הלך לי ההארד דיסק! מישהו יכול לעזור?
-
keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פטירתו בטרם עת של ההארד דיסק שלי.
היו עליו מספר דברים חשובים לי שלא מגובים.
הבתי ששיחזור מידע עולה המון כסף.
למישהו יש מושג על פיתרון יצירתי?
מישהו יכול להמליץ על מקום אמין שלא יעבוד עלי במחיר של שיחזור מידע?
תודה!
תודה!
תעשה חיפוש על הנושא הזה - זה אחד השירשורים הרשאונים שהיו לי פה בפורום.
גם לי הלך דיסק והצלחתי לשחזר את רוב הקבצים בעזרת תוכנה (כול הקבצים החשובים ניצלו בהצלחה)
בקשר לדיסק עצמו אוליי אני אוכל לעזור לך - איזה דיסק יש לך (גודל, סוג, חברה) ?
גם לי הלך דיסק והצלחתי לשחזר את רוב הקבצים בעזרת תוכנה (כול הקבצים החשובים ניצלו בהצלחה)
בקשר לדיסק עצמו אוליי אני אוכל לעזור לך - איזה דיסק יש לך (גודל, סוג, חברה) ?
או ואבוי, לא עלינו!!!
זה מסוג הדברים האלה שאתה אומר, טוב אני אגבה את ההרדיסק עכשיו ותמיד אתה דוחה את זה..
זה מסוג הדברים האלה שאתה אומר, טוב אני אגבה את ההרדיסק עכשיו ותמיד אתה דוחה את זה..
)
בוא תנסה לעשות את הדבר הבא:
תפתח את המארז, נתק מההרד דיסק את כבל החשמל ואת כבל הIDE, תן לו מכה קטנה מלמעלה (אין מה לעשות רק ככה הם מבינים, אני מדבר מנסיון עם המחשב הראשון שלי
) חבר הכל מחדש ודווח לנו... 
אתה בטוח שההרד דיסק הלך?keyser כתב:בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פטירתו בטרם עת של ההארד דיסק שלי.
תודה!...
בוא תנסה לעשות את הדבר הבא:
תפתח את המארז, נתק מההרד דיסק את כבל החשמל ואת כבל הIDE, תן לו מכה קטנה מלמעלה (אין מה לעשות רק ככה הם מבינים, אני מדבר מנסיון עם המחשב הראשון שלי
-
keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
עופר אין בעיה.
ניסים ו -SBN - הכי עצוב/מצחיק זה שבאותו יום בצהריים הלכתי לקנות דיסקים של DVD כדי לגבות אותו, ובערב כשהגעתי הביתה גיליתי את הנורא מכל....
CAVI - אני יודע שהוא הלך כיוון שיש לי שכן שהוא סוג של פרופסור בדברים האלה, והוא ניסה כשעתיים וחצי בכל הדרכים להעלות את ההארד דיסק, והוא פשוט גמור. הוא לא עולה, הוא תוקע כל מחשב שמנסים להעלות אותו בו....
ניסים ו -SBN - הכי עצוב/מצחיק זה שבאותו יום בצהריים הלכתי לקנות דיסקים של DVD כדי לגבות אותו, ובערב כשהגעתי הביתה גיליתי את הנורא מכל....
CAVI - אני יודע שהוא הלך כיוון שיש לי שכן שהוא סוג של פרופסור בדברים האלה, והוא ניסה כשעתיים וחצי בכל הדרכים להעלות את ההארד דיסק, והוא פשוט גמור. הוא לא עולה, הוא תוקע כל מחשב שמנסים להעלות אותו בו....
נסה להגדיר בביוס שהדיסק התקול לא יהיה בכלל ברשימתkeyser כתב:עופר אין בעיה.
CAVI - אני יודע שהוא הלך כיוון שיש לי שכן שהוא סוג של פרופסור בדברים האלה, והוא ניסה כשעתיים וחצי בכל הדרכים להעלות את ההארד דיסק, והוא פשוט גמור. הוא לא עולה, הוא תוקע כל מחשב שמנסים להעלות אותו בו.......
הBOOT (אם בכלל אתה רואה אותו שם) ותעלה את המחשב.
- הוא לא אמור להיתקע אם הדיסק לא נמצא ברשימה הנ"ל
אופציה נוספת היא לחבר את הדיסק במארז נייד של הרד דיסק
וכמובן אותו המארז מתחבר למחשב עם USB -אוליי ככה כן תהיה לך גישה
לקבצים שיש שם, האופציה שאני עדיין לא מוציא מרשימת ההמלצות זה תוכנות שיחזור.
keyser, כל עוד הוא לא דופק, יש מצב להציל את הקבצים שיש בו, תחבר אותו כסלייב למחשב אחר..
אם הוא דופק זה כבר לא טוב, מה שאופיני של W.D
אם הוא דופק זה כבר לא טוב, מה שאופיני של W.D