פנייה למנהלי האתר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היא לא הוסרה, אלא הועברה לפורום המתאים.
1. שים לב שכתוב "הועבר".
2. הלינק עדיין מוביל להודעה רק בפורום הנכון.
3. בפורום הנכון ההודעה שלך קיימת ושרירה, מה שאומר שעכשיו היא למעשה מופיעה בשני מקומות....
4. לטובת הודעות למנהלי האתר יש כפתור "דווח".
1. שים לב שכתוב "הועבר".
2. הלינק עדיין מוביל להודעה רק בפורום הנכון.
3. בפורום הנכון ההודעה שלך קיימת ושרירה, מה שאומר שעכשיו היא למעשה מופיעה בשני מקומות....
4. לטובת הודעות למנהלי האתר יש כפתור "דווח".
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מרטין בוקר טוב !
קודם כל תודה על העזרה אני פשוט לא מוצא את ההודעה שלי ,היא אכן מופיעה כהועברה אבל אם כל הכבוד אני לא רואה איך גולשי האתר המצויין הזה יכולים לקבל את ההודעה אם היא סוג של מוסתרת מאחורי הקלעים ואינה מופיעה היכן שיא אמורה להיות על הדף הראשון של הפורום שכן הינה טרייה וצריך וראוי שתהיה בהודעות חדשות!
השקעתי מזמני על מנת לשתף את דעתי האישית על מסכת הטיפול שקיבלתי מבאג וראוי שההודעה תיחשף בפני מ"ס רב של צופים ככל הניתן!!!
בכבוד רב חיים
קודם כל תודה על העזרה אני פשוט לא מוצא את ההודעה שלי ,היא אכן מופיעה כהועברה אבל אם כל הכבוד אני לא רואה איך גולשי האתר המצויין הזה יכולים לקבל את ההודעה אם היא סוג של מוסתרת מאחורי הקלעים ואינה מופיעה היכן שיא אמורה להיות על הדף הראשון של הפורום שכן הינה טרייה וצריך וראוי שתהיה בהודעות חדשות!
השקעתי מזמני על מנת לשתף את דעתי האישית על מסכת הטיפול שקיבלתי מבאג וראוי שההודעה תיחשף בפני מ"ס רב של צופים ככל הניתן!!!
בכבוד רב חיים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני לא מבין איפה היא לא מופיעה לך.
נכון לעכשיו, כשאני עושה: הודעות מהשבוע האחרון, אני מקבל את הלינק להודעה שלך כהודעה מס' 15 וכמובן בעמוד הראשי של ההודעות.
העברה של ההועדה לפורום אחר, אינה מעלימה אותה או מחביאה אותה, כמו שאמרתי, להיפך. עכשיו יש לינק אליה בשני פורומים שונים.
הפורום הנכון הוא פורום: מסחר, שיווק, תמחור ושירות
ובפורום הזה היא ההודעה הראשונה (אחרי הדביקות).
נכון לעכשיו, כשאני עושה: הודעות מהשבוע האחרון, אני מקבל את הלינק להודעה שלך כהודעה מס' 15 וכמובן בעמוד הראשי של ההודעות.
העברה של ההועדה לפורום אחר, אינה מעלימה אותה או מחביאה אותה, כמו שאמרתי, להיפך. עכשיו יש לינק אליה בשני פורומים שונים.
הפורום הנכון הוא פורום: מסחר, שיווק, תמחור ושירות
ובפורום הזה היא ההודעה הראשונה (אחרי הדביקות).
1.אני לעולם לא צועק.
2.אם זה היה קורה לך גם אתה היית מפרסם את זה !
3.זה אכן מופיע לי בהודעות חדשות ב HTMOBILE כאשר לא מדובר בסלולאר אלא במחשב טאבלט ...
4.וחשוב לי לשתף ואם זה לא מעניין אותך כי אני צועק ,אתה לא חייב לקרוא ואו להגיב
2.אם זה היה קורה לך גם אתה היית מפרסם את זה !
3.זה אכן מופיע לי בהודעות חדשות ב HTMOBILE כאשר לא מדובר בסלולאר אלא במחשב טאבלט ...
4.וחשוב לי לשתף ואם זה לא מעניין אותך כי אני צועק ,אתה לא חייב לקרוא ואו להגיב
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. אתה פרסמת את זה במקור בפורום של HTMOBILE.....אני העברתי את זה לפורום של מסחר ושירות שהוא פורום כללי לכל הפורטאלים שלנו.3.זה אכן מופיע לי בהודעות חדשות ב HTMOBILE כאשר לא מדובר בסלולאר אלא במחשב טאבלט ... [נו באמת...]...
2. טאבלט הוא MOBILE, כלומר, נייד. MOBILE זה לא סלולאר בהכרח כמו שלא כל מכשיר סלולרי הוא "פלאפון".....