חוו"ד על רסיבר Denon AVR-1911

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Oranl פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי,
אני לא מבין עדיין מספיק ברסיברים ובתחום השמע לקולנוע ביתי. אני מחפש רסיבר טוב ולא יקר ל-D7000 LED שלי וראיתי את המבצע הזה של "עולם הקולנוע" - הרסיבר שבכותרת ב-2500 ש"ח - קישור למבצע

1. איך הרסיבר בפני עצמו?
2. איך הוא בהשוואה לרסיברים אחרים בתג המחיר הזה?
3. האם זה הרסיבר שיתאים לי - אין לי מערכת רמקולים עדיין והייתי רוצה לרכוש אחת, רק שעדיין לא מצאתי משהו מתאים. השאלה אם כדאי לנצל את המבצע ולהצטייד כבר ברסיבר?
4. האם עדיף בכלל לרכוש את הרסיבר הזה מחו"ל שם מחירו עומד על 420$ - כ-1000 שקל פחות ממחירו כאן לאחר ההנחה.

תודה למבינים ולמייעצים (Y)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

1. רסיבר טוב מאוד, אבל כדאי לשמוע אותו ורצוי בשילוב עם כמה מערכות רמקולים לפני שמחליטים על קניה...

2. תמורה מאוד גבוהה למחיר הנוכחי שלו (הוא במכירת חיסול כי יצא לו מחליף - ה-1912) (Y)

3. אני אישית בדעה שהרסיבר צריך להתאים לרמקולים ולא להיפך. מבצעים באים והולכים, ועם כל הכבוד למחיר, בסופו של יום איכות הסאונד המתקבלת יותר חשובה בטווח הארוך. לכן, אם אתה כבר הולך על הרסיבר הזה, אז בהחלט מומלץ מאוד לקנות גם רמקולים באותה הזדמנות. אם אתה בכל מקרה לא הולך לקנות רמקולילם עכשיו, אז אין טעם לקנות רסיבר "מראש" - אין לזה שום משמעות... 8O

4. $420 בחו"ל הם שווי ערך לכ-1,500 ש"ח. לזה תוסיף 33.4% מיסים, בין $80 ל-$170 משלוח (ימי או אווירי) וממיר מתח בסדר גודל של עוד איזה 500 ש"ח והגעת לעלות כוללת של משהו כמו 3,000 ש"ח. עדיין משתלם? :roll:

Oranl פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

הביקורת כאן די שיבחה את איכות הסאונד של הרסיבר הזה, ולכן הוא נראה לי מעניין.
הקנייה שלו כעת, לפני רכישה של רמקולים (למרות שאני יודע פחות או יותר למה אני מכוון - 5.1 או 7.1 אלחוטי של סמסונג) היא אך ורק למטרת מימוש המבצע. נכון שתמיד יהיו מבצעים אבל לפעמים גם צריך לקפוץ על מציאות.

לגבי העלות - שכנעת אותי, המיסים והמכס הופכים את זה ללא ריאלי.

השאלה אם כדאי להסתמך על הביקורות ולנצל את המבצע או לחכות עד שאקנה רמקולים, רק שאז לא ניתן לדעת אם יהיו מבצעים טובים. גם פיצול הרכישה הוא אלמנט חשוב בהיבט הכלכלי.

Oranl פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

More inputs any1?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”