רסיבר ONKYO TX-NR609 - שאלה לגבי קניה
שלום לכולם,
אני רוצה להכנס לתחום של האודיו הקצת יותר איכותי וחשבתי על לקנות את הרסיבר הנ"ל..
ראיתי שהמחירים בארץ נעים באזור ה 4900~ כאשר בחו"ל המחיר של הרסיבר עומד על 400$~.. פשוט שערוריה ההפרש הזה.
השאלה שלי, האם לדעתכם אתם ממליצים לקנות רסיבר באייבי (עם משלוח יוצא פחות מ 600$)? אני מבין שהמכס יעלה לפחות עוד 500 שקל אבל זה עדיין משמעותית יותר זול. הבעיה היחידה היא גם שאין אחריות או שצריך לשלוח לשם..
מישהו עשה כזה דבר ויכול לשתף את הנסיון שלו?
תודה!
אני רוצה להכנס לתחום של האודיו הקצת יותר איכותי וחשבתי על לקנות את הרסיבר הנ"ל..
ראיתי שהמחירים בארץ נעים באזור ה 4900~ כאשר בחו"ל המחיר של הרסיבר עומד על 400$~.. פשוט שערוריה ההפרש הזה.
השאלה שלי, האם לדעתכם אתם ממליצים לקנות רסיבר באייבי (עם משלוח יוצא פחות מ 600$)? אני מבין שהמכס יעלה לפחות עוד 500 שקל אבל זה עדיין משמעותית יותר זול. הבעיה היחידה היא גם שאין אחריות או שצריך לשלוח לשם..
מישהו עשה כזה דבר ויכול לשתף את הנסיון שלו?
תודה!
אני הבאתי אותו מארצות הברית.
למזלי הרע היה לו תקלה ולא היתה אחריות בארץ מה שהצריך אותי לשלוח את זה לתיקון בארה"ב ושוב חזרה לישראל.
לדעתי עדיף לך להביא מארצות הברית. גם אם יש את הסיכון הקטן שתהיה תקלה עדיין עדיף לך לקנות עוד אחד חדש וזה עדיין יותר זול מבארץ.
קח בחשבון שתצטרך ממיר מתח שעולה בערך 500 ש"ח.
למזלי הרע היה לו תקלה ולא היתה אחריות בארץ מה שהצריך אותי לשלוח את זה לתיקון בארה"ב ושוב חזרה לישראל.
לדעתי עדיף לך להביא מארצות הברית. גם אם יש את הסיכון הקטן שתהיה תקלה עדיין עדיף לך לקנות עוד אחד חדש וזה עדיין יותר זול מבארץ.
קח בחשבון שתצטרך ממיר מתח שעולה בערך 500 ש"ח.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
דבר ראשון, אל תאמין למחירים שאתה רואה בזאפ: 609 עולה בארץ יותר קרוב ל-3,000 ש"ח מל-5,000 ש"ח..!
שנית, סה"כ מיסים על רכישה של רסיבר באיביי זה 33.4% מהקנייה, וזה בהחלט עלול לכלול גם את המשלוח, כך שהעלות של זה יותר קרובה ל-800 ש"ח מל-500 ש"ח.
שלישית, תצטרך כאמור להוציא עוד 500 ש"ח בערך על ממיר מתח.
רביעית, אין לך כאמור אחריות בארץ על המכשיר, וכל תקלה תגרור משלוח שלו לחו"ל אם תרצה להפעיל את האחריות.
סה"כ יצא שאתה תשלם משהו כמו 3,000 ש"ח על יבוא אישי של 609, וכאמור אםשר להשיג אותו בארץ במחיר די קרוב לכך!
בקיצור, רכישה של מגבר מחו"ל מומלצת רק ברמות מחירים גבוהות יותר...
שנית, סה"כ מיסים על רכישה של רסיבר באיביי זה 33.4% מהקנייה, וזה בהחלט עלול לכלול גם את המשלוח, כך שהעלות של זה יותר קרובה ל-800 ש"ח מל-500 ש"ח.
שלישית, תצטרך כאמור להוציא עוד 500 ש"ח בערך על ממיר מתח.
רביעית, אין לך כאמור אחריות בארץ על המכשיר, וכל תקלה תגרור משלוח שלו לחו"ל אם תרצה להפעיל את האחריות.
סה"כ יצא שאתה תשלם משהו כמו 3,000 ש"ח על יבוא אישי של 609, וכאמור אםשר להשיג אותו בארץ במחיר די קרוב לכך!
בקיצור, רכישה של מגבר מחו"ל מומלצת רק ברמות מחירים גבוהות יותר...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כל חנות מתמחה באיזור מגוריך שתדבר בה בצורה רצינית עם איש מכירות תוכל לתת לך הצעה הרבה יותר תחרותית מ-4,900 ש"ח על ה-609..!
לגבי חנויות מומלצות, ראה בקישור "איפה קונים?" בראש העמוד.
לגבי חנויות מומלצות, ראה בקישור "איפה קונים?" בראש העמוד.