שלום רב אשמח בבקשה לקבל המלצה לנגן DVD לחדר
צהריים טובים!
לאחר שנהרס לי נגן DVD שלי אני צריכה לקנות חדש ואשמח לקבל המלצות לנגן עבור חדר שינה לא יקר
חשוב שיקרא דיסקים צרובים וגם כתוביות ללא כל בעיה ושיקרא כמה שיותר פורמטים. ובנוסף להכל שיהיה חיבור USB(לא חובה) התקציב הוא עד 250 ש"ח אשמח לקבל המלצה ממשהו שמנוסה ויש ברשותו את המוצר.
תודה מראש לכל העוזרים יום טוב וסופ"ש נעים חנה
לאחר שנהרס לי נגן DVD שלי אני צריכה לקנות חדש ואשמח לקבל המלצות לנגן עבור חדר שינה לא יקר
חשוב שיקרא דיסקים צרובים וגם כתוביות ללא כל בעיה ושיקרא כמה שיותר פורמטים. ובנוסף להכל שיהיה חיבור USB(לא חובה) התקציב הוא עד 250 ש"ח אשמח לקבל המלצה ממשהו שמנוסה ויש ברשותו את המוצר.
תודה מראש לכל העוזרים יום טוב וסופ"ש נעים חנה
אז מה קונים? סליחה על הבורות
תודה רבה על תגובתך המהירה.knazi כתב:כבר לא כל כך קונים נגני DVD אבל אם בכל זאת זה רצונך, כמעט כל נגן של LG או PIONEER ייעשה את העבודה, רק צריך לראות שיש תמיכה בעברית וDIVX כמעט כל הנגנים היום תומכים בזה....
סליחה על הבורות מה קונים היום? איך אנשים צופים בחדרי השינה בסרטים סדרות וכו'?
מה התחלופה לזה? והאם זה באותו תקציב של נגן DVD?
תודה רבה על עזרתך יום נפלא חנה
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
היום הרבה אנשים עברו לסטרימר או מחשב HTPC ובנוסף להרבה טלוויזיות חדשות יש כבר כניסת USB שיודעת לקרוא סרטים.
בכל מקרה נגן DVD בסיסי של פיוניר יעשה את העבודה מעולה.
בכל מקרה נגן DVD בסיסי של פיוניר יעשה את העבודה מעולה.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
כל זה טוב ויפה למי שאין כבלים או לווין, אחרת אין שום סיבה לקנות את הממיר הזה, במיחר דומה כבר עדיף באמת לקנות מכשיר DVD שיעשה את העבודה.
שלום רב!
ראשית רוצה להודות לכל חברי הפורום על העזרה אני רכשתי לפני יומיים DVD של חברת PIONEER.
יש לי שאלה קטנה לגבי הDVD אני רכשתי את הדגם DV-2022 עם חיבור USB.
כרגע אין ברשותי דיסק און קי אז אני צורבת תכנים לדיסקים.
השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 ובאופציות הצריבה מופיעים לי שני אופציות של צריבה אחת צריבה רגילה ללא אפשרות של מחיקה או עריכה והשני כמו כונן הבזק מסוג USB שבאופציה זו ניתן למחוק ולערוך את תוכן הדיסק.בDVD הקודם שהיה לי לא הייתה כינסת USB וכאשר ניסיתי לצרוב בסוג השני הוא לא קרא את הדיסק האם בגלל שה DVD החדש יש לו USB יש מצב שהוא יקרא את הדיסק כשהוא צרוב ככונן הבזק?
תודה מראש לכל העוזרים המשך ערב נעים חנה
ראשית רוצה להודות לכל חברי הפורום על העזרה אני רכשתי לפני יומיים DVD של חברת PIONEER.
יש לי שאלה קטנה לגבי הDVD אני רכשתי את הדגם DV-2022 עם חיבור USB.
כרגע אין ברשותי דיסק און קי אז אני צורבת תכנים לדיסקים.
השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 ובאופציות הצריבה מופיעים לי שני אופציות של צריבה אחת צריבה רגילה ללא אפשרות של מחיקה או עריכה והשני כמו כונן הבזק מסוג USB שבאופציה זו ניתן למחוק ולערוך את תוכן הדיסק.בDVD הקודם שהיה לי לא הייתה כינסת USB וכאשר ניסיתי לצרוב בסוג השני הוא לא קרא את הדיסק האם בגלל שה DVD החדש יש לו USB יש מצב שהוא יקרא את הדיסק כשהוא צרוב ככונן הבזק?
תודה מראש לכל העוזרים המשך ערב נעים חנה