הצלחה צנועה: בוקסי מכרה כ-200 אלף סטרימרים
כבעל בוקסי בוקס - לא פלא
חברה שמוציאה עדכוני תוכנה "מחייבים" שלא ניתן שלא להתקין אותם, גם כשהם בעייתיים, בלשון המעטה, ומגיבה לאט מדי לתיקונים הכרחיים - לא פלא שלא נהנית מאמון הרוכשים.
אני חזרתי אחורה בגרסה לאחר שהתייאשתי מקצב התגובה של החברה לבאגים בגרסה ששוחררה עוד בתחילת מרץ וגרמה לבעיות בקול, במקודדים ובגדול - בכל המהות של סטרימר.
אז נכון שמדובר במוצר מצוין, אבל העובדה שבפורומים הרשמיים, החברה מכירה באותן בעיות - לא פוטרת אותה מתגובה ותיקון מהירים.
כמה סבלנות צריכה להיות למשתמשים?
מה גם שכל נושא שיתופי הפעולה בנושא התכנים הוא דיי צולע בישראל ושלא ניתן להכנס לאתר של Yes למשתמשים רשומים כי הדפדפן לא תומך בכך.
אילו הייתי יודע לפני שנה את מה שאני יודע היום - הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי קונה את הבוקסי בוקס.
אני חזרתי אחורה בגרסה לאחר שהתייאשתי מקצב התגובה של החברה לבאגים בגרסה ששוחררה עוד בתחילת מרץ וגרמה לבעיות בקול, במקודדים ובגדול - בכל המהות של סטרימר.
אז נכון שמדובר במוצר מצוין, אבל העובדה שבפורומים הרשמיים, החברה מכירה באותן בעיות - לא פוטרת אותה מתגובה ותיקון מהירים.
כמה סבלנות צריכה להיות למשתמשים?
מה גם שכל נושא שיתופי הפעולה בנושא התכנים הוא דיי צולע בישראל ושלא ניתן להכנס לאתר של Yes למשתמשים רשומים כי הדפדפן לא תומך בכך.
אילו הייתי יודע לפני שנה את מה שאני יודע היום - הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי קונה את הבוקסי בוקס.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גם אני משתמש מאוכזב...
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני דווקא משתמש שמח
אבל צריך להגיד שאני מרוצה מיכולות ההזרמה ולא מיכולות המעבר שאמורות לייחד את המכשיר. הדבר העיקריים שמאכזבים אותי זה החוסר תמיכה בפלאש 10.3 והאיטיות של המכשיר, ועוד משהו קטן, המאוורר התחיל טיפה להרעיש ואני לא רואה דרך נוחה ואינטואטיבית לפתוח את המכשיר ולנקות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
רוב המשתמשים דווקא מרוצים, לפי סקרים שנערכו. הבעיה שהקונספט רדיקלי מדי, אין מספיק נפח לתופעת ה cord cutting.
עוד הפרעה רצינית היא המגבלות bw שהוטלו אצל הספקיות הגדולות בארה״ב.
אתם חושבים במונחים ישראלים. כמה בכלל לקוחות ישראלים יש להם לדעתכם? תתפרעו בניחוש.
עוד הפרעה רצינית היא המגבלות bw שהוטלו אצל הספקיות הגדולות בארה״ב.
אתם חושבים במונחים ישראלים. כמה בכלל לקוחות ישראלים יש להם לדעתכם? תתפרעו בניחוש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
המוצר BOXEE BOX מכיל יופי של תכונות ייחודיות לעומת המתחרים. הוא המכשיר האולטימטיבי עבור צריכת תוכן מקוון, בעל פתרון JukeBox הולם (אך לא בעברית) ובחסות החברה, בעל עיצוב טוב וקהילה חזקה.
מצד שני, אין אף חברה אחרת שעשתה כל כך הרבה PR כמוהם ואם אלו המספרים שהתקבלו בסופו של דבר, אז כנראה שהשוק פשוט לא זקוק למכשיר כזה.
מצד שני, אין אף חברה אחרת שעשתה כל כך הרבה PR כמוהם ואם אלו המספרים שהתקבלו בסופו של דבר, אז כנראה שהשוק פשוט לא זקוק למכשיר כזה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
מפרסום עקיף של Syabas לקראת תערוכת Broadband IP&TV ASIA, נראה שהם מכרו כמות של 250,000 יחידות. לא לשכוח שהם הרבה יותר שנים בשוק.
http://asia.broadbandworldforum.com/exh ... echnology/
http://asia.broadbandworldforum.com/exh ... echnology/
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מדכדך, כאשר חברות כמו ROKU מוכרות מיליונים רבים של מכשירים פרימיטיביים בהרבה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
הקוד מקור של הקופסא שוחרר עם יציאת הקופסא וניתן להורדה באתר שלנו.ra כתב:אם היו משחררים את ה-source code (אולי שיחררו ולא שמעתי)
היו מקבלים מוצר מוביל שמנצל את יכולות החומרה
הלא רעות...
מעבר לכך, מבלי להכנס לנתונים, מה לפי דעתכם גודל השוק, בעולם כולו, של סטרימרים? (כולל אפל טיוי, רוקו וכו).
אם הייתם יודעים את המספרים הייתם מופתעים.... במיוחד אחרי שלוקחים בחשבון שהבוקסי עולה כפול ממוצרים שמובילים את הקטגוריה.
אני כמובן משוחד, אבל כמה חברות ישראליות אתם מכירים שהצליחו למכור מוצר ראשון בכמות כזאת בשוק של Consumer Electronics? אין הרבה...
מפתח בבוקסי
Eli_Semory כתב:נו, אז למה שלא תגלה לנו את גודל השוק בעולם כולו?ra כתב: מעבר לכך, מבלי להכנס לנתונים, מה לפי דעתכם גודל השוק, בעולם כולו, של סטרימרים? (כולל אפל טיוי, רוקו וכו).
אם הייתם יודעים את המספרים הייתם מופתעים.... במיוחד אחרי שלוקחים בחשבון שהבוקסי עולה כפול ממוצרים שמובילים את הקטגוריה.
...
הרי זה לא סוד מסחרי.
אני במתח......
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
Re: כבעל בוקסי בוקס - לא פלא
איך עושים את זה?Shahar75 כתב:אני חזרתי אחורה בגרסה לאחר שהתייאשתי מקצב התגובה של החברה לבאגים בגרסה ששוחררה עוד בתחילת מרץ וגרמה לבעיות בקול, במקודדים ובגדול - בכל המהות של סטרימר....
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
אלה לא חדשות טובות
חשבתי שעם שחרור הקוד יהיה פיתוח מקהילות ולא כך הוא
חשבתי שעם שחרור הקוד יהיה פיתוח מקהילות ולא כך הוא
Eli_Semory כתב:הקוד מקור של הקופסא שוחרר עם יציאת הקופסא וניתן להורדה באתר שלנו.ra כתב:אם היו משחררים את ה-source code (אולי שיחררו ולא שמעתי)
היו מקבלים מוצר מוביל שמנצל את יכולות החומרה
הלא רעות...
מעבר לכך, מבלי להכנס לנתונים, מה לפי דעתכם גודל השוק, בעולם כולו, של סטרימרים? (כולל אפל טיוי, רוקו וכו).
אני כמובן משוחד, אבל כמה חברות ישראליות אתם מכירים שהצליחו למכור מוצר ראשון בכמות כזאת בשוק של Consumer Electronics? אין הרבה......
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא יודע,YanivPL כתב:לבוקסי בוקס, שהושק בנובמבר 2010 ונמכר כיום ב-33 ארצות, יש 200 אלף משתמשים בלבד - כך לפי ציוץ רשמי של החברה הישראלית בטוויטר
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 85,00.html...
באופן אישי לא ממש הבנתי את המוצר, לא הבנתי מה היתרונות שלו על פני האחרים ולא הבנתי למה הצורה שלו כל כך משונה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם לא היינו בארץ - אין ספק שזה היה אחד המוצרים - הדבר היחידי שמשגע אותי בו זה דווקא הטריילרים שלא עובדים בגלל מה שנראה בעיות מהירות רשת.
חוץ מזה - כל מי שאני מכיר - שאין לו דרישה לJUKEBOX בעברית - מרוצה מאוד.
איזה עוד מכשיר בשוק - מחברים לו HDD, כמה הגדרות ואחרי 10-15 דקות יש לך JUKEBOX מלא, כולל כל הקישורים הרלבנטיים, כולל גלישה בעברית נורמלית (טוב נו הכל יחסי), AIRPLAY, ואני בטוח שאפשר לרשום עוד הרבה.
הדבר היחידי שלאחרונה באמת קצת מעיק זה עדכונים לא משהו.
וכמובן שלכבדים שמחפשים ניגון בלוריי מלא - אי אפשר לקבל תפריטים.
חוץ מזה - כל מי שאני מכיר - שאין לו דרישה לJUKEBOX בעברית - מרוצה מאוד.
איזה עוד מכשיר בשוק - מחברים לו HDD, כמה הגדרות ואחרי 10-15 דקות יש לך JUKEBOX מלא, כולל כל הקישורים הרלבנטיים, כולל גלישה בעברית נורמלית (טוב נו הכל יחסי), AIRPLAY, ואני בטוח שאפשר לרשום עוד הרבה.
הדבר היחידי שלאחרונה באמת קצת מעיק זה עדכונים לא משהו.
וכמובן שלכבדים שמחפשים ניגון בלוריי מלא - אי אפשר לקבל תפריטים.