HTPC או Streamer?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Rio פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני רכשתי בשבוע האחרון טלויזיה רסיבר ו5.1 רמקולים של PURE ACUSTIC.
הטלויזיה היא Hisense 55" 3D LED FHD והרסיבר הוא PIONEER VSX-S300.
כדי להשלים את החוויה אני מתלבט מאוד בין קניית סטרימר לHTPC.

מה שאני מצפה מהסטרימר/HTPC הוא יכולת של הרצת התוכנה XBMC, תמיכה ב-3D ואפשרות של הזרמת מדיה דרך WIFI ללא תקיעות גם עם קבצים גדולים (MKV FHD, ISO BD3D)

אני פונה אליכם כדי להתייעץ אם אני יכול לקבל את מה שאני רוצה מסטרימר או שאני צריך לבנות מחשב HTPC כדי להשיג את מה שאני מחפש?

תודה לעונים.
נערך לאחרונה על ידי Rio ב 09/04/2012 12:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

שנה את הכותרת, היא כלל לא קשורה לשאלתך.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3626
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #3 

אין אפשרות להתקין XBMC על סטרימר, כך שנראה שהאופציה היחידה שלך היא HTPC.

Batnun

.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #4 

אוסיף על קודמיי, שחשוב שתדע כי בד"כ לא ניתן להזרים דרך WIFI, גם לא בתקן N, תכני HD כבדים, לא משנה אם זה סטרימר או HTPC.
לכן, מומלץ להעביר בבית רשת קווית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Rio פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אם אבל בHTPC נגיד יהיה HD עם נפח גבוהה ואת כל התוכן שאני מוריד במחשב הראשי שבבית אשר משותף בWIFI אני יוריד בHTPC ישירות לHD זה לא יכול להוות פתרון לנושא הזרמת מדיה בנפח גדול דרך WIFI?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #6 

במקרה הזה, כמובן שאתה לא מזרים דרך ה-WIFI, אלא רק מעתיק דרך ה-WIFI לכונן מקומי וגם מנגן ממנו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

BitBiTe
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #7 

Rio כתב:אם אבל בHTPC נגיד יהיה HD עם נפח גבוהה ואת כל התוכן שאני מוריד במחשב הראשי שבבית אשר משותף בWIFI אני יוריד בHTPC ישירות לHD זה לא יכול להוות פתרון לנושא הזרמת מדיה בנפח גדול דרך WIFI?
...
השיטה שהצעת מצריכה התעסקות מתמדת.החוויה משתדרגת משמעותית ברשת קווית.
אם כבר אז להריץ תוכנה על הסטרימר עצמו שתבצע את ההורדה ישירות לסטרימר. קליינט של ביטורנט או יוזנט יעשה את העבודה אך מאוד מומלץ לחווט את הבית אחת ולתמיד :)
בהצלחה.

לגבי סטרימר או HTPC - אם אתה לא מתכנן כרטיס TV ויותר מעוניין בתכנים שהורדת - יותר פשוט להשתמש בסטרימר וחווית המשתמש מצויינת כולל שלטים נוחים והתאמה טובה של ממשק המשתמש לחומרה.
בHTPC מדובר בעבודה רבה יותר לקנפג שלט בעצמך, ולקנפג עוד המון דברים כך שהמשימה הנ"ל דורשת זמן רב ולא בהכרח תגיע לתוצאות שהיית מגיע עם סטרימר עבור אותם התכנים. אם אתה מוסיף את ה-TV למשוואה - כאן יש יתרון לHTPC וההשקעה הרבה בקינפוג בסופו של יום משתלמת.

Rio פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

BitBiTe כתב:
Rio כתב:אם אבל בHTPC נגיד יהיה HD עם נפח גבוהה ואת כל התוכן שאני מוריד במחשב הראשי שבבית אשר משותף בWIFI אני יוריד בHTPC ישירות לHD זה לא יכול להוות פתרון לנושא הזרמת מדיה בנפח גדול דרך WIFI?
...
השיטה שהצעת מצריכה התעסקות מתמדת.החוויה משתדרגת משמעותית ברשת קווית.
אם כבר אז להריץ תוכנה על הסטרימר עצמו שתבצע את ההורדה ישירות לסטרימר. קליינט של ביטורנט או יוזנט יעשה את העבודה אך מאוד מומלץ לחווט את הבית אחת ולתמיד :)
בהצלחה.

לגבי סטרימר או HTPC - אם אתה לא מתכנן כרטיס TV ויותר מעוניין בתכנים שהורדת - יותר פשוט להשתמש בסטרימר וחווית המשתמש מצויינת כולל שלטים נוחים והתאמה טובה של ממשק המשתמש לחומרה.
בHTPC מדובר בעבודה רבה יותר לקנפג שלט בעצמך, ולקנפג עוד המון דברים כך שהמשימה הנ"ל דורשת זמן רב ולא בהכרח תגיע לתוצאות שהיית מגיע עם סטרימר עבור אותם התכנים. אם אתה מוסיף את ה-TV למשוואה - כאן יש יתרון לHTPC וההשקעה הרבה בקינפוג בסופו של יום משתלמת.
...
יש לי טלויזיה סמסונג 55" 3D, אם אני אקנה HTPC אני יוכל בעזרת תוכנות מסוימות להריץ תכני 3D ולראות אותם על הטלויזיה? כלומר האם אפשר לעשות את זה לא רק דרך סטרימר אלא גם דרך HTPC?

חוץ מזה במידה ואני כן ילך עם HTPC אני מתכוון לשים עליו XBMC.

windshear
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

כמובן שאפשר להריץ תכני 3D דרך HTPC, שכן מדובר במחשב לכל דבר ועניין.
חשוב אפוא לוודא כי כרטיס המסך ייתמוך בתכני תלת מימד וכי המעבד חזק דיו להריצם.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”