מפצל רשת על גבי החשמל ביס.
היי,
לאחרונה התקינו לי ממיר יס מקס טוטאל בחדר, ובעת ההתקנה וגם אחר כך בשירות הלקוחות הם התעקשו בתוקף שהם כבר לא מספקים את המפצל רשת שמתחבר ישירות לחשמל (רשת על גבי החשמל).
הם טוענים שזה גרם ליותר מדי בעיות, ובמקום זה הביאו לי סוויץ' רגיל.
נניח שזה נכון, מה אמור לעשות מישהו שהטלוויזיה שלו לא צמודה לראוטר - למשוך כבל רשת ברחבי הבית? נשמע לי טיפה הזוי.
אם מישהו מכיר את העניין, אשמח לתשובה... תודה!
לאחרונה התקינו לי ממיר יס מקס טוטאל בחדר, ובעת ההתקנה וגם אחר כך בשירות הלקוחות הם התעקשו בתוקף שהם כבר לא מספקים את המפצל רשת שמתחבר ישירות לחשמל (רשת על גבי החשמל).
הם טוענים שזה גרם ליותר מדי בעיות, ובמקום זה הביאו לי סוויץ' רגיל.
נניח שזה נכון, מה אמור לעשות מישהו שהטלוויזיה שלו לא צמודה לראוטר - למשוך כבל רשת ברחבי הבית? נשמע לי טיפה הזוי.
אם מישהו מכיר את העניין, אשמח לתשובה... תודה!
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
התקינו לי YES לפני שבועיים והתקינו לי יחד עם כל ממיר את התחליף העדכני שלהם לHPNA, זה רשת על coax, מבחינתך אין הבדל.
במקום להשתמש בתשתית החשמל (שלפעמים בעייתית וגם הציוד יקר יותר) הם משתמשים בכבלים שלהם עצמם, coax.
לי זה עובד יפה.
כנראה שהטכנאי שעשה לך את ההתקנה התעצל או לא ברור מה בדיוק קרה שם.
תעלה תמונה של הswitch הזה ששמו לך, מעניין אותי לראות אותו.
במקום להשתמש בתשתית החשמל (שלפעמים בעייתית וגם הציוד יקר יותר) הם משתמשים בכבלים שלהם עצמם, coax.
לי זה עובד יפה.
כנראה שהטכנאי שעשה לך את ההתקנה התעצל או לא ברור מה בדיוק קרה שם.
תעלה תמונה של הswitch הזה ששמו לך, מעניין אותי לראות אותו.
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שמו לך מתג של TP-LINK 4 יציאות,
תתקשר ותבקש מתאמי HPNA זה בידיוק אותו דבר כמו רשת החשמל רק על הכבלים של YES שפרוסים בבית בין שקע לשקע יזרום אינטרנט ומתאם מיוחד יקלוט אותו ויתרגם אותו מחיבור הכבל של YES ליציאת כבל רשת ככה שלא תצטרך להריץ כבלי רשת בבית פשוט תשתמש בתשתית הקיימת של YES..
תתקשר ותבקש מתאמי HPNA זה בידיוק אותו דבר כמו רשת החשמל רק על הכבלים של YES שפרוסים בבית בין שקע לשקע יזרום אינטרנט ומתאם מיוחד יקלוט אותו ויתרגם אותו מחיבור הכבל של YES ליציאת כבל רשת ככה שלא תצטרך להריץ כבלי רשת בבית פשוט תשתמש בתשתית הקיימת של YES..
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מאיפה הבטחון ששמו סוויטש?מה יש לו קו רשת שהיה מוכן?
אתה ממליץ שיריכיבו כמו אצלך ,עם התוספת של שנאי בגודל בלאטה?YardenBenlulu כתב:שמו לך מתג של TP-LINK 4 יציאות,
תתקשר ותבקש מתאמי HPNA זה בידיוק אותו דבר כמו רשת החשמל רק על הכבלים של YES שפרוסים בבית בין שקע לשקע יזרום אינטרנט ומתאם מיוחד יקלוט אותו ויתרגם אותו מחיבור הכבל של YES ליציאת כבל רשת ככה שלא תצטרך להריץ כבלי רשת בבית פשוט תשתמש בתשתית הקיימת של YES.....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 08#1639208
לידע כללי כך נראה HPNA וזה מה שהתקינו אצל פותח השרשור
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
Re: מאיפה הבטחון ששמו סוויטש?מה יש לו קו רשת שהיה מוכן?
הידע הכללי שלי יודע טוב מאוד מה זה HPNA ולפי מה שכתב פותח השרשור זה לא נראה כאילו יש לו כזה בבית כי הוא לא מבין איך מחברים טלוויזיה רחוקה מהראוטר לאינטרנט אז הסברתי לו..זורו44 כתב:אתה ממליץ שיריכיבו כמו אצלך ,עם התוספת של שנאי בגודל בלאטה?YardenBenlulu כתב:שמו לך מתג של TP-LINK 4 יציאות,
תתקשר ותבקש מתאמי HPNA זה בידיוק אותו דבר כמו רשת החשמל רק על הכבלים של YES שפרוסים בבית בין שקע לשקע יזרום אינטרנט ומתאם מיוחד יקלוט אותו ויתרגם אותו מחיבור הכבל של YES ליציאת כבל רשת ככה שלא תצטרך להריץ כבלי רשת בבית פשוט תשתמש בתשתית הקיימת של YES.....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 08#1639208
![]()
לידע כללי כך נראה HPNA וזה מה שהתקינו אצל פותח השרשור...
לגבי הבלאטה ממש לא התכוונתי ל HPNA עצמו אלא לשנאי שמוסיפים במידה וחסר מתח בבית, ומצב כזה קורה רק אם אין הזנת חשמל מחדר המדרגות לצלחת או אם חסר מתח בבית עקב זליגה של המתח לצרכנים אחרים.