בחירת רסיבר ורמקולים למערכת סלונית איכותית דלת תקציב
אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לסלון שבתור התחלה תורכב משני רמקולים קדמיים (רצפתיים או מדפיים) ורסיבר.
יש סיכוי שיצטרפו בעתיד רמקולים נוספים שישלימו למערך של 5.1 או משהו דומה. בכל אופן, כרגע אני מתעניין בזוג קדמי בלבד.
בכל מה שקשור לרמקולים ורסיברים אין לי הרבה ידע ונסיון אך בכללי אני די אודיופיל ברמה המתונה מבחינת עלויות...
מבחינת סאונד, התחברתי לסאונד של דיימונד 9.1 של וורפדל. שמעתי שהוא ממש מוצלח מבחינת ביקורות. כמו כן זו גם רמת המחיר שאני מחפש בעבור מדפיים משהו כמו עד 2000 ש"ח אם אפשרות לחריגה במידת הצורך. כמובן שעבור רצפתיים התקציב גדל אבל עדיין לא הגעתי לשלב של החלטה בנושא.
אני מעוניין ברסיבר שיהיה לו מספיק כוח כדי להניע מערכת לאיכות אידאלית ככל שניתן בגבולות התקציב. התקציב שלי למגבר עומד על עד 1700 ש"ח. ואני לא מעוניין ביד שניה.
מחיפוש שערכתי מצאתי כל מיני דגמים של אונקיו שאני לא כל כך מצליח להבדיל ביניהם מבחינת יכולות.
אשמח לקבל המלצות שיעזרו לי להתמקד.
אגב, האם יש חשיבות מיוחדת, כאשר מדובר ב-5.1, שהמערכת כולה תורכב מרמקולים מאותה סדרה/חברה?
תודה!!
יש סיכוי שיצטרפו בעתיד רמקולים נוספים שישלימו למערך של 5.1 או משהו דומה. בכל אופן, כרגע אני מתעניין בזוג קדמי בלבד.
בכל מה שקשור לרמקולים ורסיברים אין לי הרבה ידע ונסיון אך בכללי אני די אודיופיל ברמה המתונה מבחינת עלויות...
מבחינת סאונד, התחברתי לסאונד של דיימונד 9.1 של וורפדל. שמעתי שהוא ממש מוצלח מבחינת ביקורות. כמו כן זו גם רמת המחיר שאני מחפש בעבור מדפיים משהו כמו עד 2000 ש"ח אם אפשרות לחריגה במידת הצורך. כמובן שעבור רצפתיים התקציב גדל אבל עדיין לא הגעתי לשלב של החלטה בנושא.
אני מעוניין ברסיבר שיהיה לו מספיק כוח כדי להניע מערכת לאיכות אידאלית ככל שניתן בגבולות התקציב. התקציב שלי למגבר עומד על עד 1700 ש"ח. ואני לא מעוניין ביד שניה.
מחיפוש שערכתי מצאתי כל מיני דגמים של אונקיו שאני לא כל כך מצליח להבדיל ביניהם מבחינת יכולות.
אשמח לקבל המלצות שיעזרו לי להתמקד.
אגב, האם יש חשיבות מיוחדת, כאשר מדובר ב-5.1, שהמערכת כולה תורכב מרמקולים מאותה סדרה/חברה?
תודה!!
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
היי ג׳וני
בתקציב הזה הייתי בודק מדפיים ושומע בכל מקרה חברות נוספות(לא בגלל שוורפידל לא טובים)
לדעתי מדפיים בקציב הזה עדיפים, חבל שאתה לא פתוח ליד 2 כי תקבל רמקולים של 4k וזה
שידרוג משמעותי.
בכל מקרה תתחיל מהרמקולים ואחכ תתאים להם רסיבר שיצאים להם, זהו בגדול.....צא לשמוע
בתקציב הזה הייתי בודק מדפיים ושומע בכל מקרה חברות נוספות(לא בגלל שוורפידל לא טובים)
לדעתי מדפיים בקציב הזה עדיפים, חבל שאתה לא פתוח ליד 2 כי תקבל רמקולים של 4k וזה
שידרוג משמעותי.
בכל מקרה תתחיל מהרמקולים ואחכ תתאים להם רסיבר שיצאים להם, זהו בגדול.....צא לשמוע
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני הייתי ממליץ לבקר ב-2-3 חנויות מתמחות. תמיד אפשר להתאים מערכת בהתאם לתקציב, וגם לקבל חוות דעת מאנשים מקצועים. רק לפי השמיעה שלך תוכל להחליט.
לגבי wharfedale 9, אני לא בטוח שתוכל למצוא כאלה בחנויות.
לגבי wharfedale 9, אני לא בטוח שתוכל למצוא כאלה בחנויות.
יש בשפע:dima_vy כתב:לגבי wharfedale 9, אני לא בטוח שתוכל למצוא כאלה בחנויות....
Wharfedale DIAMOND 9
Wharfedale DIAMOND 9.1
Wharfedale DIAMOND 9.2