חיבור סאב וופר
בוקר טוב
אני זקוק לעזרה בשני נושאים הקשורים אחד לשני:
1. חיבור הסאב - חיברתי את הסאב לכניבת הסאב וופר ברסיבר. אינני יודע לאיזה כניסה לחבר בסאב עצמו:
יש לי 2 כניסות של line in אחת לבנה אחת אדומה, וכניסה נוספת של LFE IN בצבע צהוב. למי מבין השלוש לחבר?
2. לאחר שחיברתי כיצד אני יכול לבדוק שאכן הסאב עובד? הסאב עמד במחסן למעלה משנה בשל מעבר דירה
והייתי רוצה לוודא שהוא אכן עובד..
אודה על עזרתכם
דניאל
אני זקוק לעזרה בשני נושאים הקשורים אחד לשני:
1. חיבור הסאב - חיברתי את הסאב לכניבת הסאב וופר ברסיבר. אינני יודע לאיזה כניסה לחבר בסאב עצמו:
יש לי 2 כניסות של line in אחת לבנה אחת אדומה, וכניסה נוספת של LFE IN בצבע צהוב. למי מבין השלוש לחבר?
2. לאחר שחיברתי כיצד אני יכול לבדוק שאכן הסאב עובד? הסאב עמד במחסן למעלה משנה בשל מעבר דירה
והייתי רוצה לוודא שהוא אכן עובד..
אודה על עזרתכם
דניאל
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אתה יכול לשים פה צילום של החיבורים על הסאב שלך? איזה דגם הוא ושל איזה חברה?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תחבר מיציאת הסאב של המגבר (בדרך כלל רשום LPF, LFE, SUB PRE OUT) לכניסה בסאבוופר LFE או LINE IN.
אתה יכול לחבר כבל בודד ואפשרי גם עם מפצל Y לשתי הכניסות.
אתה צריך כבל קואקסיאלי (לדוגמה RG59 בעל מחברי RCA).
בשביל לבדוק תקינות לא צריך הרבה, מספיק שתגע בגיד המרכזי של המחבר הRCA בכדי שהסאב יפיק תדר...
אם אינך מבין ומסתבך עם הגדרות הרסיבר וחיבור הסאב תוכל להעזר עם איש מקצוע העוסק בתחום.
בשביל לבדוק תקינות לא צריך הרבה, מספיק שתגע בגיד המרכזי של המחבר הRCA בכדי שהסאב יפיק תדר...
אם אינך מבין ומסתבך עם הגדרות הרסיבר וחיבור הסאב תוכל להעזר עם איש מקצוע העוסק בתחום.
חיברתי כפי שהסברת וכאשר אני מדליק את הרסיבר אני שומע מן נקישה כזו המעידה כי הסאב פועל ומחובר (לעניות דעתי לפחות...) אולם בצפייה בסרטים אני בכלל לא מרגיש את חווית הבאסים...JEXY כתב:תחבר מיציאת הסאב של המגבר (בדרך כלל רשום LPF, LFE, SUB PRE OUT) לכניסה בסאבוופר LFE או LINE IN.
אם אינך מבין ומסתבך עם הגדרות הרסיבר וחיבור הסאב תוכל להעזר עם איש מקצוע העוסק בתחום....
אין כל הבדל בין המצב טרם הסאב לעכשיו.
אשמח לעזרה, אני מניח שהבעיה היא בחיבור ולאו דווקא בהגדרות הסאב
תודה
דניאל
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
קשה להגיד כל עוד לא רואים ויזואלית את המחבר ונכנסים להגדרות המכשיר...New_User כתב:חיברתי כפי שהסברת וכאשר אני מדליק את הרסיבר אני שומע מן נקישה כזו המעידה כי הסאב פועל ומחובר (לעניות דעתי לפחות...) אולם בצפייה בסרטים אני בכלל לא מרגיש את חווית הבאסים...JEXY כתב:תחבר מיציאת הסאב של המגבר (בדרך כלל רשום LPF, LFE, SUB PRE OUT) לכניסה בסאבוופר LFE או LINE IN.
אם אינך מבין ומסתבך עם הגדרות הרסיבר וחיבור הסאב תוכל להעזר עם איש מקצוע העוסק בתחום....
אין כל הבדל בין המצב טרם הסאב לעכשיו.
אשמח לעזרה, אני מניח שהבעיה היא בחיבור ולאו דווקא בהגדרות הסאב
תודה
דניאל...
אם על פי ספר הוראות של היצרן אתה לא מצליח לכוון את הסאב תעזר באיש מקצוע העוסק בתחום...