מה היא הדרך האופטימלית להרצת אוזניות ומגבר חדשים?
שלום לכולם
כפי שחלקכם בטח קראתם בשירשור נפרד שפתחתי, הוזמנו אוזניות של באייר ומגבר של darkvoice.
ורציתי המלצות על הדרך האופטימלית להריץ אותם ( break in) .
האם עם רעש לבן? רעש ורוד? סתם מוזיקה? ווליום גבוה/נמוך?
אשמח לתשובות[/b]
כפי שחלקכם בטח קראתם בשירשור נפרד שפתחתי, הוזמנו אוזניות של באייר ומגבר של darkvoice.
ורציתי המלצות על הדרך האופטימלית להריץ אותם ( break in) .
האם עם רעש לבן? רעש ורוד? סתם מוזיקה? ווליום גבוה/נמוך?
אשמח לתשובות[/b]
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני משתמש בקובץ שיצרתי שמכיל צירוף של רעש ורוד, לבן וכחול ככה שיכוסה כל תחום התדרים.
מריץ בווליום בינוני-גבוה (קצת מעבר לרף השמיעה המקובל שלי) בהתחלה ולאחר מכן מחליש לרף נסבל, כמובן ללא האוזניות על האוזניים.
במערכות בהן זה השפיע אצלי (למשל המתוארת פה ) השינוי התחיל להיות מורגש אחרי כ 50 שעות (מצטברות, לא בהכרח ברצף), ולאחר כ-150 שעות ההבדל היה מורגש לחלוטין.
מריץ בווליום בינוני-גבוה (קצת מעבר לרף השמיעה המקובל שלי) בהתחלה ולאחר מכן מחליש לרף נסבל, כמובן ללא האוזניות על האוזניים.
במערכות בהן זה השפיע אצלי (למשל המתוארת פה ) השינוי התחיל להיות מורגש אחרי כ 50 שעות (מצטברות, לא בהכרח ברצף), ולאחר כ-150 שעות ההבדל היה מורגש לחלוטין.
תודה על האינפורמציה, יש מצב שאתה מעביר לי את הקובץ?uriler כתב:אני משתמש בקובץ שיצרתי שמכיל צירוף של רעש ורוד, לבן וכחול ככה שיכוסה כל תחום התדרים.
במערכות בהן זה השפיע אצלי (למשל המתוארת פה ) השינוי התחיל להיות מורגש אחרי כ 50 שעות (מצטברות, לא בהכרח ברצף), ולאחר כ-150 שעות ההבדל היה מורגש לחלוטין....
ואכן מגבר מנורות צריך טיפול זהיר יותר בכל הקשור לשעות הפעלה רצופות.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לא נמצא כרגע במחשב בו הקובץ נמצא.
אתה יכול להוריד את הרעשים הבודדים מפה - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... load&cid=6
אחרי זה צור (באמצעות תוכנה כמו audacity) קובץ שיאחד את שלושתם (אצלי יש שניה הפסקה ביניהם, אבל זה לא קריטי. סתם רציתי לתת למערכת "להרגע"
).
אתה יכול להוריד את הרעשים הבודדים מפה - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... load&cid=6
אחרי זה צור (באמצעות תוכנה כמו audacity) קובץ שיאחד את שלושתם (אצלי יש שניה הפסקה ביניהם, אבל זה לא קריטי. סתם רציתי לתת למערכת "להרגע"