצד ספק שאולי אתה הראשון פה שמגלה על כך

אני ב 014 לא רואה חסימה בנתיים בקטע של הורדות אצלי

אגב עוד שאלה אם אתה נניח מנסה להוריד קובץ מאתר אחסון כלשהו בחשבון פרימיום
המהירות הורדה שלך היא גם זוחלת או תקינה לפי 30 מגה שיש לך במנוי?

אתה אמור ב 30 מגה להוריד סביב ה 3 מגה בשניה פלוס מינוס תלוי מאיזה מקור אתה מוריד

qwedsa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

שאני מוריד קובץ מאתר פרימיום או שיתוף יורד לי חלק בקצב איטי וחלק מהר תלוי לפי משקל הקובץ.
זה המודם השני שהחלפתי מבזק בגלל שהקודם עשה לי בעיות וחשבתי שאולי הוא מקור הבעיה אך כפי שאני שם לב פה הוא לא הגורם זה כבר נראה לי הצד השלישי ספק האינטרנט.
כל ההורדות של הטורונטים שאני מבצע הם מהאתר TorrentLeech עכשיו בעבר היה יורד לי מאותו מקום אם אותו מספר Seeds ,Peer במהירות בוה מאוד תוך חצי שעה סרט מלא באיכות גבוה בין 1 מגה ל1.5 מגה היום זה לא מתקר המהירות לזה בכלל זה עומד לי רק עד 80 kb .היה יום אחד שהפעלתי את התוכנה לפני שיצאתי ובטעות יכול להיות שהחסם שלהם לא קלט את ה-Ip שלי וראיתי 3,5 מגה קצב הורדה כפי שצריך להיות.
אני מבקש מכם בבקשה תציעו פתרונות ודרכים לפתור את זה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”