במה שאין לתאר Yamaha-RX-A3010 נהנה מכל שנייה של האזנה !

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
iErez פותח השרשור
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט
תגובות: 884
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

אני רוצה להגיד לכם שה Yamaha-RX-A3010 יותר במה שאין דברים כאלו הוא זריז ברמוץ על הוא נעים לאוזן ברמות לא אמיתיות ! הוא מרביץ חזק וכואב שצריך.. הוא אהבת חיי !!!

תודה רבה על הסקירה שלו פה לפני מספר ימים היא זאת שעזרה לי לרכוש רסיבר מדהים! (b) (l) (f)

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #2 

Erez8e כתב:אני רוצה להגיד לכם שה Yamaha-RX-A3010 יותר במה שאין דברים כאלו הוא זריז ברמוץ על הוא נעים לאוזן ברמות לא אמיתיות ! הוא מרביץ חזק וכואב שצריך.. הוא אהבת חיי !!!

תודה רבה על הסקירה שלו פה לפני מספר ימים היא זאת שעזרה לי לרכוש רסיבר מדהים! (b) (l) (f)
...
אני בהחלט יכול להבין אותך, אני מרגיש ככה לגבי ה 710 :), אני מניח שאבי משתתף גם בתחושה
למרות שגם לרמקולים חשיבות גדולה ביותר

iErez פותח השרשור
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט
תגובות: 884
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

הקדמיים שלי הם 683 B&W וסוף סוף הם נושמים..

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
נתן תודות: 1587 פעמים
קיבל תודות: 1355 פעמים

שליחה #4 

eyosha כתב:
Erez8e כתב:אני רוצה להגיד לכם שה Yamaha-RX-A3010 יותר במה שאין דברים כאלו הוא זריז ברמוץ על הוא נעים לאוזן ברמות לא אמיתיות ! הוא מרביץ חזק וכואב שצריך.. הוא אהבת חיי !!!

...
אני בהחלט יכול להבין אותך, אני מרגיש ככה לגבי ה 710 :), אני מניח שאבי משתתף גם בתחושה
למרות שגם לרמקולים חשיבות גדולה ביותר
...
ברוררררררררררררררררררררררררר............................. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”