HTPC או Streamer?
שלום לכולם,
אני רכשתי בשבוע האחרון טלויזיה רסיבר ו5.1 רמקולים של PURE ACUSTIC.
הטלויזיה היא Hisense 55" 3D LED FHD והרסיבר הוא PIONEER VSX-S300.
כדי להשלים את החוויה אני מתלבט מאוד בין קניית סטרימר לHTPC.
מה שאני מצפה מהסטרימר/HTPC הוא יכולת של הרצת התוכנה XBMC, תמיכה ב-3D ואפשרות של הזרמת מדיה דרך WIFI ללא תקיעות גם עם קבצים גדולים (MKV FHD, ISO BD3D)
אני פונה אליכם כדי להתייעץ אם אני יכול לקבל את מה שאני רוצה מסטרימר או שאני צריך לבנות מחשב HTPC כדי להשיג את מה שאני מחפש?
תודה לעונים.
אני רכשתי בשבוע האחרון טלויזיה רסיבר ו5.1 רמקולים של PURE ACUSTIC.
הטלויזיה היא Hisense 55" 3D LED FHD והרסיבר הוא PIONEER VSX-S300.
כדי להשלים את החוויה אני מתלבט מאוד בין קניית סטרימר לHTPC.
מה שאני מצפה מהסטרימר/HTPC הוא יכולת של הרצת התוכנה XBMC, תמיכה ב-3D ואפשרות של הזרמת מדיה דרך WIFI ללא תקיעות גם עם קבצים גדולים (MKV FHD, ISO BD3D)
אני פונה אליכם כדי להתייעץ אם אני יכול לקבל את מה שאני רוצה מסטרימר או שאני צריך לבנות מחשב HTPC כדי להשיג את מה שאני מחפש?
תודה לעונים.
נערך לאחרונה על ידי Rio ב 09/04/2012 12:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אוסיף על קודמיי, שחשוב שתדע כי בד"כ לא ניתן להזרים דרך WIFI, גם לא בתקן N, תכני HD כבדים, לא משנה אם זה סטרימר או HTPC.
לכן, מומלץ להעביר בבית רשת קווית.
לכן, מומלץ להעביר בבית רשת קווית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
במקרה הזה, כמובן שאתה לא מזרים דרך ה-WIFI, אלא רק מעתיק דרך ה-WIFI לכונן מקומי וגם מנגן ממנו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
השיטה שהצעת מצריכה התעסקות מתמדת.החוויה משתדרגת משמעותית ברשת קווית.Rio כתב:אם אבל בHTPC נגיד יהיה HD עם נפח גבוהה ואת כל התוכן שאני מוריד במחשב הראשי שבבית אשר משותף בWIFI אני יוריד בHTPC ישירות לHD זה לא יכול להוות פתרון לנושא הזרמת מדיה בנפח גדול דרך WIFI?...
אם כבר אז להריץ תוכנה על הסטרימר עצמו שתבצע את ההורדה ישירות לסטרימר. קליינט של ביטורנט או יוזנט יעשה את העבודה אך מאוד מומלץ לחווט את הבית אחת ולתמיד
בהצלחה.
לגבי סטרימר או HTPC - אם אתה לא מתכנן כרטיס TV ויותר מעוניין בתכנים שהורדת - יותר פשוט להשתמש בסטרימר וחווית המשתמש מצויינת כולל שלטים נוחים והתאמה טובה של ממשק המשתמש לחומרה.
בHTPC מדובר בעבודה רבה יותר לקנפג שלט בעצמך, ולקנפג עוד המון דברים כך שהמשימה הנ"ל דורשת זמן רב ולא בהכרח תגיע לתוצאות שהיית מגיע עם סטרימר עבור אותם התכנים. אם אתה מוסיף את ה-TV למשוואה - כאן יש יתרון לHTPC וההשקעה הרבה בקינפוג בסופו של יום משתלמת.
יש לי טלויזיה סמסונג 55" 3D, אם אני אקנה HTPC אני יוכל בעזרת תוכנות מסוימות להריץ תכני 3D ולראות אותם על הטלויזיה? כלומר האם אפשר לעשות את זה לא רק דרך סטרימר אלא גם דרך HTPC?BitBiTe כתב:השיטה שהצעת מצריכה התעסקות מתמדת.החוויה משתדרגת משמעותית ברשת קווית.Rio כתב:אם אבל בHTPC נגיד יהיה HD עם נפח גבוהה ואת כל התוכן שאני מוריד במחשב הראשי שבבית אשר משותף בWIFI אני יוריד בHTPC ישירות לHD זה לא יכול להוות פתרון לנושא הזרמת מדיה בנפח גדול דרך WIFI?...
אם כבר אז להריץ תוכנה על הסטרימר עצמו שתבצע את ההורדה ישירות לסטרימר. קליינט של ביטורנט או יוזנט יעשה את העבודה אך מאוד מומלץ לחווט את הבית אחת ולתמיד
בהצלחה.
לגבי סטרימר או HTPC - אם אתה לא מתכנן כרטיס TV ויותר מעוניין בתכנים שהורדת - יותר פשוט להשתמש בסטרימר וחווית המשתמש מצויינת כולל שלטים נוחים והתאמה טובה של ממשק המשתמש לחומרה.
בHTPC מדובר בעבודה רבה יותר לקנפג שלט בעצמך, ולקנפג עוד המון דברים כך שהמשימה הנ"ל דורשת זמן רב ולא בהכרח תגיע לתוצאות שהיית מגיע עם סטרימר עבור אותם התכנים. אם אתה מוסיף את ה-TV למשוואה - כאן יש יתרון לHTPC וההשקעה הרבה בקינפוג בסופו של יום משתלמת....
חוץ מזה במידה ואני כן ילך עם HTPC אני מתכוון לשים עליו XBMC.