ג'וקים בתמי 4
אהלן אנשים,
אחרי חווייה מזעזעת שעברתי, רציתי לשתף אתכם.
יש לנו תמי כבר במטבח כבר כמעט שנה.
הבעיה
בשבוע האחרון באזור שמסביב לתמי 4 החלו להופיע ג'וקים קטנים ומגעילים ממש, זריזים כמו שד עם מחושים מתנפנפים.
לקח לנו יומיים עד שקלטנו שהחבר'ה האלה הקימו מושבה בתוך התמי 4 שלנו - חם שם, לח שם ונעים להם...
הרצתי חיפוש בגוגל "תמי 4 + ג'וקים" וחשכו עיני, מדובר בתופעה ישנה וידועה שתמי 4 מכירה ומודעת אליה היטב.
[url=]תראו מה מקבלים ביוטיוב (פרסומת של איזה מדביר, אבל התמונות לא קלות לצפייה)
הטיפול:
כמובן שיצרתי קשר עם מחלקת השירות של תמי 4, שם הסבירו לי שאכן מדובר במג'וקים מגעילים והביעו השתתפות בצערי.
אבל במקום לקחת אחריות ולפתור לי את הבעיה הציעו לי להזמין מדביר שעובד עם תמי 4 (והם כנראה שולחים אותו אל כל הלקוחות שלהם שמוכים בג'וקים), רק שההדברה תהיה על חשבוני (יופי של פרנסה סידרו למדביר שלהם)..
יופי של פתרון, באמת מבריק, מה הייתי עושה בלי תמי 4? לשלם למדביר על התכנון הכושל של תמי4, שלא דאגה לאיטום הפתחים הבעייתיים במכשיר שלהם.
לחילופין הציעו לי להחליף, תמורת תשלום, את המכשיר שלי במכשיר מחודש, טוב שלא הציעו לי לשדרג לדגם חדש יותר, ולרכוש הרחבת אחריות על הדרך...
בכל מקרה התשובה שלהם היא: אנחנו לא יכולים לקחת אחריות על זה
השורה התחתונה
התמי 4 המתולע שלי הוגלה לפאתי המרפסת עד בוא המדביר, או עד שאחליט לזרוק אותו כמו שהוא מהבית.
בינתיים התינוקת שלי שותה מים שהורתחו מהבריטה.
כמובן שמרגע שיצא התמי 4 מהמטבח אין כל זכר לתיקנים בבית והשפיות חזרה.
בקיצור, דעו לכם שאם אתם מעוניינים לשתות מים צלולים בלי תוספת ג'וקים, כנראה שתמי 4 זה לא הפתרון בשבילכם.
ועכשיו, תסלחו לי, אני הולך להכין לי כוס קפה נטולת ג'וקים.
יאללה ביי
אחרי חווייה מזעזעת שעברתי, רציתי לשתף אתכם.
יש לנו תמי כבר במטבח כבר כמעט שנה.
הבעיה
בשבוע האחרון באזור שמסביב לתמי 4 החלו להופיע ג'וקים קטנים ומגעילים ממש, זריזים כמו שד עם מחושים מתנפנפים.
לקח לנו יומיים עד שקלטנו שהחבר'ה האלה הקימו מושבה בתוך התמי 4 שלנו - חם שם, לח שם ונעים להם...
הרצתי חיפוש בגוגל "תמי 4 + ג'וקים" וחשכו עיני, מדובר בתופעה ישנה וידועה שתמי 4 מכירה ומודעת אליה היטב.
[url=]תראו מה מקבלים ביוטיוב (פרסומת של איזה מדביר, אבל התמונות לא קלות לצפייה)
הטיפול:
כמובן שיצרתי קשר עם מחלקת השירות של תמי 4, שם הסבירו לי שאכן מדובר במג'וקים מגעילים והביעו השתתפות בצערי.
אבל במקום לקחת אחריות ולפתור לי את הבעיה הציעו לי להזמין מדביר שעובד עם תמי 4 (והם כנראה שולחים אותו אל כל הלקוחות שלהם שמוכים בג'וקים), רק שההדברה תהיה על חשבוני (יופי של פרנסה סידרו למדביר שלהם)..
יופי של פתרון, באמת מבריק, מה הייתי עושה בלי תמי 4? לשלם למדביר על התכנון הכושל של תמי4, שלא דאגה לאיטום הפתחים הבעייתיים במכשיר שלהם.
לחילופין הציעו לי להחליף, תמורת תשלום, את המכשיר שלי במכשיר מחודש, טוב שלא הציעו לי לשדרג לדגם חדש יותר, ולרכוש הרחבת אחריות על הדרך...
בכל מקרה התשובה שלהם היא: אנחנו לא יכולים לקחת אחריות על זה
השורה התחתונה
התמי 4 המתולע שלי הוגלה לפאתי המרפסת עד בוא המדביר, או עד שאחליט לזרוק אותו כמו שהוא מהבית.
בינתיים התינוקת שלי שותה מים שהורתחו מהבריטה.
כמובן שמרגע שיצא התמי 4 מהמטבח אין כל זכר לתיקנים בבית והשפיות חזרה.
בקיצור, דעו לכם שאם אתם מעוניינים לשתות מים צלולים בלי תוספת ג'וקים, כנראה שתמי 4 זה לא הפתרון בשבילכם.
ועכשיו, תסלחו לי, אני הולך להכין לי כוס קפה נטולת ג'וקים.
יאללה ביי
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
למרות שהתגובה הראשונית שלי הייתה להגיד משהו כמו "איזה חצופים אנשי תמי-4", אני חייב להודות שבמחשבה נוספת זה לא נשמע לי כל כך ברור שזו אשמתם.
מצד אחד, במוצר שלהם מתפתחת תופעה לא נעימה וכנראה שהיא מוכרת להם. השאלה החשובה היא, האם הם יכולים למנוע אותה מבועד מועד (איטום של המכשיר למשל). מצד שני, זה שג'וקים נמשכים למכשיר שלהם זה לא אשמתם. זה כמו להאשים יצרן מנורות שברחשים טסים למנורה שלו ומציקים לי בסלון. התנאים המתאימים לג'וקים האלו אכן נוצרו בתוך מתקן התמי-4, אבל זה לא שקבלת את המכשיר מהחברה עם הג'וקים.
אז למרות שאני מבין את העצבים ואת האכזבה מזה שהשקעת כסף בשביל בריאות משפחתך והתוצאה הפוכה, אני לא בטוח שאפשר להאשים את תמי-4 באופן ישיר...
מצד אחד, במוצר שלהם מתפתחת תופעה לא נעימה וכנראה שהיא מוכרת להם. השאלה החשובה היא, האם הם יכולים למנוע אותה מבועד מועד (איטום של המכשיר למשל). מצד שני, זה שג'וקים נמשכים למכשיר שלהם זה לא אשמתם. זה כמו להאשים יצרן מנורות שברחשים טסים למנורה שלו ומציקים לי בסלון. התנאים המתאימים לג'וקים האלו אכן נוצרו בתוך מתקן התמי-4, אבל זה לא שקבלת את המכשיר מהחברה עם הג'וקים.
אז למרות שאני מבין את העצבים ואת האכזבה מזה שהשקעת כסף בשביל בריאות משפחתך והתוצאה הפוכה, אני לא בטוח שאפשר להאשים את תמי-4 באופן ישיר...
אני לא טוען שהחבר'ה של תמי 4 באו בלילה והכניסו לי ג'וקים למתקן, אני כן טוען שחברה בסדר גודל תמי 4 (חלק מקבוצת שטראוס) צריכה לגלות קצת יותר אחריות ולנהוג ביותר שקיפות.
אם היו מספרים לי במעמד הרכישה: "הי תשמע, המכשיר הזה שאתה עומד לרכוש? הוא משמש בזמנו הפנוי גם כמדגרה נהדרת לתיקנים, רק תביא את זה זה בחשבון" כנראה שהייתי חושב פעמיים.
מדובר בתופעה רחבה (השילוב תמי 4 + ג'וקים בגוגל מניב 2,300 תוצאות) , תמי 4 מכירים את הנושא (יש להם אפילו מדביר שעובד איתם ומתמחה בנושא...), אבל מסרבים לקחת אחריות או לפחות להתריע מראש, מזל שיש אינטרנט.
המטבח שלי נקי, ותעיד על כך העוזרת שמגיעה בכל יום חמישי - הבעיה היא לא רמת התחזוקה שלי, אלא מים שנקווים בתחתית המכשיר, מבפנים.
בכל מקרה, הנקודה היא שמדובר בחווייה מגעילה למדי (גם לבעלי קיבה חזקה), שלא הייתי מאחל לאף אחד, ואני פשוט מנצל את הבמה כדי להזהיר את מי ששוקל לרכוש מכשיר כזה, שיביא בחשבון מה עלול לקרות לו בבוקר אביבי אחד.
אם היו מספרים לי במעמד הרכישה: "הי תשמע, המכשיר הזה שאתה עומד לרכוש? הוא משמש בזמנו הפנוי גם כמדגרה נהדרת לתיקנים, רק תביא את זה זה בחשבון" כנראה שהייתי חושב פעמיים.
מדובר בתופעה רחבה (השילוב תמי 4 + ג'וקים בגוגל מניב 2,300 תוצאות) , תמי 4 מכירים את הנושא (יש להם אפילו מדביר שעובד איתם ומתמחה בנושא...), אבל מסרבים לקחת אחריות או לפחות להתריע מראש, מזל שיש אינטרנט.
המטבח שלי נקי, ותעיד על כך העוזרת שמגיעה בכל יום חמישי - הבעיה היא לא רמת התחזוקה שלי, אלא מים שנקווים בתחתית המכשיר, מבפנים.
בכל מקרה, הנקודה היא שמדובר בחווייה מגעילה למדי (גם לבעלי קיבה חזקה), שלא הייתי מאחל לאף אחד, ואני פשוט מנצל את הבמה כדי להזהיר את מי ששוקל לרכוש מכשיר כזה, שיביא בחשבון מה עלול לקרות לו בבוקר אביבי אחד.
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
תראה לי חברה אחת שתגיד משהו כזה ותירה לעצמה ברגל...wegabi כתב:אם היו מספרים לי במעמד הרכישה: "הי תשמע, המכשיר הזה שאתה עומד לרכוש? הוא משמש בזמנו הפנוי גם כמדגרה נהדרת לתיקנים, רק תביא את זה זה בחשבון" כנראה שהייתי חושב פעמיים....
אני חושב שזאת האחריות שלך, בתור צרכן, לבדוק את הבעיות הפוטנציאליות של המכשיר לפני שאתה קונה אותו.
חיפוש בגוגל של "תמי 4 בעיות" מעלה את בעיית הג'וקים כבר בעמוד הראשון (הרי ידוע שמה שלא מופיע בעמוד הראשון של תוצאות החיפוש בגוגל, למעשה לא קיים...).
מקווה שהבעיה תיפתר ולא תחזור אחרי הטיפול של המדביר.
אני את הלקח שלי למדתי, ושילמתי שכ"ל מלא בדרך, או כמו שאומר הפתגם:Yaron_M כתב:תראה לי חברה אחת שתגיד משהו כזה ותירה לעצמה ברגל...wegabi כתב:אם היו מספרים לי במעמד הרכישה: "הי תשמע, המכשיר הזה שאתה עומד לרכוש? הוא משמש בזמנו הפנוי גם כמדגרה נהדרת לתיקנים, רק תביא את זה זה בחשבון" כנראה שהייתי חושב פעמיים....
אני חושב שזאת האחריות שלך, בתור צרכן, לבדוק את הבעיות הפוטנציאליות של המכשיר לפני שאתה קונה אותו.
חיפוש בגוגל של "תמי 4 בעיות" מעלה את בעיית הג'וקים כבר בעמוד הראשון (הרי ידוע שמה שלא מופיע בעמוד הראשון של תוצאות החיפוש בגוגל, למעשה לא קיים...).
מקווה שהבעיה תיפתר ולא תחזור אחרי הטיפול של המדביר....
fool me once shame on you
fool me twice shame on me
בקיצור, שנשתה רק בירה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני חייב לומר שזה אכן מגעיל.
אבל אני לא רואה את האחריות של תמי 4 בענין.
זה יכול לקרות באלף ואחד מכשירים אחרים.
כבעלים של מכשיר כזה כבר 8 שנים, זה מפחיד לחשוב על זה
אבל זה יכול לקרות בכל מכשיר עם חום ולחות.
זה לא שסופק לך מכשיר עם ביצי תיקנים מובחרות.
אגב, אישית, הייתי בוחר בהחלפת מכשיר, רק בשביל להרגיש שהוצאתי את זה מהבית
אבל אני לא רואה את האחריות של תמי 4 בענין.
זה יכול לקרות באלף ואחד מכשירים אחרים.
כבעלים של מכשיר כזה כבר 8 שנים, זה מפחיד לחשוב על זה
אבל זה יכול לקרות בכל מכשיר עם חום ולחות.
זה לא שסופק לך מכשיר עם ביצי תיקנים מובחרות.
אגב, אישית, הייתי בוחר בהחלפת מכשיר, רק בשביל להרגיש שהוצאתי את זה מהבית
העם דורש..... כל מיני דברים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
sam22 כתב:זה לא שסופק לך מכשיר עם ביצי תיקנים מובחרות....
רכשתי מכשיר מחודש, אז לך תדעpixies כתב:sam22 כתב:זה לא שסופק לך מכשיר עם ביצי תיקנים מובחרות.......
מה שבטוח, זו הפעם האחרונה שאני קונה מכשיר "מחודש"
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
ברור שתקרה.איינשטיין כתב:יש סיבה להניח שתופעה כזו לא תקרה במכשירים מחברות אחרות, כמו אלקטרה-בר??...
זה כמו לומר שותולים לא יכולים להכנס למנועים של מכוניות, רק של מזדה.
השכנים שלי חוו על בשרם את הענין.
פשוט תמי 4 עדיין לא שתלו תלונות ברשת על האחרים
חתול במנוע מול ג'וקים במתקן השתייה?sam22 כתב:ברור שתקרה.איינשטיין כתב:יש סיבה להניח שתופעה כזו לא תקרה במכשירים מחברות אחרות, כמו אלקטרה-בר??...
פשוט תמי 4 עדיין לא שתלו תלונות ברשת על האחרים...
נראה לי שיצאתי בזול יחסית...
http://pictures.mastermarf.com/blog/2010/101023-engine.jpg
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
התלונות שראיתי ברשת נראות לי אמינות מאד, כולל סרטונים שבהם בעל המכשיר מופיע מול המצלמה.sam22 כתב:ברור שתקרה.איינשטיין כתב:יש סיבה להניח שתופעה כזו לא תקרה במכשירים מחברות אחרות, כמו אלקטרה-בר??...
פשוט תמי 4 עדיין לא שתלו תלונות ברשת על האחרים...
אתה טוען שזה מבויים?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לא יצא לי לבדוק מכשירים של מתחרים, אני די בטוח שזה אותו דרעק גם שם (חסר להם שלא, אחרי שהתרגלתי לטעם של מים מועשרים בחלבון טרי מן החי אי אפשר לחזור אחורה...)
אני לא עובד אצל המתחרים, לא בתמי 4 ולא אצל דביר המדביר, סתם רציתי מים בלי ג'וקים.
בכל מקרה המדביר בדרך אלי, נקווה לטוב
אני לא עובד אצל המתחרים, לא בתמי 4 ולא אצל דביר המדביר, סתם רציתי מים בלי ג'וקים.
בכל מקרה המדביר בדרך אלי, נקווה לטוב
נראה לי שהולכת מים זה מערכת סגורה וגיןקים לא יכולים לזהם את המים . הייתה לי בעייה כזו בבית הישן שלי .
הגוקים מהסוג הזה פשוט משתלטים לך על כל הבית כלל מכשירי חשמל .. . הפתרון מאוש פשוט - ללכת לחנות מתמחה ולקנות את הבקבוק שאנשים המקצוענים משתמשים , תשאל . לקנות מרססת . לרסס . לסגור את החלונות . לנסוע לחופש עם המשפחה לכמה ימים .
והגוקים עוברים לשכנים ...
הגוקים מהסוג הזה פשוט משתלטים לך על כל הבית כלל מכשירי חשמל .. . הפתרון מאוש פשוט - ללכת לחנות מתמחה ולקנות את הבקבוק שאנשים המקצוענים משתמשים , תשאל . לקנות מרססת . לרסס . לסגור את החלונות . לנסוע לחופש עם המשפחה לכמה ימים .
והגוקים עוברים לשכנים ...