לעוד מישהו יש בעיה במהירות העלאה?(100 מגה הוט+הוטנט)
לפני כחודש וחצי הצטרפתי לטריפל של הוט עם 100 מגה אינטרנט וספק הוט נט.
במשך כל החודשיים האלה קיבלתי יציב 100 מגה הורדה ו2 מגה העלאה במשך כל שעות היממה.
בימים האחרונים מהירות ההורדה עדיין על 100 מגה יציב אך מהירות העלאה 1.90 ולא יותר מזה.
לעוד מישהו זה קורה באיזור ירושלים?
ומה נראה לכם שאני צריך לעשות להתקשר אליהם, לחכות בסבלנות או מה?
עדכון מה17/4/12, שעה 4:37:
היום לפני כשעתיים האינטרנט התנתק, אחרי ריסט להוט בוקס עדיין אין אינטרנט.
התקשרתי לתמיכה הטכנית של הוט והם אמרו לי שיש בעיה אזורית באיזור ירושלים(איפה שאני גר)
ושהאינטרנט יחזור לקדמותו בעוד כשעה.
האינטרנט חזר, והפלא ופלא מהירות ההורדה שלי היא 102.06 ומהירות העלאה היא 2.06.
תקלה או תיקון? החלטה שלכם.
במשך כל החודשיים האלה קיבלתי יציב 100 מגה הורדה ו2 מגה העלאה במשך כל שעות היממה.
בימים האחרונים מהירות ההורדה עדיין על 100 מגה יציב אך מהירות העלאה 1.90 ולא יותר מזה.
לעוד מישהו זה קורה באיזור ירושלים?
ומה נראה לכם שאני צריך לעשות להתקשר אליהם, לחכות בסבלנות או מה?
עדכון מה17/4/12, שעה 4:37:
היום לפני כשעתיים האינטרנט התנתק, אחרי ריסט להוט בוקס עדיין אין אינטרנט.
התקשרתי לתמיכה הטכנית של הוט והם אמרו לי שיש בעיה אזורית באיזור ירושלים(איפה שאני גר)
ושהאינטרנט יחזור לקדמותו בעוד כשעה.
האינטרנט חזר, והפלא ופלא מהירות ההורדה שלי היא 102.06 ומהירות העלאה היא 2.06.
תקלה או תיקון? החלטה שלכם.
נערך לאחרונה על ידי omerz90 ב 17/04/2012 4:41, נערך 3 פעמים בסך הכל.
גם אם תתקשר להוט בקשר למהירות העלאה
הוט לא יעשו כלום יגידו לך זה מה יש ולא תקבל יותר
מזה זה הרוחב העלאה שאנחנו הלקוחות פרטיים מקבלים
כדי שהוט תוכל לעשוק לקוחות עסקיים אם מהירויות סימטריות
אתה מקבל 1.90 מגה תגיד תודה משבבזק ב 100 מגה מקבל בערך 1.50
חבל לך על השיחה שלך להוט
חבל לך על השיחה שלך להוט
מה הקשר? נכון שזה מה שהם עושים ללקוחות הפרטיים ודופקים אותם עם העלאה מגוחכת, אבל מה זה לנושא הזה? הוא משלם על 100Mbps הורדה ועל 2Mbps העלאה, והוא לא מקבל את כל ה-2Mbps. אז בהחלט הוא יכול לבוא בתלונות להוט, כי הם מבטיחים 2Mbps, ולא 1.90Mbps.MrYair כתב:גם אם תתקשר להוט בקשר למהירות העלאה
חבל לך על השיחה שלך להוט...
אז לכן אני מציע שתתקשר ותדרוש לדעת למה העלאה שלך היא לא 2Mbps.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1.90 ולא 2.00?
לאיים בניתוק עכשיו ומייד!!
נו באמת, לא הגזמתם קצת?
לאיים בניתוק עכשיו ומייד!!
נו באמת, לא הגזמתם קצת?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה כנראה התשתית אצלך בשכונה ...גם בשעות עומס אני מקבל 70 מגה לפחות בהוטנט .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
ואתה מתלונן על 0.1מגה בהעלאה ? 
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אתה ממש רחוק וחי בסרט אם אתה אמור לקבל "100מגה הורדה"omerz90 כתב:אולי זה ישמע קטנוני אבל כן, בנאדם משלם על 100 מגה העלאה ו100 מגה הורדה ולא על ביט אחד פחות
ואם הם לא יכולים לספק את זה שירשמו כמו בזק - Top 100....
הקו שלך ושל כולנו הישראלים רחוק מאד מלהיות סימטרי [קודם שיעבוד תקין במצב הנוכחי..]
גם אני, שמחובר לנזק, מקבל קצב העלאה של 0.96מגה ולא 1... אז אתלונן ?
דרך האייפון בבדיקות מהירות אני מקבל 3 מגה ואין חבילה כזו בכלל.. אז להתלונן גם ?
אם היית מקבל 1.5 או פחות מזה הייתי מבין אותך, אבל כשאתה מקבל את מלוא המהירות בהורדה ו-0.1 פחות בהעלאה, גם אם תהפוך את הוט לא נראה לי שיצליחו לשנות משהו.. ואם כן ? זה יספק אותך ? כי להרגיש בזה בפועל אתה בקושי תרגיש.. זה 12.5 ק"ב\לשניה.. +\-
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אני בהוט מקבל 2.1 בהעלאה, אז כן הוא צריך לקבל לפחות 2.0 ואם לא אז שיעגלו למעלה, מה זאת החוצפה הזאת? גם ככה 2 מגה זה כלום.
לא התכוונתי לזה שאני יוריד על 100 מגה זה לא אפשרי, אני מוריד על 12-13 ואני מאוד מרוצה מזה.
לגבי מהירות העלאה כנראה שאני יצטרך להתמודד עם 1.90 במקום 2 חחח
אבל חוץ מזה חודשיים שלמים מהירות העלאה שלי הייתה 2.05 תמיד ועכשיו זה פתאום ירד ל1.90,
מישהו יודע למה זה קרה פתאום?
לגבי מהירות העלאה כנראה שאני יצטרך להתמודד עם 1.90 במקום 2 חחח
אבל חוץ מזה חודשיים שלמים מהירות העלאה שלי הייתה 2.05 תמיד ועכשיו זה פתאום ירד ל1.90,
מישהו יודע למה זה קרה פתאום?
אני חושב שלא היה לנו מה להתלונן על מהירות העלאה במידה ומהירות העלאה הייתה 10Mbps, והיינו מקבלים למשל 9.80Mbps.
אף אחד לא היה מתלונן על ה-0.2Mbps שאנחנו לא מקבלים. בגלל שהעלאה ללקוחות הפרטיים גרועה כל כך, אז יש לנו זכות לקבל את מלוא מהירות העלאה שמציעים לנו, כי גם ככה העלאה הזאת מגוחכת. נותנים לנו 100Mbps יפים, ותוקעים אותנו עם 2Mbps עלובים. אז כן יש לנו זכות לדרוש שהעלאה תהיה בדיוק מה שמציעים לנו, ולא 0.1 פחות.
ו-omerz90, להוריד על 100MB זה בהחלט אפשרי. אתה צריך שתהיה לך חבילה של 800Mbps כדי להוריד על 100MB/sec בפועל.
ואת השאלה הזאת תפנה להוט - וכן אתה יכול לאיים בניתוק במידה ולא יבדקו למה העלאה שלך ירדה. אין דבר כזה שגם יתקעו אותנו עם העלאה מגוחכת, וגם לא יספקו את מלוא העלאה המגוחכת הזאת.
אף אחד לא היה מתלונן על ה-0.2Mbps שאנחנו לא מקבלים. בגלל שהעלאה ללקוחות הפרטיים גרועה כל כך, אז יש לנו זכות לקבל את מלוא מהירות העלאה שמציעים לנו, כי גם ככה העלאה הזאת מגוחכת. נותנים לנו 100Mbps יפים, ותוקעים אותנו עם 2Mbps עלובים. אז כן יש לנו זכות לדרוש שהעלאה תהיה בדיוק מה שמציעים לנו, ולא 0.1 פחות.
ו-omerz90, להוריד על 100MB זה בהחלט אפשרי. אתה צריך שתהיה לך חבילה של 800Mbps כדי להוריד על 100MB/sec בפועל.
ואת השאלה הזאת תפנה להוט - וכן אתה יכול לאיים בניתוק במידה ולא יבדקו למה העלאה שלך ירדה. אין דבר כזה שגם יתקעו אותנו עם העלאה מגוחכת, וגם לא יספקו את מלוא העלאה המגוחכת הזאת.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
lior19, מה הקשר לשרשור?
אתה מכניס את "בעיית ההעלאה" בכל תגובה שלך וזה כבר נהיה מגוחך. הבחור הלין על זה שהוא לא מקבל מלוא מהירות ההעלאה, לא שהמהירות המוצעת נמוכה.
ולקבל 95% מהמהירות זה בהחלט תקין !
ושוב אתם מבלבלים בין Mb ל MB.
omerz90, הורדה במהירות "100 מגה" היא אפשרית בהחלט וזה בדיוק מה שאתה מקבל - 100Mb = 12.5MB.
אתה מכניס את "בעיית ההעלאה" בכל תגובה שלך וזה כבר נהיה מגוחך. הבחור הלין על זה שהוא לא מקבל מלוא מהירות ההעלאה, לא שהמהירות המוצעת נמוכה.
omerz90, הורדה במהירות "100 מגה" היא אפשרית בהחלט וזה בדיוק מה שאתה מקבל - 100Mb = 12.5MB.
אני לא מתבלבל בכלום. הוא התכוון להוריד בפועל על MB, ולא על Mb. כדי שהוא יוכל להוריד בפועל על MB, זה בדיוק מה שאמרתי - 800Mbps = 100MB.harari כתב:lior19, מה הקשר לשרשור?
omerz90, הורדה במהירות "100 מגה" היא אפשרית בהחלט וזה בדיוק מה שאתה מקבל - 100Mb = 12.5MB....
וזה לא קשור לבעיית העלאה. מספקים לנו העלאה מגוחכת, אז מן הסתם שאנחנו צריכים לקבל את כולה, כי גם ככה היא לא הרבה.
נראה לי שהוא לא היה פותח את האשכול הזה אם העלאה שלו הייתה 10Mbps, והוא היה מקבל 9.70Mbps. תסכים איתי?
הוא ועוד איך התכוון לזה. אתה הוצאת את זה מהקשרו. הבן אדם מספר לך בהודעה הראשונה, "הצטרפתי לטריפל של הוט עם 100 מגה ", אז לאיזה "100 מגה" אתה חושב שהוא התכוון? האם יש חבילת 100MB/sec בהוט? זה מעניין!lior19 כתב: אני לא מתבלבל בכלום. הוא התכוון להוריד בפועל על MB, ולא על Mb. כדי שהוא יוכל להוריד בפועל על MB, זה בדיוק מה שאמרתי - 800Mbps = 100MB....
ושוב אתה מתבלבל - 100MB לא שווים ל- 800Mbps. הראשון זה מספר בתים (נפח מידע), והשני מהירות או רוחב פס. שני מדדים שונים.
1.9Mbps זה גבולי. הוא צריך לברר את זה ישירות מול הוט. זה יכול להיות איכות הקו וגם יכול להיות שיש בעיה עם המודם.lior19 כתב: וזה לא קשור לבעיית העלאה. מספקים לנו העלאה מגוחכת, אז מן הסתם שאנחנו צריכים לקבל את כולה, כי גם ככה היא לא הרבה.
נראה לי שהוא לא היה פותח את האשכול הזה אם העלאה שלו הייתה 10Mbps, והוא היה מקבל 9.70Mbps. תסכים איתי?...
אתה משלם עם 2Mbps העלאהomerz90 כתב:אולי זה ישמע קטנוני אבל כן, בנאדם משלם על 100 מגה העלאה ו100 מגה הורדה ולא על ביט אחד פחות...
הם יכולים לספק את זה. רצוי שתפנה להוט. אצלי במשך תקופה קיבלתי מהירות של 1.8Mbps-1.75Mbps, מה שהראה בוודאות על בעיה כלשהי. כשהעבירו אותי ביום בהיר אחד (בלי שאפנה להוט) ל- 8 ערוצים בהוטבוקס, מהירות ההעלאה עלתה (ונשארה) 2Mbps.omerz90 כתב: ואם הם לא יכולים לספק את זה שירשמו כמו בזק - Top 100....
קודם כל כמובן שהתכוונתי לחבילת 100 מגה של הטריפל ולא ל100 מגה להורדה בפועל.
כמובן שזה אפשרי להוריד על 100 מגה בפועל אבל כרגע במדינת ישראל זה לא אפשרי.
barman - תחשוב קצת, כמובן שהתבלבלתי והתכוונתי ל100 מגה הורדה ו2 מגה העלאה, אפילו זה כתוב בנושא שפתחתי.
וגם כמובן שהם יכולים לספק את זה והם סיפקו לי את זה במשך חודשיים עד שפתאום יום אחד זה ירד ל1.90 בלי שעשיתי דבר.
ויש לי 8 ערוצים כבר נראה לי מהיום הראשון שהצטרפתי לטריפל כי מהירות ההורדה שלי הייתה על 100 הורדה קבוע ו2 מגה העלאה קבוע(לפי אתרים של בדיקות מהירות ולא הורדה והעלאה קבוע).
בקיצור מחר אני יתקשר אליהם ויברר את זה מולם, לא נראה לי שהם יעשו משהו אבל אין לי מה להפסיד.
כמובן שזה אפשרי להוריד על 100 מגה בפועל אבל כרגע במדינת ישראל זה לא אפשרי.
barman - תחשוב קצת, כמובן שהתבלבלתי והתכוונתי ל100 מגה הורדה ו2 מגה העלאה, אפילו זה כתוב בנושא שפתחתי.
וגם כמובן שהם יכולים לספק את זה והם סיפקו לי את זה במשך חודשיים עד שפתאום יום אחד זה ירד ל1.90 בלי שעשיתי דבר.
ויש לי 8 ערוצים כבר נראה לי מהיום הראשון שהצטרפתי לטריפל כי מהירות ההורדה שלי הייתה על 100 הורדה קבוע ו2 מגה העלאה קבוע(לפי אתרים של בדיקות מהירות ולא הורדה והעלאה קבוע).
בקיצור מחר אני יתקשר אליהם ויברר את זה מולם, לא נראה לי שהם יעשו משהו אבל אין לי מה להפסיד.
ברור, אבל חשבתי לרגע שהתבלבלת, כי כתבת את זה בכזו נחישותomerz90 כתב: barman - תחשוב קצת, כמובן שהתבלבלתי והתכוונתי ל100 מגה הורדה ו2 מגה העלאה, אפילו זה כתוב בנושא שפתחתי.
וגם כמובן שהם יכולים לספק את זה והם סיפקו לי את זה במשך חודשיים עד שפתאום יום אחד זה ירד ל1.90 בלי שעשיתי דבר....
תתעקש ותגיד להם שזה היה ככה בעבר. מקסימום הם ישלחו טכנאי.omerz90 כתב: ויש לי 8 ערוצים כבר נראה לי מהיום הראשון שהצטרפתי לטריפל כי מהירות ההורדה שלי הייתה על 100 הורדה קבוע ו2 מגה העלאה קבוע(לפי אתרים של בדיקות מהירות ולא הורדה והעלאה קבוע).
בקיצור מחר אני יתקשר אליהם ויברר את זה מולם, לא נראה לי שהם יעשו משהו אבל אין לי מה להפסיד....