צפייה ב3D נראית כפולה בשימוש דרך תוכנת VLC ממחשב נייד
שלום חברים יקרים
רכשתי D6600 וכאשר הפעלתי במחשב הנייד סרט 3D בסגנון IMAX בסיומת MKV דרך תוכנת VLC
וחברתי למסך עם HDMI אומנם רואים 3D אבל משום מה יש כפילות של תמונה ורואים כאילו יש שוליים משני הצדדים שנראים כאילו התמונה לא מסונכרנת היטב?
משהו כאן יודע את הפתרון?
רכשתי D6600 וכאשר הפעלתי במחשב הנייד סרט 3D בסגנון IMAX בסיומת MKV דרך תוכנת VLC
וחברתי למסך עם HDMI אומנם רואים 3D אבל משום מה יש כפילות של תמונה ורואים כאילו יש שוליים משני הצדדים שנראים כאילו התמונה לא מסונכרנת היטב?
משהו כאן יודע את הפתרון?
בחרתי בלחיצה על כפתור ה3D בשלט ובחרתי SBS אבל הופיעו שוליים חלשים ומעצבנים בצד ימין ובצד שמאל.
ככה אמור להראות שידור 3D?
האם התופעות האלו מופיעות בחיבור זכרון USB? (טרם רכשתי זכרון USB מכיוון שחשבתי שעיבוד דרך מחשב יהיה חזק יותר)
התופעות מעצבנות ולא נעימות לצפייה
ככה אמור להראות שידור 3D?
האם התופעות האלו מופיעות בחיבור זכרון USB? (טרם רכשתי זכרון USB מכיוון שחשבתי שעיבוד דרך מחשב יהיה חזק יותר)
התופעות מעצבנות ולא נעימות לצפייה
הורדתי כבר שלושה סרטים ובכולם אותה תופעה, אני מפעיל את הסרט ורואה תלת מימד אבל בשני צידי המסך יש שטחים חצי מתים וברגע שאני עוצם עין אחת
אני רואה צד אחד טוב ובעצימת העין השניה הצד השני מופיע טוב אבל שניהם ביחד יוצרים שוליים לא נעימים....
איך נפטרים מזה?
אני רואה צד אחד טוב ובעצימת העין השניה הצד השני מופיע טוב אבל שניהם ביחד יוצרים שוליים לא נעימים....
איך נפטרים מזה?
- aaronkl
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 89
- שם מלא: aaronkl
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]
לא צריך להוריד שום סרט אחר! הסרט טוב!
כשהמחשב מחובר עם כבל למסך, אתה צריך להגדיר בכרטיס מסך "התאמת גודל תמונה" למסך הנוסף שמחובר.
חפש בהגדרות הכרטיס מסך ותכוון באופן ידני, כמובן תעשה את זה עם תמונה רגילה ותמתח מקצה לקצה.
בהצלחה.
לא צריך להוריד שום סרט אחר! הסרט טוב!
כשהמחשב מחובר עם כבל למסך, אתה צריך להגדיר בכרטיס מסך "התאמת גודל תמונה" למסך הנוסף שמחובר.
חפש בהגדרות הכרטיס מסך ותכוון באופן ידני, כמובן תעשה את זה עם תמונה רגילה ותמתח מקצה לקצה.
בהצלחה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חברים יקרים
ניסיתי כבר את כל הפנוקציות גם בVLC וגם בWINDVD ושום דבר לא עוזר!
יש תמונה כפולה עם גוסטינג נוראי......
ניסיתי גם את ההגדרות של כרטיס המסך ולא מצאתי שום אפשרות שתרמה לשינוי.
המסך נותן תמונה מדהימה בHD ובSD, רק ה3D לא יוצא טוב
אני על סף יאוש, אולי המסך דפוק?
אל מי לפנות במצב כזה?
ניסיתי כבר את כל הפנוקציות גם בVLC וגם בWINDVD ושום דבר לא עוזר!
יש תמונה כפולה עם גוסטינג נוראי......
ניסיתי גם את ההגדרות של כרטיס המסך ולא מצאתי שום אפשרות שתרמה לשינוי.
המסך נותן תמונה מדהימה בHD ובSD, רק ה3D לא יוצא טוב
אני על סף יאוש, אולי המסך דפוק?
אל מי לפנות במצב כזה?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אם המסך מיבוא רשמי תתקשר לסמליין...
אם לא, תתקשר למי שנותן את האחריות שלך או לחנות ממנה רכשת שיגידו לך מי נותן אחריות.
אם לא, תתקשר למי שנותן את האחריות שלך או לחנות ממנה רכשת שיגידו לך מי נותן אחריות.