D6600 נרכשה הרגע והגיעה ללא משקפי 3D ???
גם אני רכשתי אתמול את הD6400 וכששאלתי את המוכר איזה סוג הם הוא אמר לי שהם בתוך האריזה והוא לא יכול לדעת, יכול ליהות שהוא חושב שהם בפנים בגלל שרשום שמקבלים חינם או בגלל שבאמת מקבלים אותם בD6400 בתוך האריזה? אם אתברר לי שהוא צריך לתת לי אותם מחוץ לאריזה אני אתקשר ואברר.
חברים יקרים תודה רבה על התשובות.
הגעתי בבוקר שוב לחנות שממנה רכשתי ולאחר שהסברתי למוכר את העניין הוא ניגש למחסן והביא לי את הערכה של שני הזוגות!
מדובר בחנות רשת גדולה עם המון מוכרים ומחסנאים שלא בדיוק יודעים כנראה מה הם מוכרים אבל בכל זאת נראה לי שהכוונה הייתה טובה !
הגעתי בבוקר שוב לחנות שממנה רכשתי ולאחר שהסברתי למוכר את העניין הוא ניגש למחסן והביא לי את הערכה של שני הזוגות!
מדובר בחנות רשת גדולה עם המון מוכרים ומחסנאים שלא בדיוק יודעים כנראה מה הם מוכרים אבל בכל זאת נראה לי שהכוונה הייתה טובה !
avimag
בדרך כלל מקבלים את ה 3100 ,ויש כאלה שקבלו גם את ה 3050
דגם ה-3050 חדש וקל יותר ,אבל לגבי חווית הצפיה לדעתי ה 3100 עדיפות משום שהם סגורות בצידי המשקף ואין כניסות אור מיותרות ,יש גם את הדגמים האיכותים יותר וזה כבר סיפור אחר
בדרך כלל מקבלים את ה 3100 ,ויש כאלה שקבלו גם את ה 3050
דגם ה-3050 חדש וקל יותר ,אבל לגבי חווית הצפיה לדעתי ה 3100 עדיפות משום שהם סגורות בצידי המשקף ואין כניסות אור מיותרות ,יש גם את הדגמים האיכותים יותר וזה כבר סיפור אחר
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
המשקפיים הם לא חלק מהמכשיר. יש כאלה שנותנים שתי זוגות יש שנותנים 4 יש שנותנים גם חבילת סרטי 3D כל אחד ומה שסגר מול החנות.
בכל מקרה הם מגיעים באריזה נפרדת.
לדעתי ה 3050 הרבה יותר נוחים מה 3100 (יש לי את שני הסוגים) עניין של העדפה אישית. לא הבדל משמעותי.
תתחדש. ה 6600 נהדרת!
בכל מקרה הם מגיעים באריזה נפרדת.
לדעתי ה 3050 הרבה יותר נוחים מה 3100 (יש לי את שני הסוגים) עניין של העדפה אישית. לא הבדל משמעותי.
תתחדש. ה 6600 נהדרת!
שים סרט 3D דרך USB, תוריד סרט של IMAX, נכנסתי לחנות ובדקתי את הטלויזיה D6400 ושמתי USB עם סרט של IMAX מתחת לים וזה היה פשוט מדהים, אין לי מילים ראיתי את הסרט והתרגשתי, הרגשתי כאילו אני ליד הדגים XD, אני לא מבין איך אפשר שהאיכות תיהיה יותר טובה
, אני מתלבט אם להוסיף עוד 4 אלף ולקנות את הD7000, האם זה שווה לי?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אני לא חקרתי את הנושא לעומק אבל נראה לי שאתה לא יכול סתם לשדר סרט בתלת מימד ללא החומרה המתאימה - קרי כרטיס מסך תומך עם יציאת HDMI 1.4 אבל אל תתפוס אותי במילה.
אגב, אני לא סגור לגבי יכולת העיבוד. לי יש DELL STUDIO i7 עם כרטיס מסך לא פראייר שמתקשה לעיטים ב-FHD רגיל
אגב, אני לא סגור לגבי יכולת העיבוד. לי יש DELL STUDIO i7 עם כרטיס מסך לא פראייר שמתקשה לעיטים ב-FHD רגיל