לפני מ"ס ימים התחדשתי בטאבלט אסוס פריים החדש,לאחר שבדקתי במפרט של המכשיר שיש לו GPS והוא תומך בICS 4
עד כאן הכל תקין!!
לאחר יומיים של חוויה "לא משהו" עם המכשיר שנתקע מ"ס פעמים במהלך חצי שעת שימוש והGPS עובד לסירוגין,פשוט התבאסתי על המכשיר מה שנקרא..החלטתי להחזיר אותו ופשוט להחליף לאייפד ולא לקבל החזר כספי!
וזאת לאחר בדיקה מול ASUS העולמית שאכן מאשרת שישנה בעייה ברכיב הGPS!!
לאחר כל זה פניתי לסניף באג בנתניה על מנת לבצע ביטול עיסקה ואו החלפת המוצר למוצר אחר ,מנהל המשמרת אשר שמע את טענותיי הרים טלפון למנהל החנות אשר אמר לו לומר לי כי אין באג מפרסמת במפרט המכשיר כי אכן יש לו GPS
לדעתי האישית זה שבאג לא מפרסמת את המפרט המלא אינו אומר שהיא נקייה מאשמה שכן היא איננה הודיעה לי שאכן יש בעייה ידועה במכשיר!!!
מה שאומר שאי פרסום המפרט המלא הינו הטעייה מוחלטת של הלקוח שכן אין היא מודיעה ללקוח כי המוצר שאותו הוא רוצה לרכוש אכן ישנה בעייה בGPS...וזוהי בעיית חומרה ולא משהו שייפתר באמצעות עידכון תוכנתי כלשהו!!!
דרך אגב שאלתי את המוכר אם יש GPS והתשובה הייתה בטח!!!
אני פשוט לא מבין את הקטע שנציג מכירות מדבר שטויות העיקר לבצע מכירה ??
זה מכשיר יקר ולא זול ואתה מצפה לקבל תמורה לכספך!!
בקיצור אני כרגע בתכתובת איתם אבל צורת ההתנהלות שלהם פשוט מעוררת בי חשד שזוהי רשת לא מקצועית וכל מטרתה למכור ושירות הינו ממנה והלאה(ז"א להתנער מהלקוח!!)
אני פשוט זועם
למזלי אשתי הינה עו"ד אשר מנהלת מנ"ת בבית משפט שלום ואם לא ייסתדר נפנה לתביעה שכן אני ממש לא מתכוון להיות שפן נסיונות של חברה כזאת או אחרת,אני צריך לקבל מידע מלא ואמין על המוצר שאני רוכש ולא חצאי אמיתות
מה לדעתכם עוד ניתן לעשות?
תודה למגיבים!!