איך אני גורם לpowerdvd להציג 3D SBS?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
שוב, SBS זה לא תלת מימד שמבצע המרה על ידי תוכנה, הטלזויה מזהה אותו וואתה מפעיל ב TV.
אם זה לא קורה אולי בגלל המתאם DVI? ניסית לחבר ישירות HDMI?
אם זה לא קורה אולי בגלל המתאם DVI? ניסית לחבר ישירות HDMI?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אבל אם אני מעביר אותה לSBS והמחשב שולח וידאו רגיל, זה סתם נראה דפוק. שברתי את הראש עם זה איזה חצי שעה.
מה שהמחשב שולח צריך להיות בSBS כדי שהטלויזיה תוכל להמיר את זה.
עם encodes אין בעיה, כי הם כבר SBS. אבל אני לא מוצא שום נגן שיוכל להציג BR בSBS.
מה שהמחשב שולח צריך להיות בSBS כדי שהטלויזיה תוכל להמיר את זה.
עם encodes אין בעיה, כי הם כבר SBS. אבל אני לא מוצא שום נגן שיוכל להציג BR בSBS.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
psychuil,
הסבירו לך כבר כמה פעמים שאין דבר כזה אות SBS ואתה מתעקש.
SBS זה וידאו רגיל. נקודה. רק הטלויזיה ממירה את זה ל-3D. נקודה.
תוודא שאתה שולח 1080P
תוודא שאין שום CROP על התמונה או FULL SCREEN והסרט נשלח בדיוק כמו שהוא - רחב (אני נתקלתי בזה ושברתי את הראש שעה שלמה להבין למה ה-3D משובש)
הסבירו לך כבר כמה פעמים שאין דבר כזה אות SBS ואתה מתעקש.
SBS זה וידאו רגיל. נקודה. רק הטלויזיה ממירה את זה ל-3D. נקודה.
תוודא שאתה שולח 1080P
תוודא שאין שום CROP על התמונה או FULL SCREEN והסרט נשלח בדיוק כמו שהוא - רחב (אני נתקלתי בזה ושברתי את הראש שעה שלמה להבין למה ה-3D משובש)
לא כלכך הבנתי מה קורה פה, אבל אני ינסה לפתור לך את הבעיה...
SBS זה וידאו רגיל שהתמונה מוכפלת בו ומחולקת אחת לעין ימין ואחת לעין שמאל, וזה נראה ככה:
עכשיו, כל כרטיס מסך "יודע" לשדר אותו, כי זה בעצם קובץ וידיאו רגיל, אך הטלוויזיה עצמה צריכה לעשות את הפענוח, לאחד בין התמונות ולהציג תמונה אחת תלת מימדית.
מה שאני חושב שאתה מנסה לעשות, זה להציג סרט מדיסק בלוריי 3D ב SBS... אם כן, אז בתוכנה עצמה אתה יכול לשחק שם בהגדרות ולבחור שהתמונה תשודר ב SBS (יש עוד אפשרויות). ד"א, ברגע שאתה משדר וידיאו תלת מימד מבלוריי מלא, הטלויזיה אמורה אוטומטית להמיר את התמונה ל3D מלא, לפחות ככה זה אצלי ב D550.
אם בכל זאת הורדת קובץ של וידאו תלת מימד SBS, תנסה להריץ אותו בתוכנה אחרת (מומלץ באמצעות POT PLAYER על מנת לקבל תרגום בתלת מימד).
עריכה - כדי להציג FULL3D מBLURAY, יש לראות שהחומרה שלך יודעת להוציא את זה ושהטלוויזיה יודעת לקבל את זה (דרוש תמיכה ב HDMI1.4, גם של החומרה וגם של הכבל)
SBS זה וידאו רגיל שהתמונה מוכפלת בו ומחולקת אחת לעין ימין ואחת לעין שמאל, וזה נראה ככה:

עכשיו, כל כרטיס מסך "יודע" לשדר אותו, כי זה בעצם קובץ וידיאו רגיל, אך הטלוויזיה עצמה צריכה לעשות את הפענוח, לאחד בין התמונות ולהציג תמונה אחת תלת מימדית.
מה שאני חושב שאתה מנסה לעשות, זה להציג סרט מדיסק בלוריי 3D ב SBS... אם כן, אז בתוכנה עצמה אתה יכול לשחק שם בהגדרות ולבחור שהתמונה תשודר ב SBS (יש עוד אפשרויות). ד"א, ברגע שאתה משדר וידיאו תלת מימד מבלוריי מלא, הטלויזיה אמורה אוטומטית להמיר את התמונה ל3D מלא, לפחות ככה זה אצלי ב D550.
אם בכל זאת הורדת קובץ של וידאו תלת מימד SBS, תנסה להריץ אותו בתוכנה אחרת (מומלץ באמצעות POT PLAYER על מנת לקבל תרגום בתלת מימד).
עריכה - כדי להציג FULL3D מBLURAY, יש לראות שהחומרה שלך יודעת להוציא את זה ושהטלוויזיה יודעת לקבל את זה (דרוש תמיכה ב HDMI1.4, גם של החומרה וגם של הכבל)
אני חושב שאתה טועה בזה... הוא כן יוכל להציג תלת מימד אך לא FULLHD 3D.mp3lll כתב:idonava
זה לא רלוונטי, אם אין לו רכיב חומרה ( קרי כרטיס מסך מתאים) הוא לא יכול להציג תלת מימד....
ולפי מה שמצאתי באינטרנט, הכרטיס מסך שלו לא תומך בHDMI 1.4.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הכרטיס שלו לא תומך ב3D , רק כרטיסי המסך מסדרה HD6XXX והHD7XXX החדשה יותר תומכים בתלת מימד בצורה מלאה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אני אף פעם לא טועה.idonava כתב:אני חושב שאתה טועה בזה... הוא כן יוכל להציג תלת מימד אך לא FULLHD 3D.mp3lll כתב:idonava
זה לא רלוונטי, אם אין לו רכיב חומרה ( קרי כרטיס מסך מתאים) הוא לא יכול להציג תלת מימד....
ולפי מה שמצאתי באינטרנט, הכרטיס מסך שלו לא תומך בHDMI 1.4....
איפה? במשך חצי שעה חיפשתי את זה גם בpowerDVD, גם בVLC וגם בעוד כמה נגנים. בשום מקום האופציה לא הופיעה לי.idonava כתב:מה שאני חושב שאתה מנסה לעשות, זה להציג סרט מדיסק בלוריי 3D ב SBS... אם כן, אז בתוכנה עצמה אתה יכול לשחק שם בהגדרות ולבחור שהתמונה תשודר ב SBS (יש עוד אפשרויות)....
זה בדיוק מה שאני שואל, איפה האופציה הזו נמצאת בדיוק. לא אכפת לי על איזה נגן מדובר.
כשאתה מריץ את הסרט ב PDVD, תוודא שהכפתור 3D מופעל ואני לא זוכר איפה בדיוק ראיתי את האפשרות ל SBS אין לי את התוכנה זמינה כרגע (יכול להיות שזה היה אפילו ב TMT).
בכל מקרה, אני מציע לך לנסות להוריד קבצי MKV 3D SBS 1080P או שתקנה כרטיס מסך שתומך ב3D.
ד"א, תנסה גם דרך התוכנה Stereoscopic
http://3dtv.at/products/Player/Index_de.aspx
בהצלחה.
בכל מקרה, אני מציע לך לנסות להוריד קבצי MKV 3D SBS 1080P או שתקנה כרטיס מסך שתומך ב3D.
ד"א, תנסה גם דרך התוכנה Stereoscopic
http://3dtv.at/products/Player/Index_de.aspx
בהצלחה.