איכות שידור HD ממש גרוע בYES
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה משתנה. בסרטים חדשים האיכות סבירה אבל אתה צודק שאין מה להשוות לקבצי mkv , אפילו לא ל 720.
בסדרות האיכות מצוינת.
בסרטי אנימציה האיכות מעולה.
בסדרות האיכות מצוינת.
בסרטי אנימציה האיכות מעולה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בהתחלה חשבתי שמדובר בפותח השרשור ואמרתי לעצמי שהוא סובל מפיצול אישיות...
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לצערי המצב בהוט ממש לא יותר טוב.
מינימום שלפחות ירשמו מה HD ומה UPSCALE.
ועל זה לשלם אקסטרא כסף...
מינימום שלפחות ירשמו מה HD ומה UPSCALE.
ועל זה לשלם אקסטרא כסף...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אני משלם להוט יותר מ-300 שקלים בחודש, יש לי כמעט את כל ערוצי ה-HD, ואינני טורח אפילו לבדוק מה משודר שם...
איכות תמונה שאינה מתקרבת בכלל לבלוריי, שלא לדבר על הסאונד...
איכות תמונה שאינה מתקרבת בכלל לבלוריי, שלא לדבר על הסאונד...
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ללא ספק, ב YES 2 במרתון "פסח קורע" אתמול שודר הסרט: "מה שקורה בווגאס" שבמקרה יושב לי בספריית ה NAS שלי באיכות 720P,
פתחתי שתי נקודות צפיה של 2 דקות הרצה של הסרט והאיכות ממש זוועה ביחס למה שראיתי במחשב שאפילו הוא מחובר במתאם VGA-HDMI...
פתחתי שתי נקודות צפיה של 2 דקות הרצה של הסרט והאיכות ממש זוועה ביחס למה שראיתי במחשב שאפילו הוא מחובר במתאם VGA-HDMI...
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
איך אפשר להשוות בכלל סרט שמשודר בטלוויזיהבHD?בביטרייט של 6 מגה לסרט בלוריי של 30 מגה ב1080P.
רוחב הפס בלווין כל כך מצומצם ,כך שסרט שבמוקד השדורים במקור ב30 מגה,עובר דחיסה וזה מה שאתם צופים.
זה כמו במחשב שייש לנו כונן קטן של חצי טרה ואנו רוצים לאחסן בו מאות סרטים,בלי כיווץ ודחיסה אין פטנט אחר לצפות בסרט באיכות שמתקרבת למקור.
רוחב הפס בלווין כל כך מצומצם ,כך שסרט שבמוקד השדורים במקור ב30 מגה,עובר דחיסה וזה מה שאתם צופים.
זה כמו במחשב שייש לנו כונן קטן של חצי טרה ואנו רוצים לאחסן בו מאות סרטים,בלי כיווץ ודחיסה אין פטנט אחר לצפות בסרט באיכות שמתקרבת למקור.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אצלי בהוט, בערוצי הסרטים SD יש לפעמים נקודות לבנות. בערוץ 516 יש נקודות לבנות גם בשם של הערוץ.
נראה לי שאני אצטרך להתרגל לזה.
אגב, לגבי איכות השידור של הסרטים - בלילה איכות הסרטים משתפרת ורואים מצויין, הכוונה לסרטים באיכות SD.
אגב, מי ששם לב, ערוץ HD הכי איכותי של הוט הוא - Hot 3 HD. אם אתם מנתקים את הממיר ומחברים אותו מחדש הוא מייד קופץ לערוץ הזה.
נראה לי שאני אצטרך להתרגל לזה.
אגב, לגבי איכות השידור של הסרטים - בלילה איכות הסרטים משתפרת ורואים מצויין, הכוונה לסרטים באיכות SD.
אגב, מי ששם לב, ערוץ HD הכי איכותי של הוט הוא - Hot 3 HD. אם אתם מנתקים את הממיר ומחברים אותו מחדש הוא מייד קופץ לערוץ הזה.
הבעיה היא שיש חבילות שמשדרות 6 ערוצים בתדר ויש כאלו שמשדרות 11 ערוצים כמו יס...זורו44 כתב:איך אפשר להשוות בכלל סרט שמשודר בטלוויזיהבHD?בביטרייט של 6 מגה לסרט בלוריי של 30 מגה ב1080P.
זה כמו במחשב שייש לנו כונן קטן של חצי טרה ואנו רוצים לאחסן בו מאות סרטים,בלי כיווץ ודחיסה אין פטנט אחר לצפות בסרט באיכות שמתקרבת למקור....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אין מה להשוות עם בלוריי.
לכבי השוואה עם הורדות, תתנו דוגמא ספציפית. היום ראינו את הפרק השני של game of thrones והאיכות טובה יותר מההורדות.
לכבי השוואה עם הורדות, תתנו דוגמא ספציפית. היום ראינו את הפרק השני של game of thrones והאיכות טובה יותר מההורדות.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
האמת בזמן האחרון נראה לי שהקבוצות שמעלות את הפרקים מתחילות לחסוך ברוחב פס..
פעם היו יוצאים פרקים של CSI Miami ששקלו בערך 1.5GB ,לפעמים אפילו קרוב ל2GB ..היום הפרק האחרון שיצא לעונה שקל בערך 1.1GB ..
דוג' קיצונית אפילו יותר זה NCIS , הפרקים בזמן האחרון שוקלים בסביבות ה800MB .. ואלו פרקים של 40 דקות , והאיכות בהתאם ..והנה כמה דוגמאות להשוואה :
hawaii five-0 ,הפרק האחרון שוקל 1.6GB ,הביטרייט של הוידאו הוא 4.6Mbps ,האודיו הוא גם AC3 2.0 בביטרייט של 320Kbps.
NCIS LA , הקובץ שוקל 1GB בערך ,הביטרייט של הוידאו הוא כ3Mbps ,האודיו הוא גם AC3 2.0 ב364Kbps .
וCriminal Minds לדוג' ,המצב אפילו גרוע יותר מNCIS - הקובץ שוקל 750MB , הביטרייט של הוידאו הוא בערך 2Mbps בסך הכל ,אבל הקובץ מגיע עם פס קול של DD 5.1 בביטרייט של 384Kbps .
ואם להסתכל על WEB-DL ,במקרה הזה של Castle העונה האחרונה , הקובץ שוקל 1.5GB בערך ,אבל יש לו שני פסי קול ,שניהם DD5.1 ב384Kbps ,אבל הוידאו עדיין מגיע עם ביטרייט סביר של 4Mbps ..
פעם היו יוצאים פרקים של CSI Miami ששקלו בערך 1.5GB ,לפעמים אפילו קרוב ל2GB ..היום הפרק האחרון שיצא לעונה שקל בערך 1.1GB ..
דוג' קיצונית אפילו יותר זה NCIS , הפרקים בזמן האחרון שוקלים בסביבות ה800MB .. ואלו פרקים של 40 דקות , והאיכות בהתאם ..והנה כמה דוגמאות להשוואה :
hawaii five-0 ,הפרק האחרון שוקל 1.6GB ,הביטרייט של הוידאו הוא 4.6Mbps ,האודיו הוא גם AC3 2.0 בביטרייט של 320Kbps.
NCIS LA , הקובץ שוקל 1GB בערך ,הביטרייט של הוידאו הוא כ3Mbps ,האודיו הוא גם AC3 2.0 ב364Kbps .
וCriminal Minds לדוג' ,המצב אפילו גרוע יותר מNCIS - הקובץ שוקל 750MB , הביטרייט של הוידאו הוא בערך 2Mbps בסך הכל ,אבל הקובץ מגיע עם פס קול של DD 5.1 בביטרייט של 384Kbps .
ואם להסתכל על WEB-DL ,במקרה הזה של Castle העונה האחרונה , הקובץ שוקל 1.5GB בערך ,אבל יש לו שני פסי קול ,שניהם DD5.1 ב384Kbps ,אבל הוידאו עדיין מגיע עם ביטרייט סביר של 4Mbps ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |