בושה וחרפה מה שאתרי המתרגמים עושים ללקוחות שלהם
-
shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
במקרה החלטתי לראות את משחקי הכס עונה 2
בכיף שלי אמרתי יש בטח תרגום, עבר מספיק זמן.
גלישה לאתר סאבסנטר ואני רואה שהתרגום על 90% למרות שיצאה הגרסא ממזמן.
קריאת התגובות של אנשים באתר מסבירה את התופעה.
מסתבר שהמתרגם החליט "להעניש" את הצופים ולא לשחרר את זה ולתקוע אותם
ואף שלח לעברם איום:
בקרוב נכנס להגהה, כל תגובה שלא תיהיה במקום או שתפרסם כל דבר אחר תמחק כולל היוזר לאלתר מהאתר.
.
כל זאת בשביל שאנשים לא יעיזו לפתוח את הפה שלהם, ממש האינטרנט בהתגלמותו, כל הכבוד.
כל החוצפה הזאת בזמן שיש בכלל תרגום בעברית כאן:
http://www.subscenter.org/he/subtitle/s ... rones/2/2/
ואת זה מצאתי מתגובות של כמה צדיקים שכנראה חרפו את נפשם ולא יהיה להם מעתה יוזר באתר המדובר.
ובל נשכח שהאתר הזה גובה כסף (במסווה של "תרומה) מקהל לקוחותיו עבור שרותי פרימיום.
חוצפה, בושה, בזיון, טיפשות, מחלת גדלות.. מה לא.
בקיצור, כל הסצנה הזאת מנוהלת על ידי ילדים בני 15 וזה חבל.
שמישהו רציני יקח את זה לידיים וימצא דרך לעשות מזה כסף, נמאס מהמשחקייה הזאת.
בכיף שלי אמרתי יש בטח תרגום, עבר מספיק זמן.
גלישה לאתר סאבסנטר ואני רואה שהתרגום על 90% למרות שיצאה הגרסא ממזמן.
קריאת התגובות של אנשים באתר מסבירה את התופעה.
מסתבר שהמתרגם החליט "להעניש" את הצופים ולא לשחרר את זה ולתקוע אותם
ואף שלח לעברם איום:
בקרוב נכנס להגהה, כל תגובה שלא תיהיה במקום או שתפרסם כל דבר אחר תמחק כולל היוזר לאלתר מהאתר.
.
כל זאת בשביל שאנשים לא יעיזו לפתוח את הפה שלהם, ממש האינטרנט בהתגלמותו, כל הכבוד.
כל החוצפה הזאת בזמן שיש בכלל תרגום בעברית כאן:
http://www.subscenter.org/he/subtitle/s ... rones/2/2/
ואת זה מצאתי מתגובות של כמה צדיקים שכנראה חרפו את נפשם ולא יהיה להם מעתה יוזר באתר המדובר.
ובל נשכח שהאתר הזה גובה כסף (במסווה של "תרומה) מקהל לקוחותיו עבור שרותי פרימיום.
חוצפה, בושה, בזיון, טיפשות, מחלת גדלות.. מה לא.
בקיצור, כל הסצנה הזאת מנוהלת על ידי ילדים בני 15 וזה חבל.
שמישהו רציני יקח את זה לידיים וימצא דרך לעשות מזה כסף, נמאס מהמשחקייה הזאת.
-
shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אני לא מעוניין להרים את הכפפה, ואין לי בעיה לציין את זה.
בכל מקרה ציניות זו לא התשובה לזה.
אם מישהו מספק שירות שיספק אותו, שלא יעשה שביתות איטלקיות מתי שבא לו.
בדיוק כמו שהאתר הזה יחליט יום אחד לא לפרסם כתבות חדשות מכיוון שכמה משתמשים החליטו לדבר לא יפה.
זו לא דרך לפעול, בדיוק כמו התשובה שלך.
בעמוד הפרק יש 90 תגובות כנגד התופעה הזו, זה לא מעט.
גם אם אתה מספק שירות חינם אין לך זכות להחזיק אנשים כבני ערובה. הם צריכים ללמוד להתנהל ולהתנהג.
בכל מקרה ציניות זו לא התשובה לזה.
אם מישהו מספק שירות שיספק אותו, שלא יעשה שביתות איטלקיות מתי שבא לו.
בדיוק כמו שהאתר הזה יחליט יום אחד לא לפרסם כתבות חדשות מכיוון שכמה משתמשים החליטו לדבר לא יפה.
זו לא דרך לפעול, בדיוק כמו התשובה שלך.
בעמוד הפרק יש 90 תגובות כנגד התופעה הזו, זה לא מעט.
גם אם אתה מספק שירות חינם אין לך זכות להחזיק אנשים כבני ערובה. הם צריכים ללמוד להתנהל ולהתנהג.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
שלומי, אני מסכים איתך.
תסתכל בשרשור על משחקי הכס בפורום סרטים וטלוויזיה, יש שם פתרון ספציפי לנושא הכתוביות של הסדרה הזו.
תסתכל בשרשור על משחקי הכס בפורום סרטים וטלוויזיה, יש שם פתרון ספציפי לנושא הכתוביות של הסדרה הזו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
האם אתה מבין בכמה אופנים המשפט שלך הוא בעייתי?shlomiassaf כתב: גם אם אתה מספק שירות חינם אין לך זכות להחזיק אנשים כבני ערובה. הם צריכים ללמוד להתנהל ולהתנהג....
לא רוצה? לא טוב לך? אתה חושב שאתה היית מנהל את זה אחרת? איבדת את האמון בהם? אתה בטוח שזה יגרום לכל הלקוחות שלהם לעזוב אותם? ס-ב-ב-ה הכל בסדר זכותך, אבל להתפוצץ ככה על משהו שאתה מקבל בחינם זה מוזר מאוד.
תן לי לשאול אותך שאלה ישירה:
הם חייבים לך משהו?! האם יש לך זכות לדרוש מהם בצורה כל כך חריפה משהו שאתה מקבל בכלל בחינם?
בני ערובה שלהם
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
יש לזה פתרון ואפילו פשוט. אנשים צריכים לקום ולעשות מעשה כדי לשבור את "המונופול" של קבוצות תרגום כאלה ואחרות.
מה המעשה? - לתרגם, פשוט מאוד.
נכון שעד לא מזמן אתרי הכתוביות עשו יד אחת עם קבוצות המתרגמים ולא נתנו במה למתרגמים פרטיים, אבל המצב השתנה. גם sratim וגם torec מוכנים להעלות כתוביות של מתרגמים פרטיים (בתנאי שהם עומדים בסטנדרט איכות מסויים).
בנוסף, יש רשימה ארוכה של אתרי כתוביות בחו"ל שישמחו לקבל כל כתובית שתעלו לשם.
אני חשבתי זה יפתח את הדרך לאנשים שמוכנים לתרגם ועד עכשיו נחסמו, אבל מסתבר שהתבדיתי.
כנראה שהתקופה של "קהילת האינטרנט" שבה אנשים תורמים כל אחד מיכולתו לקהילה עברה מהעולם (לפחות בקרב הישראלים), והגענו לתקופת "מגיע לי".
אני הרי בטוח שהרוב המכריע של החברים באתר הזה יודע אנגלית מצויין. כתוביות באנגלית לסדרות יוצאות תוך שעות ספורות מרגע השידור (addic7ed.com), אם כל אחד יקדיש כמה שעות לתרגם סדרה אחרת, לא נצטרך יותר טובות מאף אחד.
ואגב - כדי להקדים תשובה ל "אז למה אתה לא עושה את זה?", אני כן.
מה המעשה? - לתרגם, פשוט מאוד.
נכון שעד לא מזמן אתרי הכתוביות עשו יד אחת עם קבוצות המתרגמים ולא נתנו במה למתרגמים פרטיים, אבל המצב השתנה. גם sratim וגם torec מוכנים להעלות כתוביות של מתרגמים פרטיים (בתנאי שהם עומדים בסטנדרט איכות מסויים).
בנוסף, יש רשימה ארוכה של אתרי כתוביות בחו"ל שישמחו לקבל כל כתובית שתעלו לשם.
אני חשבתי זה יפתח את הדרך לאנשים שמוכנים לתרגם ועד עכשיו נחסמו, אבל מסתבר שהתבדיתי.
כנראה שהתקופה של "קהילת האינטרנט" שבה אנשים תורמים כל אחד מיכולתו לקהילה עברה מהעולם (לפחות בקרב הישראלים), והגענו לתקופת "מגיע לי".
אני הרי בטוח שהרוב המכריע של החברים באתר הזה יודע אנגלית מצויין. כתוביות באנגלית לסדרות יוצאות תוך שעות ספורות מרגע השידור (addic7ed.com), אם כל אחד יקדיש כמה שעות לתרגם סדרה אחרת, לא נצטרך יותר טובות מאף אחד.
ואגב - כדי להקדים תשובה ל "אז למה אתה לא עושה את זה?", אני כן.
כמתכנת ומנהל (בעבר) של האתר אני אסביר לך כמה כללים בסיסיים:
1) האתר סאבסנטר בראש ובראשונה דואג להביא אך ורק את התרגומים הטובים ביותר שאפשר למצוא ברשת באיכות ובסטנדרט הגבוהה ביותר.
2) אף מתרגם לא מעניש אף גולש
במקרה הסדרה הזו מתורגמת ע"י בחור שנמצא כרגע בלחץ של בגרויות וקשה לו למצוא זמן לסיים את תרגום הפרק, הבחור מקבוצת Qsubs
בכל אופן האתר לא יחכה לו ויעלה תרגום אחר בתקווה שיעלה היום. (ולא אותו תרגום מקולקל שאתה הורדת מהתגובות)
ולידע כללי
המתרגמים ברובם הם בני 25+ ואף חלקם מגיע לסביבות ה40+ לכן הם ממש לא ילדים בני 15.
בנוגע למנהלי האתר, אין צורך שהם יהיו גדולים מידי אך הם בגיל המספיק כדי לדאוג לאיכות הגבוהה ביותר
תאמין לי שאין משהו אחר שרוצים לעשות מלבד לשחרר תרגום ובמיוחד לסדרה כזו פופלארית, אך יש גם חיים לבן אדם וזה חול המועד ויש סדרי עדיפויות.
וזה שהאתרים האמריקאים מוכנים לעלות כל *** שישלחו אליהם זו הבעיה שלהם, בסאבסנטר אני יכול להבטיח לך שתמצא רק את ההכי טוב שאפשר למצוא ברשת כדי לקבל חוויה וצפייה מקסימלית
ואם אתה מוכן להתפשר על תרגומים עלובים אתה מוזמן לחפש באתרים האמריקאים.
בנוגע לתרומה
האתר איננו מפרסם פרסומות באתר כדי להשאיר את חווית הגלישה נעימה מהירה וקלילה
לכן האתר זקוק לתרומות כדי לתפעל אותו, כמות הכניסות אליו והתעבורה שהוא צורך גבוהה מכלל האתרים שאתה מכיר
אתה לא חייב לתרום, אך אם תתרום תקבל הטבות ששאר הגולשים לא מקבלים.
1) האתר סאבסנטר בראש ובראשונה דואג להביא אך ורק את התרגומים הטובים ביותר שאפשר למצוא ברשת באיכות ובסטנדרט הגבוהה ביותר.
2) אף מתרגם לא מעניש אף גולש
במקרה הסדרה הזו מתורגמת ע"י בחור שנמצא כרגע בלחץ של בגרויות וקשה לו למצוא זמן לסיים את תרגום הפרק, הבחור מקבוצת Qsubs
בכל אופן האתר לא יחכה לו ויעלה תרגום אחר בתקווה שיעלה היום. (ולא אותו תרגום מקולקל שאתה הורדת מהתגובות)
ולידע כללי
המתרגמים ברובם הם בני 25+ ואף חלקם מגיע לסביבות ה40+ לכן הם ממש לא ילדים בני 15.
בנוגע למנהלי האתר, אין צורך שהם יהיו גדולים מידי אך הם בגיל המספיק כדי לדאוג לאיכות הגבוהה ביותר
תאמין לי שאין משהו אחר שרוצים לעשות מלבד לשחרר תרגום ובמיוחד לסדרה כזו פופלארית, אך יש גם חיים לבן אדם וזה חול המועד ויש סדרי עדיפויות.
וזה שהאתרים האמריקאים מוכנים לעלות כל *** שישלחו אליהם זו הבעיה שלהם, בסאבסנטר אני יכול להבטיח לך שתמצא רק את ההכי טוב שאפשר למצוא ברשת כדי לקבל חוויה וצפייה מקסימלית
ואם אתה מוכן להתפשר על תרגומים עלובים אתה מוזמן לחפש באתרים האמריקאים.
בנוגע לתרומה
האתר איננו מפרסם פרסומות באתר כדי להשאיר את חווית הגלישה נעימה מהירה וקלילה
לכן האתר זקוק לתרומות כדי לתפעל אותו, כמות הכניסות אליו והתעבורה שהוא צורך גבוהה מכלל האתרים שאתה מכיר
אתה לא חייב לתרום, אך אם תתרום תקבל הטבות ששאר הגולשים לא מקבלים.
הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא להמציא אותו
- danielziskind
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האמת שראיתי גם את ההודעה הזאת, ולא הבנתי על מה הם כועסים?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
משהו יכול להסביר מה קרה לטורק? פעם הוא היה שחקן חזק, היום אין שם כלל תרגומים, הם מופיעים קודם בסאבנטר, ורק לאחר מכן בטורק.
מישהו אמר שהם גונבים תרגומים?
מישהו אמר שהם גונבים תרגומים?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73357
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
HaiZone - אפשר לשאול למה לאחרונה הרבה מאוד תרגומים לסרטים שעולים לאתר "סרטים" לא מגיעים אליכם? פעם הייתי נכנס רק לסאבסנטר, אבל לאחרונה אני נכנס לשניהם במקביל מכיוון שבסרטים יש תרגומים שאצלכם אין. הנה דוגמא:
http://sratim.co.il/view.php?id=193753&q=Carnage#
http://www.subscenter.org/he/subtitle/m ... f-carnage/
http://sratim.co.il/view.php?id=112538&q=My+Fair+Lady#
http://www.subscenter.org/he/subtitle/m ... fair-lady/
ישנם עוד כמה וכמה דוגמאות, אשמח לדעת מה הסיבה לכך.
http://sratim.co.il/view.php?id=193753&q=Carnage#
http://www.subscenter.org/he/subtitle/m ... f-carnage/
http://sratim.co.il/view.php?id=112538&q=My+Fair+Lady#
http://www.subscenter.org/he/subtitle/m ... fair-lady/
ישנם עוד כמה וכמה דוגמאות, אשמח לדעת מה הסיבה לכך.
Huber
אני לא אחראי על שום חלק בסאבסנטר מלבד עבודות תכנות.
אני יכול לשער שיש לזה מספר גורמים
מידי יום עולים לרשת עשרות כתוביות לשלושת האתרים במקביל
90 אחוז מהכתוביות תוכל למצוא תמיד בסאבסנטר מאחר והמתרגמים מעלים בעצמם ושאר האתרים מעתיקים.
ושאר ה10 אחוז קורה בדיוק ההפך, תוכל למצוא באתרים האחרים אך לא תמיד הצוות מספיק לקחת את התרגומים מהאתרים האחרים ולעלות אליו.
רוב הסרטים והסדרות כיום מועלות אך ורק לסאבסנטר וכל השאר מעתיקים, ולכן אני מציע שזה עדיין יהיה המקור הראשון שלך לכתוביות.
את מה שכתבתי כאן העברתי הלאה
במידה ואתה מכיר עוד כאלה אתה מוזמן תמיד לפנות במייל לכתובת
[email protected] וישמח לתת לך מענה ולטפל בדרישתך.
אני לא אחראי על שום חלק בסאבסנטר מלבד עבודות תכנות.
אני יכול לשער שיש לזה מספר גורמים
מידי יום עולים לרשת עשרות כתוביות לשלושת האתרים במקביל
90 אחוז מהכתוביות תוכל למצוא תמיד בסאבסנטר מאחר והמתרגמים מעלים בעצמם ושאר האתרים מעתיקים.
ושאר ה10 אחוז קורה בדיוק ההפך, תוכל למצוא באתרים האחרים אך לא תמיד הצוות מספיק לקחת את התרגומים מהאתרים האחרים ולעלות אליו.
רוב הסרטים והסדרות כיום מועלות אך ורק לסאבסנטר וכל השאר מעתיקים, ולכן אני מציע שזה עדיין יהיה המקור הראשון שלך לכתוביות.
את מה שכתבתי כאן העברתי הלאה
במידה ואתה מכיר עוד כאלה אתה מוזמן תמיד לפנות במייל לכתובת
[email protected] וישמח לתת לך מענה ולטפל בדרישתך.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73357
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מניסיוני, ההבדל בין סאבסנטר לסרטים די קטן מבחינת מה עולה פה ומה עולה שם, רב מה שיש פה יש שם ולהיפך, רק שלאחרונה יש יותר ויותר כתוביות שכן עולות לסרטים ולא לסאבסנטר. הסיבה המרכזית שאני קודם ניגש לסאבסנטר היא כמובן נוחות, האתר שלכם (וזו מחמאה גדולה) הרבה יותר אינטואטיבי ונוח למשתמש. מבחינתי אם רובם המכריע של הכתוביות היו בסאבסנטר לא הייתי טורח להיכנס לאתרים אחרים, אבל ברגע שיותר ויותר כתוביות קיימות באתר אחר אין ברירה.HaiZone כתב:
ושאר ה10 אחוז קורה בדיוק ההפך, תוכל למצוא באתרים האחרים...
אני לא צריך לשלוח מייל לעדכן מה יש שם ומה אין, הדרך לבדוק זאת פשוטה להפליא - בדף הראשי של שני האתרים מצויין בפירוש מה עלה חדש כל יום, פשוט גשו לשם פעם ביום וראו מה פיספסתם. קל, לא?
אני שמח שהעברת את המידע לגורמים הנכונים, אשמח אם תעביר גם את התגובה הנוכחית
ד"א - לטורק אני כבר זמן רב מאוד לא טורח בכלל להכינס, מבחינתי הוא לא ממש מהווה משמעותי בתחום.
Huber
תודה רבה על המחמאות
אקח את המחמאות אישית אליי
כאל הבן אדם שתיכנן ותיכנת את המערכת מאפס, בכל נקודה ונקודה באתר
ואיפה להציב כל דבר ואילו פי'צרים יופיעו בעמוד הראשי ובאיזו צורה להציג אותם
במידה ואתה פנוי
אשמח אם תביא לי מסנג'ר שלך כדי שאשתמש בך כבטא טאסטר לפרויקט חדש בנושא שאני עומל עליו כרגע.
תודה רבה. (ואעביר גם את ההודעה הזו)
תודה רבה על המחמאות
אקח את המחמאות אישית אליי
כאל הבן אדם שתיכנן ותיכנת את המערכת מאפס, בכל נקודה ונקודה באתר
ואיפה להציב כל דבר ואילו פי'צרים יופיעו בעמוד הראשי ובאיזו צורה להציג אותם
במידה ואתה פנוי
אשמח אם תביא לי מסנג'ר שלך כדי שאשתמש בך כבטא טאסטר לפרויקט חדש בנושא שאני עומל עליו כרגע.
תודה רבה. (ואעביר גם את ההודעה הזו)
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מעולם לא הבנתי למה מתרגם אחד עובד על סדרה. אוקיי, אפשר להבין שיש הרבה סדרות וסרטים לתרגם, אבל בסדרה כל כך מבוקשת אפשר לעשות מאמץ קבוצתי וכחמישה חברים יכולים לתפור תרגום בחצי יום.
ככה Addic7ed עובדים ורמת האנגלית בתרגום מעולה.
אה כן, ואף אחד שם לא דואג לתת לעצמו קרדיט, לחברה, לאינדיאנית ולסבתא.
אה כן, ואף אחד שם לא דואג לתת לעצמו קרדיט, לחברה, לאינדיאנית ולסבתא.
yossi126 כתב:מעולם לא הבנתי למה מתרגם אחד עובד על סדרה. אוקיי, אפשר להבין שיש הרבה סדרות וסרטים לתרגם, אבל בסדרה כל כך מבוקשת אפשר לעשות מאמץ קבוצתי וכחמישה חברים יכולים לתפור תרגום בחצי יום.
אה כן, ואף אחד שם לא דואג לתת לעצמו קרדיט, לחברה, לאינדיאנית ולסבתא....
בAddic7ed זה כתוביות באנגלית
אין צורך לתרגם! התרגום הוא אנגלי
לגבי שפות אחרות, זו בעיה שלהם
אין כיום אף מדינה שרמת הכתוביות שלהם מגיעות לרמה ההישראלית
הן בטיב התרגום והן באיכות ודיוק הסנכרון
גם אם 5-6 אנשים יתרגמו ביחד זה יצור בלבול ואי נוחות
כי בסופו של דבר מישהו אחד יצטרך לעשות הגהה לכל התרגום כדי שיהיה כתוב באותה שפה ורמה כל התרגום
וזה יבצע יותר עבודה כי זה יצרוך מכל ששת החברים שמתרגמים לצפות בכל הפרק בכל מקרה.
קצת חשיבה, והיית מגיע לזה בכוחות עצמך.
- drporat
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
כפוי טובה
מעולם לא הבנתי מדוע כה קל לאנשים כמוך להכליל אודות אחרים, לתבוע ולדרוש, להאשים ולבוא בטענות.yossi126 כתב:מעולם לא הבנתי למה מתרגם אחד עובד על סדרה. אוקיי, אפשר להבין שיש הרבה סדרות וסרטים לתרגם, אבל בסדרה כל כך מבוקשת אפשר לעשות מאמץ קבוצתי וכחמישה חברים יכולים לתפור תרגום בחצי יום.
אה כן, ואף אחד שם לא דואג לתת לעצמו קרדיט, לחברה, לאינדיאנית ולסבתא....
כפי שנאמר לפניי, אתה מן הסתם מתיחס לסדרות באנגלית. באתר ההוא יש בעקרון את הכתוביות בשפת המקור, אלו לא תרגומים אלא transcripts שהרבה יותר קל לרשום.
אני מניח שלו אתה ועוד 4 חבר'ה הייתם מתלבשים על 'פלפלים צהובים'. 'ארץ נהדרת' או כל הפקת מקור אחרת, הייתם מסיימים תוך חצי יום להעלות "תרגום" בעברית לאתר כלשהו.
רגע, לא עשיתם/עושים/תעשו את זה? מעניין....
לא נורא, תוכל עדיין לקחת את החבר'ה שלך ולהתחיל באופן עקבי במשך עונה אחת או יותר, באותו יום קבוע בכל שבוע לבטל כל התחיבות אחרת ולהתפנות לתרגום. תצטרך כמה אתרים פתוחים במקביל בכדי להבין למה התכוונו במקור, עם לפחות 2 מילוני אנגלית ועברית ברקע - כולל סלנג, כדי שלא יצחקו עליך ברשת על טעויות תרגום, וכמובן יהיה עליכם לשקוד על תחביר, דקדוק וניסוח. ואז כל מה שישאר לכם לעשות זה לסנכרן את זה לגירסאות השונות, ע"פ החיתוך השונה לפי יציאה לפרסומות.
לו היית עושה זאת כל כך הרבה פעמים עד שזה נהיה הרגל, בכל פעם בחינם על חשבון העבודה, הלימודים, המשפחה וחיי החברה, היית בטח מתאכזב לראות שמעל 90% אפילו לא אומרים תודה, אלא פשוט שואלים 'כמה עוד צריך לחכות?'
וכן, ההקדשה היא הדרך של המתרגם להרגיש טוב יותר עם עצמו, היא מאפשרת לו להתנצל בפני איש המשפחה שהכי נדפק בגלל שהמתרגם בחר לבלות איתך ולא איתו. האינדיאנית של שלוגי, אותה ציינת, שכל כך הרבה שנים ועונות קם בשעות לא הגיוניות בבוקר בכדי להספיק לשחרר את זה מהר.
קשה למצוא הרבה חבר'ה כאלה, לאורך עונה שלמה ואף יותר. בעלי האתרים מייאשים אותם, המגיבים מייאשים אותם. אנשים כמוך הם הסיבה שרבים וטובים עוזבים את התרגומים ומותירים אותם לתלמידי תיכון. במקום לחזק אותם, כי הם עושים בחינם למען כולנו, הרבה יותר קל לבקר אותם ולתת הנחיות כיצד לפעול.
נערך לאחרונה על ידי drporat ב 11/04/2012 18:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לקוחות ?
הם לא מוכרים לי כלום ואני לא קונה מהם כלום.
רוצים לתרגם כי זה הכיף שלכם ? בבקשה. אני מפרגן.
רוצים לאכול לי את המוח עם כפית ? חפשו במקום אחר..
הם לא מוכרים לי כלום ואני לא קונה מהם כלום.
רוצים לתרגם כי זה הכיף שלכם ? בבקשה. אני מפרגן.
רוצים לאכול לי את המוח עם כפית ? חפשו במקום אחר..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי