עד לאן יכולים אנשי שוק הפישפשים להפריז בחמדנותם?
במסגרת הסיור החצי-שנתי שלי ושל אשתי, בשוק, לאיתור "מציאות", נכנסנו לחנות בה רוב בהסחורה היתה באמת וינטאג` מגוון, פנסי לוקס ימיים, אששיות מדגמים שונים, מטחנות יד של כל דבר שאנו נוהגים לטחון, וכדומה...
מבטי נפל על מכונת לה פאבוני 16 מוזהבת, מיד שניה, שנחה לה בשיעמום רב על איזה ארון מאובק. שאלתי את הבעלים של החנות - איש לא צעיר, מיוצאי אשכנז - מה מחיר המכונה, והוא, בלי להסמיק, להתבלבל או לכחכח בגרון, פלט - 11000 שקל...
הסמקתי במקומו, בעודי נס מהמקום, לפני שהיה מחייב אותי בכמה מאות שקלים, תמורת האויר בחנותו.
מבטי נפל על מכונת לה פאבוני 16 מוזהבת, מיד שניה, שנחה לה בשיעמום רב על איזה ארון מאובק. שאלתי את הבעלים של החנות - איש לא צעיר, מיוצאי אשכנז - מה מחיר המכונה, והוא, בלי להסמיק, להתבלבל או לכחכח בגרון, פלט - 11000 שקל...
הסמקתי במקומו, בעודי נס מהמקום, לפני שהיה מחייב אותי בכמה מאות שקלים, תמורת האויר בחנותו.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נו, אז מצאת מציאה! כנראה זה דגם מזהב יצוק...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
עוד מציאה שכזו ו...
מה שהמוכר חשב זה שהוא מצץ מציצה...מציצת-דם.
יש בשוק כמה וכמה מכונות במצב טוב, בעיקר של לה-פבוריטה, יש גם אחת של אקספובר חד ראשית, כמו זו שרוני מכבנו בקפה, אצלו בעסק...
המחירים? דימיוניים לחלוטין. אני מסיק שאנשי השוק בונים אך ורק על פריירים מתחלפים.
מה שהמוכר חשב זה שהוא מצץ מציצה...מציצת-דם.
יש בשוק כמה וכמה מכונות במצב טוב, בעיקר של לה-פבוריטה, יש גם אחת של אקספובר חד ראשית, כמו זו שרוני מכבנו בקפה, אצלו בעסק...
המחירים? דימיוניים לחלוטין. אני מסיק שאנשי השוק בונים אך ורק על פריירים מתחלפים.
זה מזכיר לי שאני ואשתי הלכנו לשם וראינו מנורת קריסטלים בדיוק כמו שקנינו ב- IKEA ב- 100 ש"ח במבצע רק אצלו המצב שלה היה כ"כ גרוע, מלאה חלודה וללא רוב הקריסטלים, נחשו כמה רצה עליה הפשפש:
2000 שקלים חדשים לא לירות שקלים !!!!! (אולי לירות בו).
צחקתי כ"כ ואני לא אחד שנס מהמקום בקלות אז אמרתי לו שאני מוכן למכור לו כאלה מנורות חדשות ב -200 ש"ח.
הוא הסתכל עליי במבט מאיים ואמר :" ת'חפף מפה " ואז נזכרתי שאני בארץ הקודש שבה אם לא מצליחים לדפוק אותך אז ידקרו אותך והכל תחת עינו הפקוחה של בורא עולם...ואז נסתי.
אני בטוח שבסוף הוא מצא מישהו שיקנה אותה, הרי הם לא מתים...
2000 שקלים חדשים לא לירות שקלים !!!!! (אולי לירות בו).
צחקתי כ"כ ואני לא אחד שנס מהמקום בקלות אז אמרתי לו שאני מוכן למכור לו כאלה מנורות חדשות ב -200 ש"ח.
הוא הסתכל עליי במבט מאיים ואמר :" ת'חפף מפה " ואז נזכרתי שאני בארץ הקודש שבה אם לא מצליחים לדפוק אותך אז ידקרו אותך והכל תחת עינו הפקוחה של בורא עולם...ואז נסתי.
אני בטוח שבסוף הוא מצא מישהו שיקנה אותה, הרי הם לא מתים...
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
hosq כתב:מנורת איקאה בת 20 שנה זה ממצא נדיר!...
זה היתרון של איקאה , אחרי שלוש שנים זה ניראה כמו אחרי 20
אני דווקא קניתי את הלפבוני שלי ללא ידית חליטה אומנם אם אני זוכר נכון ב 500 ש"ח , שזה מאוד סביר לטעמי.