כן, נזכרתי שהגרסה שיש לי היא גרסת רימסטר שיצאה ב-2004 (with bonus track/s) - מה, שכנראה, מסביר את התופעהדוחף_לויתן כתב:א-ט:
איתמר, בדקתי אצלי את הדיסק בבית - הקטע ששמענו אכן מספר 6 כפי שזכרתי.
><>...
מבחן הרמקולים - חלק ב'
ישראל, נראה לי שהמיתוסים הללו עומדים להישבר - או לחילופין שמשבר בין ישראל לאירלנד ממש בפתחil62 כתב:מרטין נשבע אמונים לקארמה שלו
הוא לא יחליף אותם לעולם
ואם זה יקרה(אבל זה לא...)
אז איך קוראים לו ...זה עם החנות היחידה באירלנד?קלוני....חותך ורידים וזה עולה לכותרות בעיתוני אירלנד ואני לא מדבר כלל על משבר דיפלומטי....שאוליי יפרוץ בין המדינות
![]()
בדיוק כמו שלי אין התלבטויות ואין בעיה בנושא בחירת רמקולים...
איתמר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני ודובאל ?
לא חושב....
אני אף פעם לא נשבעתי אמונים ובטח שלא נשוי בנישאוין קתוליים עם שום מותג או מוצר.
אם אמצא רמקול או כל רכיב אחר שנשמע טוב יותר או לפחות כמו מה שיש לי, בפחות כסף, אני מיד אחליף.
לזה אני קורא: שידרוג מטה.
כלומר, שידרוג בביצועים בפחות עלות.
אגב, אני פתוח לרעיונות שכן אני זקוק למזומנים....
לא חושב....
אני אף פעם לא נשבעתי אמונים ובטח שלא נשוי בנישאוין קתוליים עם שום מותג או מוצר.
אם אמצא רמקול או כל רכיב אחר שנשמע טוב יותר או לפחות כמו מה שיש לי, בפחות כסף, אני מיד אחליף.
לזה אני קורא: שידרוג מטה.
כלומר, שידרוג בביצועים בפחות עלות.
אגב, אני פתוח לרעיונות שכן אני זקוק למזומנים....
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 30/07/2006 14:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
דווקא שמתי לב שיש שם בונוס, אבל בדרך כלל מוסיפים אותםאיתמר כתב:כן, נזכרתי שהגרסה שיש לי היא גרסת רימסטר שיצאה ב-2004 (with bonus track/s) - מה, שכנראה, מסביר את התופעהדוחף_לויתן כתב:א-ט:
איתמר, בדקתי אצלי את הדיסק בבית - הקטע ששמענו אכן מספר 6 כפי שזכרתי.
><>....
...
בסוף הדיסק ה"רישמי", לכן זה לא מסתדר לי.
><>
- מאסטרו-אודיו
-
- יבואן

- תגובות: 182
- קיבל תודות: 2 פעמים
- יצירת קשר:
<הוגעה מבעל אינטרס - מרטין>עופר_צפריר כתב:איתמר,דבר חשוב שאני חייב לציין,אני לא מוציא מכלל אפשרות שההגברה שבא שמעתי את
ה VR4 אינה מתאימה לרמקול.{אם אני לא טועה זה היה Conrad Johnson MV50 }
אבל זאת רק אפשרות... {בתערוכה הוא נישמע אחרת}
...
איתמראיתמר כתב: בועז ואייל,
ה-Venus רמקול מאוד מיוחד, והוא אלוף בשחזור מוסיקה קלאסית. מה שבעיקר הפריעה לי הוא החוסר בדינמיות ובבס. ייתכן מאוד והדגם מעל ה-Venus, ה-Bella Luna, מפצה על כך, אבל:
1) לעופר אין אותו בתצוגה.
2) הוא מתומחר טיפה מעל ל-30K ש"ח, שזה מעל לתקציב שלי....
אני יכול לספר לך שאני מאוד רגיש לנושא הבאס ומהאזנה שהיתה לי עם הוונוס אני מאוד התרשמתי הבאס היה דינמאי מלא והדוק ונעים וכמו כן באופן כללי הצליל היה מלא .
שנית המראה של הרמקול הזה מדהים (לטעמי ).
שלוש כמו שכתבתי לך עם הגברה נכונה הוא ממלא אל החדר ומספק הרגשה של HORN.
רמקול בהחלט מרשים .
ד"א המוסיקה איתה בחנתי את הרמקול היה הרכב אלקטרי של CHICK COREA ושם לא חסרים אפקטים סינטי וכו....
מאמר נחמד
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
היי איתמר,
מה אני אגיד לך...הפוקל די הפתיע אותי -ולטובה.
שמעתי עד עכשיו כמעט את כול הסדרות{אפילו כמעט רכשתי את 826 Cobalt} -מלבד האלקטרות.
ואכן הרמקול נחמד ומפורט,מיד לא רע,אבל הגבוהים מעייפים אותי - זה בכל אופן האופי של החברה/הרמקול.
אבל כמו שאנחנו כבר יודעים, אין רמקול מושלם- וזה הכול עניין של פשרות! -וכדרך אגב זה נכון גם לרמות הגבוהות יותר .
אבל שווה לך לבדוק אותו,אולי אם שפורפרות.
לגבי המונטנות? טוב זה רמה אחרת,רמקול מאוד גדול פיזית ולא מתאים לכול סלון,אבל אין ספק שזה רמקול מיוחד.
אבל רק שתדע -מכרו מונטנות {2יחידות}כמו של רומן ב 25K יד שנייה,כך שהשוק הוא מאוד דינאמי...
וטומן בחובו המון הפתעות ומציאות.
שמעתי עד עכשיו כמעט את כול הסדרות{אפילו כמעט רכשתי את 826 Cobalt} -מלבד האלקטרות.
ואכן הרמקול נחמד ומפורט,מיד לא רע,אבל הגבוהים מעייפים אותי - זה בכל אופן האופי של החברה/הרמקול.
אבל כמו שאנחנו כבר יודעים, אין רמקול מושלם- וזה הכול עניין של פשרות! -וכדרך אגב זה נכון גם לרמות הגבוהות יותר .
אבל שווה לך לבדוק אותו,אולי אם שפורפרות.
לגבי המונטנות? טוב זה רמה אחרת,רמקול מאוד גדול פיזית ולא מתאים לכול סלון,אבל אין ספק שזה רמקול מיוחד.
אבל רק שתדע -מכרו מונטנות {2יחידות}כמו של רומן ב 25K יד שנייה,כך שהשוק הוא מאוד דינאמי...
וטומן בחובו המון הפתעות ומציאות.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

היי עופר,ותודה על ההזמנה,מאסטרו כתב:ה MV50 אכן לא מתאים לרמקול, לצערי שזה מה שהיה זמין באותו יום. אתה תמיד מוזמן לשמוע עם הגברה אחרת.עופר_צפריר כתב:איתמר,דבר חשוב שאני חייב לציין,אני לא מוציא מכלל אפשרות שההגברה שבא שמעתי את
ה VR4 אינה מתאימה לרמקול.{אם אני לא טועה זה היה Conrad Johnson MV50 }
אבל זאת רק אפשרות... {בתערוכה הוא נישמע אחרת}
...
עופר....
רק הערה אחת אני חייב לומר לך,אני בתור יבואן או עוסק בתחום -לעולם אבל לעולם, לא הייתי משמיע רמקול,בהגברות שאני לא בטוח שהם יוציאו ממנו את
המיטב! עדיף לי להפסיד לקוח מאשר לעשות מעצמי צחוק.
אני תקווה שתיקח את הדברים כהערה קונסטרוקטיבית -ולא חלילה כפגיעה.
תודה על העדכון. ככל שידוע לי נגמר המלאי של האלקטרה 926 בארץ (שמדברים עליו כל שני וחמישי בפורום) - אז כרגע הוא יורד מהרשימה.עופר_צפריר כתב:היי איתמר,
אבל שווה לך לבדוק אותו,אולי אם שפורפרות.![]()
לגבי המונטנות? טוב זה רמה אחרת,רמקול מאוד גדול פיזית ולא מתאים לכול סלון,אבל אין ספק שזה רמקול מיוחד.![]()
וטומן בחובו המון הפתעות ומציאות....
בנוגע למונטנות, אפילו אם הן תשמענה מדהים, אני לא בטוח שאני מוכן להכניס לסלון שלי רמקול כזה. צריך לזכור שאחרי הכל מדובר פה גם ברהיט המעצב את חזות הסלון (למי שאין חדר האזנה יעודי) - אצלי חזות הסלון היא גורם חשוב, והמונטנות (מבלי לפגוע באף אחד) רמקול מכוער לאללה
תמשיך לעדכן.
איתמר.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

תודה על העדכון. ככל שידוע לי נגמר המלאי של האלקטרה 926 בארץ (שמדברים עליו כל שני וחמישי בפורום) - אז כרגע הוא יורד מהרשימה.
.[/quote]
תאמין לי איתמר פתח את החלון ותביט החוצה -ותראה איזה דברים יפים יש בחוץ!
מקווה שהבנת...?
לגבי המונטנות? מקבל את דבריך -גם לי קשה לחיות...
קבל מסר.
.[/quote]
תאמין לי איתמר פתח את החלון ותביט החוצה -ותראה איזה דברים יפים יש בחוץ!
מקווה שהבנת...?
לגבי המונטנות? מקבל את דבריך -גם לי קשה לחיות...
קבל מסר.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

zy כתב: עכשיו אני צריך ללכת לגלידה מונטנה (נמל ת"א, אסקימו לימון...) על מנת להתקרר מהתגלית, זאת עוד בטרם התעמקתי באתר/ ברמקולים....
ועוד בטרם שמעת אותם...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

איתמר, מה לגבי ה Virgo שמסתובב בלוחות? או שזה לא הכיוון בכלל?
אני מאוד אוהב את הסאונד של האודיו פיזיק שלי.עופר_צפריר כתב:איתמר, מה לגבי ה Virgo שמסתובב בלוחות? או שזה לא הכיוון בכלל?...
יצא לי מספר פעמים להאזין ל-Avanti III שהוא דגם אחד מעל ה-Virgo - ומאוד התאכזבתי - הרמקול הרבה פחות מאוזן מה-Spark ונשמע 'נפוח' מאוד. בשלב זה, הדגמים היותר יקרים של אודיו פיזיק נמצאים מחוץ לתמונה.
איתמר.
- alchimedes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
zy כתב:תודה עופר,
עכשיו אני צריך ללכת לגלידה מונטנה (נמל ת"א, אסקימו לימון...) על מנת להתקרר מהתגלית, זאת עוד בטרם התעמקתי באתר/ ברמקולים....
101 השדים האדומים .
האמת, לא ירדתי לסוף דעתך- "השדים האדומים" מתחבר לי עם קבוצות כדורגל למיניהן???alchimedes כתב:
101 השדים האדומים .הכי טובים
![]()
...
ו 101 זה שדים מסוג אחר..
אם כוונתך ללוגו? אשלח לך מה הוא מסמל..
נערך לאחרונה על ידי zy ב 31/07/2006 2:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- alchimedes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
אם קלטת שהתכוונתי ללוגו אז הבנת לאיזה שדים אני מתכווןzy כתב:האמת, לא ירדתי לסוף דעתך- "השדים האדומים" מתחבר לי עם קבוצות כדורגל למיניהן???alchimedes כתב:
101 השדים האדומים .הכי טובים
![]()
...
ו 101 זה שדים מסוג אחר..
אם כוונתך ללוגו? אשלח לך מה הוא מסמל.....
את הלוגו שלך אני זוכר עוד שהטייסת היית בתקופת הקורנסים שלה .
היה בטייסת איש יקר (קצת מוזר) בשם ורסקין .
באחד חגי החנוכה (אני מדבר על יותר מ 15 שנה) הוא יצר חנוכיה ענקית לתחרות שהית בקולנוע בין הטייסות .
כמובן שהחנוכיה היית בנויה כמעט כולה על טהרת הלוגו שלך .
יום טוב שיהיה
') javascript:emoticon('
')