חידוש מנוי ב yes ש ע ר ו ר י ה ! !

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
eyal8a פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 484
שם מלא: אייל
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
היום התקשרו אליי מחברת יס ואמרו לי כי בעוד חודש המבצע כי אליו התחברתי לפני שנתיים ( ההתחייבות) תמה בעוד חודש, וביקשו לדעת האם אני רוצה לחדש את המנוי באותם תנאים, ששאלתי מהם התנאים נאמר לי כי אשלם 320 שח על 2 ממירי יס מקס טוטאל ועל כל חבילות הערוצים ( מלבד פרימיום).
המחיר נראה לי טיפה גבוה אז שאלתי לפשר הדבר והנציגה השיבה לי כי זה בסך הכל ב 15 שח יותר יקר מעד כה.
שאמרתי לה שבתחילת השיחה היא אמרה אותם תנאים היא אמרה כי התכוונה רק לערוצי צפייה ולא למחיר....
אז שאלתי אותה מה פה אותם תנאים??? היא רק גימגה...
לאחר מכן שאלתי מה המחירים ללקוחות חדשים, והיא אמרה לי,״אותו מחיר בדיוק״
אז שלא בדיוק ראו פה את המחיר התחתית העמוד https://secure.yes.co.il/secure/join.aspx
אמרתי לנציגה כי אני רוצה לחשוב או לבדוק את הנושא וביקשתי לדעת עד מתי יש לי זמן לחדש והיא ענתה לי ״עד יוני״
כלומר לא בעוד חודש כפי שהיא טענה אלא בעוד חודשיים.
שביקתי שוב לחשוב על כך היא ממש אנסה אותי לחדש בטענה שאין התחייבות ואני תמיד יכול להתנתק, רק לאחר 5 פעמיים שאמרתי לה שתפסיק לאנוס את דעתי היא ויתרה
בנוסף במהלך השיחה ביקשתי להפסיק את ערוץ האוכל, ולא הייתה לה בעיה אך משסירבתי לחדש את המנוי היא לא הסכימה לנתק את הערוץ בטענה שאם היא לא מחדשת לי המנוי אז היא לא יכולה גם לנתק.

האם מישהו חידש לאחרונה את המנוי ביס עם 2 ממירי יס מקס טוטאל וכל חבילות הערוצים??
אשמח לדעת מה המחירים שהוצעו לכם

בתודה מראש אייל

Jonman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

אני יודע שבשימור נותנים: כל החבילות + ערוץ NTV MIR (ערוץ פרמיום רוסי) וממיר מקס טוטל אחד ב- 255 ש"ח בחודש.
מחיר חודשי למקס טוטל נוסף נע בין 25 ל-40 שח בחודש, כך שהמחיר הסופי לא יעלה על 295 ש"ח בחודש.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #3 

אין טעם לנהל משא ומתן על מחיר עם הקו הראשון בשירות לקוחות. בזבוז זמן שלך ושלהם (אלא אם תסכים להצעתם)...
כדי לקבל מחירים נמוכים יותר, חייבים להגיע לדרגים המוסמכים לכך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9464
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #4 

עברתי בדיוק את אותו הסיפור, ראה שרשור שלי בפורום מלפני שבועיים

(הייתי מצרף לינק אבל אין לי מושג איך עושים זאת באפליקצית האתר לאייפד)

eyal8a פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אותי פשוט מקומם שבעידן הנוכחי עדיין משתמשים בכל מיני תחבולות בשביל לחדש מנוי ועוד במחירים גבוהים,במקום לבוא לטובת לקוחות וכאלה שדאגו להביא להם עוד לקוחות.
מה עוד שאני לא מבין משוע אין מחיר קבוע וזהו למה צריך בכלל לנהל מומ על זה , מה לא יודעים שם שבעידן האינטרנט, פורומים וכו הלקוח למד להשוות מחירים ולהציף דברים כאלו??

אני אישית כנראה אחכה לשבוע לפני מועד סיום ההתקשרות ואז אחליט, אולי תהיה הוזלת תעריפים( אני כנראה חי בלה לה לנד :lol: )
או איזה מבצע משתלם

KomerKo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #6 

אני דווקא עברתי חווית חידוש יחסית נעימה לאחרונה. התקשרתי ביוזמתי לחדש מבצע לאחר שכמוך תם המבצע שלי והמחיר עמד לעלות ב 15 ש"ח. ביקשתי לקבל הצעה לחידוש, והעבירו אותי ישר לקשרי לקוחות. שם, נציגה שהייתה נחמדה מאוד הציעה לי מגוון אפשרויות ולבסוף סגרתי על מחיר זול ב 10 שקלים ממה ששילמתי עד עכשיו. כנראה שזה תלוי על מי אתה נופל למרות שבניגוד לחברות אחרות יס ידועים כדי אחידים במחירים שלהם. אולי זה כבר לא ממש ככה. הדבר היחיד שעצבן אותי ממש זה שלוקחים כסף על התקנה של ממיר ללקוח ותיק אבל בסופו של דבר קיבלתי הנחה משמעותית על ההתקנה.

סגירה סופית - כל החבילות + VOD + ממיר יס מקס טוטאל + ממיר HD רגיל (החדש) ב 260 ש"ח.

ההבדל בין ממיר HD רגיל לממיר טוטאל אמור להיות 20-30 ש"ח. הצעה שלי - תנסה שוב עם נציג אחר.

YardenBenlulu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

לא תקבל יותר זול מזה, הדרך היחידה:
שלום אני רוצה להתנתק,
למה אדוני?
כי המחיר גבוה..
שניה אראה מה אוכל לעשות..., מצטערת זה הכי זול שיש לי
אין בעיה אז תנתקי אותי בבקשה
טוב יחזור אלייך נציג לתיאום טכנאי לאיסוף מכשירים (בלבול מוח, תוך יומיים חוזר מנהל בכיר בקשרי לקוחות שיתן לך כל מה שתבקש כמעט הכל )

בהצלחה..
בברכה,
ירדן בן לולו

eyal8a פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

תודה רבה
יותר מקומם אותי התחבולות מאשר המחיר
אני הבנתי כבר שמחיר טוב ניתן להשיג בסופו של דבר
אבל בחייאת דינאק שיפסיקו כל החברות הללו במניפולציות המעצבנות הללו

yonik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 10 פעמים

שליחה #9 

מחיר שימור של מנהל שחוזר לאחר בקשת ניתוק לחידוש חבילה -235 שקלים עם yes max total אחד,יש לי עוד שני ממירים רגילים,קודם שילמתי 230 בלי total
לא התמקחתי איתו מעבר להצעה הראשונה שהוא הציע

חכם_חנוכה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 793
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #10 

yonik לכמה חבילות המחיר שציינת?

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”