בחירת רסיבר ורמקולים למערכת סלונית איכותית דלת תקציב

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לסלון שבתור התחלה תורכב משני רמקולים קדמיים (רצפתיים או מדפיים) ורסיבר.
יש סיכוי שיצטרפו בעתיד רמקולים נוספים שישלימו למערך של 5.1 או משהו דומה. בכל אופן, כרגע אני מתעניין בזוג קדמי בלבד.
בכל מה שקשור לרמקולים ורסיברים אין לי הרבה ידע ונסיון אך בכללי אני די אודיופיל ברמה המתונה מבחינת עלויות...
מבחינת סאונד, התחברתי לסאונד של דיימונד 9.1 של וורפדל. שמעתי שהוא ממש מוצלח מבחינת ביקורות. כמו כן זו גם רמת המחיר שאני מחפש בעבור מדפיים משהו כמו עד 2000 ש"ח אם אפשרות לחריגה במידת הצורך. כמובן שעבור רצפתיים התקציב גדל אבל עדיין לא הגעתי לשלב של החלטה בנושא.

אני מעוניין ברסיבר שיהיה לו מספיק כוח כדי להניע מערכת לאיכות אידאלית ככל שניתן בגבולות התקציב. התקציב שלי למגבר עומד על עד 1700 ש"ח. ואני לא מעוניין ביד שניה.

מחיפוש שערכתי מצאתי כל מיני דגמים של אונקיו שאני לא כל כך מצליח להבדיל ביניהם מבחינת יכולות.

אשמח לקבל המלצות שיעזרו לי להתמקד.

אגב, האם יש חשיבות מיוחדת, כאשר מדובר ב-5.1, שהמערכת כולה תורכב מרמקולים מאותה סדרה/חברה?

תודה!!

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

הקפצה

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

מישהו...?

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #4 

היי ג׳וני
בתקציב הזה הייתי בודק מדפיים ושומע בכל מקרה חברות נוספות(לא בגלל שוורפידל לא טובים)
לדעתי מדפיים בקציב הזה עדיפים, חבל שאתה לא פתוח ליד 2 כי תקבל רמקולים של 4k וזה
שידרוג משמעותי.

בכל מקרה תתחיל מהרמקולים ואחכ תתאים להם רסיבר שיצאים להם, זהו בגדול.....צא לשמוע (Y)
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תודה רבה (Y)
מי ערב לי שמה שאני מקבל מיד שניה זה משהו איכותי ותקין?

על אילו חברות נוספות היית ממליץ לי? (פעם איזה מוכר שהשמיע לי כמה סוגים של רמקולים אמר שהטעם שלי הוא רמקולים אנגליים)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #6 

אני הייתי ממליץ לבקר ב-2-3 חנויות מתמחות. תמיד אפשר להתאים מערכת בהתאם לתקציב, וגם לקבל חוות דעת מאנשים מקצועים. רק לפי השמיעה שלך תוכל להחליט.
לגבי wharfedale 9, אני לא בטוח שתוכל למצוא כאלה בחנויות.

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

dima_vy כתב:לגבי wharfedale 9, אני לא בטוח שתוכל למצוא כאלה בחנויות.
...
יש בשפע:
Wharfedale DIAMOND 9
Wharfedale DIAMOND 9.1
Wharfedale DIAMOND 9.2

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”