Xtreamer Prodigy מבצע איתחול בעבודה מול הרשת
-
Darklord
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 213
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
היי,
לפני שבוע וחצי רכשתי Xtreamer Prodigy Silver מבאג. כשאני מנגן סרטים מהכונן החיצוני הכל עובד מעולה, אבל כשאני מזרים סרטים דרך הרשת ה-Prodigy מבצע איתחול. זה קורה במגוון סרטים, גם 3D וגם 2D, בדרך כלל 20, 30 דקות לאחר תחילת הצפיה. המצב יותר חמור בהעתקת קבצים מהרשת לכונן הנייד: ה-Prodigy מבצע אתחול תוך מספר דקות. זה קורה גם כאשר ה-Prodigy מחובר בחיבור רשת קווי וגם באלחוטי. ניסיתי 3 גרסאות של firmware: המקורי, 3.5RC1 ו-3.5RC2.
מישהו התנסה במשהו דומה? אשמח לתובנות.
תודה.
לפני שבוע וחצי רכשתי Xtreamer Prodigy Silver מבאג. כשאני מנגן סרטים מהכונן החיצוני הכל עובד מעולה, אבל כשאני מזרים סרטים דרך הרשת ה-Prodigy מבצע איתחול. זה קורה במגוון סרטים, גם 3D וגם 2D, בדרך כלל 20, 30 דקות לאחר תחילת הצפיה. המצב יותר חמור בהעתקת קבצים מהרשת לכונן הנייד: ה-Prodigy מבצע אתחול תוך מספר דקות. זה קורה גם כאשר ה-Prodigy מחובר בחיבור רשת קווי וגם באלחוטי. ניסיתי 3 גרסאות של firmware: המקורי, 3.5RC1 ו-3.5RC2.
מישהו התנסה במשהו דומה? אשמח לתובנות.
תודה.
- oren_vegas
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 200
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תנסה ללא האנטנה...
-
Darklord
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 213
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לי אין בעיה כאשר אני מנגן מהדיסק חיצוני שמחובר ב-USB, רק מהרשת. יצא לך לנסות להעתיק מהרשת לדיסק החיצוני? אצלי זה גורם לאתחול תוך מספר דקות.smargi כתב:גם לי זה קורה אחרי 20-30 דקות של צפיה בסרט ודרך עבודה עם דיסק קשיח חיצוני USB..
הורדתי את המכשיר לגרסה 3.0.5 שוב ושם הכל בסדר כנראה יש באג בגרסה החדש 3.5...!!...