עזרה בבחירת רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shoko555 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #1 

אהלן אנשים
התמזל מזלי ואני מתחיל בקרוב תהליך של בניית בית פרטי.
בבית מתוכנן סלון של 5 מטר על 5 וחצי שבו אמקם מערכת קולנוע בייתי (ראו שרטוטים מצורפים)
מעצבת הפנים ששכרתי באה ברעיון לעיצוב אזור הטלויזיה שסה"כ מאוד מצא חן בעייני הבעיה היא שהיא ואישתי רקמו קנונייה ושילבו בתוך העניין גם רמקולים שקועים.
מלבד סרטים אני אשמע גם מוזיקה ולא מעוניין להתפשר על איכות הצליל (70% סרטים 30% מוזיקה) ואני שואל אתכם אם יש סיכוי להנות בסטיראו גם מרמקולים כאלה.
איך רמקולים שקועים בהשוואה לרמקולים מדפיים?.
שמעתי לא מזמן את הmonitor audio bx2 מאוד נהנתי ומבחינתי לא צריך יותר. השאלה היא אם יש רמקולים שקועים שמשתווים לאיכות צליל ברמה הזאת.
שימו לב כי ישנה פלטת עץ שמחפה את הקיר ומרוחקת ממנו בכ 10 ס"מ שדיי מגבילה אותי, דגם רמקולים שיכול להתאים ולהשתלב יפה באותו מרווח שנוצר הוא ה soundframe השקועים של monitor audio.(צרפתי תמונות)
מה דעתכם על ה sound frame של monitor audio (למרות שחורגים מהתקציב)?.
במידה והולך עליהם על פתרון דומה מיצרן אחר או כל שקועים אחרים, האם הייתם ממליצים להרחיק את שמאל וימין אחד מהשני בעוד כמה סנטימטרים או שהתכנון המוצע מספק?.
מה לגבי ה center?, האם כדאי למקם אותו מתחת למסך או מעליו?.

אני מבין שלכל כלל יש יוצא מהכלל ובשביל לסדר את האוזן אומר שלצורך הרמקלים הקדמיים הקצבתי סכום של עד 8000 שקל.

תודה אנשים...
שמוליק.

גילוי נאות, זהוא נסיון שני שלי לקבל עזרה אחרי שאותה הודעה בפורום אחר קיבלה התעניינות מועטה (לשון המעטה)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”